Ring på telefon 2033 3227

Sådan tredoblede Sofie sin omsætning

I dag skal du møde Sofie, som er en af min kunder.

I slutningen af 2016 var hun ved at give op, lukke sin virksomhed, og finde et job som lønmodtager igen.

 
Hun var vildt frustreret over, at hun ikke solgte noget som helst, selvom hun synes, at hun havde så meget, hun gerne ville hjælpe sine kunder med, og selvom hun brugte stort set alle sine vågne timer på sin virksomhed! På at udvikle nye produkter, servicere sine kunder til en alt for lav pris, og til at finde ud af, hvordan hun kunne blive mere synlig, så hun kunne få flere kunder og en her masse andre opgaver, som hun syntes, at hun skulle løse.

 

Hendes familie var nu også begyndt at brokke sig. Både hendes mand og hendes tre børn synes, at de hele tiden kom i anden række – at Sofie simpelthen ikke interesserede sig for, hvordan de havde det, og gad at deltage i de ting, som den øvrige familie gerne ville.

 

For ikke at tale om familiens privatøkonomi! Sofie kunne nemlig slet ikke hæve den løn, som hun havde brug for, for at hun og hendes familie kunne få økonomien til at hænge sammen. Ja nogen gange kunne hun slet ikke hæve nogen løn!

 

Der skulle til at ske et eller andet, hvis ikke Sofie skulle lukke sin virksomhed og finde et lønmodtagerjob igen – hvilket hun slet ikke kunne se sig selv i mere – hun havde nemlig været sygemeldt to gange med stress og var selvfølgelig bange for, at hun igen skulle blive syg, hvis hun skulle tilbage til et lignende job.

 

Sofie var utrolig ked af, at hendes familie følte sig svigtet – det var jo slet ikke det, som var meningen med at starte egen virksomhed. Sofies drøm var jo at kunne have en virksomhed og leve godt af at arbejde med det, hun brænder for, og så samtidig også have tid og overskud til at være den kærlige og omsorgsfulde mor og kone, som hun i virkeligheden er, men som hun bare ikke synes, at hun havde overskuddet til at være, fordi al hendes tid og energi gik med at prøve på få virksomheden til at lykkes og give overskud.


Nu er det slutningen af 2017 – og jeg har igen mødt Sofie– men en helt anden Sofie!

Sofie har nemlig tredoblet sin omsætning i 2017. Hun har hver måned i 2017 hævet løn til sig selv – endda en løn, som er højere end den hun havde, da hun var ansat hos sin tidligere arbejdsgiver.

Hun har udviklet tre nye produkter, hun har serviceret de kunder, som hun holder allermest af at arbejde med og hun har haft en arbejdsdag, som hun elsker, og som fylder hende med glæde og energi.

Så meget energi, at hun også har plads og overskud til sine tre børn og sin mand. Hun mærker ikke mere til sin tidligere stress, og har endda meldt sig ind i det lokale fitness-center, som hun også har tid til at komme i!

Penge nytårskur

Hvordan er det gået til – tænker du måske?

Jo, dengang vi mødtes første gang i slutning af 2016 lavede vi i fællesskab en køreplan for 2017 – hvad skulle Sofie fokusere på i sin virksomhed, og hvad skulle hun lade ligge? Hvilke produkter var vigtige at få ind i virksomheden, og hvad var ligegyldigt? Og andre ting, som var vigtige for, at Sofie ikke længere følte sig overvældet men kunne tage fat i køreplanen og skridt for skridt gøre det, hun havde besluttet sig for.

På den måde gik hun fra at være overvældet til at have overskud både personligt og økonomisk. Ja endda så meget, at hun i  2017 har tredoblet sin omsætning OG samtidig endelig lever det liv, som hun har drømt om, lige siden hun blev selvstændig.

Vi har lige lavet køreplanen for 2018 for Sofie – og lur mig, om hun ikke kommer til at fordoble sin nuværende omsætning i 2018 – fordi hun nu har en klar køreplan og helt præcist ved, hvad hun skal – trin for trin – for at få succes med sin virksomhed og leve godt af den.

Vil du også gerne have succes med din virksomhed og leve det liv, som du drømmer om?

Så har du muligheden nu.

Jeg holder nemlig en live workshopdag - nytårskur for soloselvstændige onsdag, den 17. januar 2018 i Gedved Kultur- og Medborgerhus.

 
Her kan du med min hjælp lave DIN køreplan for 2018, sådan at du også får personlig og økonomisk succes med DIN virksomhed.

Du kommer med for bare kr. 995,- + moms og kan snuppe din plads lige her:

Du kan læse mere om detaljerne for nytårskuren her: Nytårskur

Jeg håber, at vi ses?

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Birgittes mission:

Birgitte Feldborg
9 ENKLE OG GRUNDIGE TRIN TIL SUCCES SOM SOLOSELVSTÆNDIG-3

Udover køreplanen modtager du fremover også nyhedsbrevet med tips, rabatter og tilbud om iværksætteri, forretningsudvikling og personlig udvikling. Birgittefeldborg.dk indsamler og opbevarer dine data, de sider du besøger og de valg du foretager med henblik på at kunne sende dig målrettede informationer, værktøjer og markedsføring. Oplysningerne slettes, når jeg ikke længere ønsker at sende nyhedsbreve ud eller markedsføre mig. Oplysningerne videresælges ikke, men opbevares hos min nyhedsbrevstjeneste. Læs i øvrigt min privatlivspolitik. Du har til enhver tid ret til at få slettet eller korrigeret dine oplysninger. Dette kan du let gøre ved at benytte linket i bunden af hvert nyhedsbrev. Du har desuden ret til at klage til Datatilsynet.