Sådan tredoblede Sofie sin omsætning

Sofie var vildt frustreret over, at hun ikke solgte noget som helst, selvom hun synes, at hun havde så meget, hun gerne ville hjælpe sine kunder med, og selvom hun brugte stort set alle sine vågne timer på sin virksomhed! På at udvikle nye produkter, servicere sine kunder til en alt for lav pris, og til at finde ud af, hvordan hun kunne blive mere synlig, så hun kunne få flere kunder og en her masse andre opgaver, som hun syntes, at hun skulle løse.

Hendes familie var nu også begyndt at brokke sig. Både hendes mand og hendes tre børn synes, at de hele tiden kom i anden række – at Sofie simpelthen ikke interesserede sig for, hvordan de havde det, og gad at deltage i de ting, som den øvrige familie gerne ville.

For ikke at tale om familiens privatøkonomi! Sofie kunne nemlig slet ikke hæve den løn, som hun havde brug for, for at hun og hendes familie kunne få økonomien til at hænge sammen. Ja nogen gange kunne hun slet ikke hæve nogen løn!

Der skulle til at ske et eller andet, hvis ikke Sofie skulle lukke sin virksomhed og finde et lønmodtagerjob igen – hvilket hun slet ikke kunne se sig selv i mere – hun havde nemlig været sygemeldt to gange med stress og var selvfølgelig bange for, at hun igen skulle blive syg, hvis hun skulle tilbage til et lignende job.

Sofie var utrolig ked af, at hendes familie følte sig svigtet – det var jo slet ikke det, som var meningen med at starte egen virksomhed. Sofies drøm var jo at kunne have en virksomhed og leve godt af at arbejde med det, hun brænder for, og så samtidig også have tid og overskud til at være den kærlige og omsorgsfulde mor og kone, som hun i virkeligheden er, men som hun bare ikke synes, at hun havde overskuddet til at være, fordi al hendes tid og energi gik med at prøve på få virksomheden til at lykkes og give overskud.

Nu er det slutningen af 2017 – og jeg har igen mødt Sofie- men en helt anden Sofie!

Sofie har nemlig tredoblet sin omsætning i 2017. Hun har hver måned i 2017 hævet løn til sig selv – endda en løn, som er højere end den hun havde, da hun var ansat hos sin tidligere arbejdsgiver.

Hun har udviklet tre nye produkter, hun har serviceret de kunder, som hun holder allermest af at arbejde med og hun har haft en arbejdsdag, som hun elsker, og som fylder hende med glæde og energi.

Så meget energi, at hun også har plads og overskud til sine tre børn og sin mand. Hun mærker ikke mere til sin tidligere stress, og har endda meldt sig ind i det lokale fitness-center, som hun også har tid til at komme i!

Her kan du med min hjælp lave DIN køreplan for 2018, sådan at du også får personlig og økonomisk succes med DIN virksomhed.

Del artiklen

Læs også …

Velkommen til Business-Bloggen om Iværksætteri, forretningsudvikling og personlig effektivitet af businessmentor Birgitte Feldborg.

forretningsudvikling-birgitte-feldborg

Del artiklen

Ansøg om en gratis business strategi session