Ring på telefon 2033 3227

Er du klar til en forretningsmentor?

 
Kender du det med, at du synes, at du har 117 ting, der er vigtige, for at komme videre med din virksomhed? At du føler dig så overvældet, at du ikke ved, hvor du skal ende og begynde, og når dagen så er omme, så er du ikke kommet et skridt videre?

Sådan har jeg selv haft det mange gange i de nu 9 år, jeg har været selvstændig. Jeg har bogstavelig talt hevet mig selv i håret og knoklet i døgndrift uden at føle, at jeg er kommet et skridt videre i min virksomhed.

Heldigvis mødte jeg tilfældigvis en kvinde, som over en kop kaffe lagde ører til alle mine frustrationer og udfordringer. Det viste sig, at hun var forretningsmentor - og lige den person, som jeg havde brug for.

Det er nu 5 år siden, at jeg mødte hende, og hun har om nogen gjort en forskel for mig og min virksomhed.

Siden da er min indtjening steget markant, jeg knokler ikke længere, men arbejder med de kunder og de opgaver, som jeg elsker, og jeg holder mere fri, end jeg nogen sinde har gjort.

De seneste tre år har jeg selv arbejdet som forretningsmentor for andre soloselvstændige - og jeg elsker det og kan se, hvilken forskel jeg gør for dem og deres virksomhed.

Men hvad er en forretningsmentor - også kaldet en business mentor egentlig?

Er du klar til en forretningsmentor

En business mentor er en person, som du kan sparre med om alt vedrørende din virksomhed og de udfordringer, som du står overfor. Du kan få hjælp og vejledning, og han eller hun kan gå med dig hele vejen. Du kan bruge alle de erfaringer og kontakter, som mentoren har og er villig til at stille til rådighed for dig.

Jeg ser rigtigt tit, at de kvinder, som jeg er forretningsmentor for, er meget overvældede og ikke synes, at de har nogen køreplan eller retning for, hvor de skal hen med deres forretning, når jeg møder dem. De ved ikke, hvad det er, de skal prioritere allerhøjest lige nu i deres virksomhed. De har ikke nogen sammenhængende plan for at udvikle deres virksomhed, og de føler, at de skal starte helt forfra hver gang, de skal i gang med et nyt produkt eller en ny kunde. De mangler ganske enkelt en strategi - en køreplan for deres virksomhed.

Ja, rigtig mange gang er det faktisk dem selv, der stopper udviklingen af deres egen virksomhed, fordi de er bange for skabe forandringer, fordi de ikke tror på, at de er gode nok, er i stand til eller fortjener at skabe en succesfuld virksomhed. De har brug for, at nogen støtter dem og hjælper dem i processen.

Hvad kan du bruge hende eller ham til, tænker du måske?

Ja, der er faktisk rigtig mange muligheder, som du kan se på figuren her:

Forretningsmentor

Karin Søsted fra The Powerful Intent er en af dem, som jeg er forretningsmentor for. Hør her, hvad hun indtil nu har fået ud af sit mentorforløb:

karin-soested
Karin Søsted, The Powerful Intent

"Da jeg og mit firma fik hjælp af Birgitte, var det på et hængende hår. Ikke fordi jeg ikke havde en sund forretning, men fordi jeg både personligt og professionelt havde mistet overblikket og efterhånden havde fået kastet så mange ideer og bolde op i luften, at jeg havde svært ved overskue dem eller gribe dem.

Og det var ved at køre mig helt i sænk.

Det var især de sessioner, hvor jeg lærte ikke bare at sætte mig mål, men også at få skabt overblik over dem og tidsmæssig struktur til at opnå dem, der har givet mig både overskuddet og arbejdsglæden i mit hjertebarn, som ER min virksomhed og det at gøre en forskel for andre, tilbage.

Birgitte har hjulpet mig til også at turde drømme både større og endnu mere målrettet, fordi hendes metode har lært mig at få skabt plads og overskud til det"


Overvejer du, om en business-/forretningsmentor kunne være noget for dig? Så har jeg lige nu mulighed for at være mentor for yderligere 2 dedikerede og målrettede soloselvstændige.

Skal en af dem være dig? Så start med at booke en gratis, uforpligtende samtale med mig. Så kan vi sammen afklare, om en mentor er det, du har brug for lige nu, og om jeg kunne være den, der kan hjælpe dig videre i din forretning.


Du kan booke din samtale lige her:

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Birgittes mission:

Birgitte Feldborg
9 ENKLE OG GRUNDIGE TRIN TIL SUCCES SOM SOLOSELVSTÆNDIG-3

Udover køreplanen modtager du fremover også nyhedsbrevet med tips, rabatter og tilbud om iværksætteri, forretningsudvikling og personlig udvikling. Birgittefeldborg.dk indsamler og opbevarer dine data, de sider du besøger og de valg du foretager med henblik på at kunne sende dig målrettede informationer, værktøjer og markedsføring. Oplysningerne slettes, når jeg ikke længere ønsker at sende nyhedsbreve ud eller markedsføre mig. Oplysningerne videresælges ikke, men opbevares hos min nyhedsbrevstjeneste. Læs i øvrigt min privatlivspolitik. Du har til enhver tid ret til at få slettet eller korrigeret dine oplysninger. Dette kan du let gøre ved at benytte linket i bunden af hvert nyhedsbrev. Du har desuden ret til at klage til Datatilsynet.