Ring på telefon 2033 3227

Arbejder din forretning, mens du holder ferie?

En af de ting, som har været udfordrende for mig i næsten al den tid, jeg har været selvstændig, har været, at der jo også er ferier. Altså - jeg elsker at have ferie og holde fri, men problematikken har været, at når jeg så kom tilbage, var det som, jeg skulle starte mere eller mindre forfra - at jeg først skulle til at sætte gang i en eller anden maskine - og inden den overhovedet kom i omdrejninger, ja så var vi langt henne på efteråret.

Jeg havde simpelthen for lidt at lave, fordi jeg ikke havde tænkt ind, at både jeg - og alle mine kunder - jo selvfølgelig holder sommerferie.

Intet salg

Så i begyndelsen af juni tænkte jeg, at det kunne nok ikke betale sig at sætte gang i noget, for alle tænkte jo kun på at blive færdige til sommerferien, og når jeg så var tilbage i begyndelsen af august, så synes jeg, at det var for tidligt at sætte gang i noget, for mine kunder skulle jo lige tilbage fra ferien.

På den måde kunne der faktisk gå 3-4 måneder inden jeg igen fik gang i mit salg - og dermed min indtjening.

Ikke så sært, at jeg synes, at jeg havde travlt resten af året med at nå i mål med min indtjening!

Arbejder din forretning, mens du holder ferie?

Ny strategi

Men i virkeligheden var det bare noget, som jeg gik og troede - og som viste sig ikke at være sandt.

De seneste to år har jeg nemlig ændret strategi. Jeg har kørt forskellige kampagner og tilbudt mine produkter til mine kunder både i juni, juli og august måned, og sidste sommer var juni måned en af mine allerbedste måneder nogen sinde!

Jeg har gjort det, at jeg har skrevet mine kampagner, mine nyhedsbreve, mine Facebook-opslag og -annoncer på forhånd, sådan at de bare bliver afsendt, mens jeg holder ferie.

Samtidig har jeg automatiseret det meste af processen med at booke tid, ansøge om afklarende samtaler osv., sådan at kunden kan komme videre, og jeg kan holde ferie.

Når jeg så er tilbage, er der kunder i butikken fra dag 1 - smart ikk´?

Vil du også gerne være klar til sommerferien - og have kunder igen. så snart du er tilbage efter ferien? Ja, så har jeg stadig plads til at hjælpe to kunder, inden jeg går på ferie.

Det eneste, du skal gøre, er at ansøge om en gratis "mere tid og flere penge" session her: Ansøgning

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Birgittes mission:

Birgitte Feldborg

Få min gratis guide: Sæt den rigtige pris

Saet-den-rigtige-pris

Udover guiden "Sæt den rigtige pris i 5 enkle trin" modtager du fremover også nyhedsbrevet med tips, rabatter og tilbud om iværksætteri, forretningsudvikling og personlig udvikling. Birgittefeldborg.dk indsamler og opbevarer dine data, de sider du besøger og de valg du foretager med henblik på at kunne sende dig målrettede informationer, værktøjer og markedsføring. Oplysningerne slettes, når jeg ikke længere ønsker at sende nyhedsbreve ud eller markedsføre mig. Oplysningerne videresælges ikke, men opbevares hos min nyhedsbrevstjeneste. Læs i øvrigt min privatlivspolitik. Du har til enhver tid ret til at få slettet eller korrigeret dine oplysninger. Dette kan du let gøre ved at benytte linket i bunden af hvert nyhedsbrev. Du har desuden ret til at klage til Datatilsynet.

Få min gratis guide: Tjen det, du i virkeligheden er værd

Sæt den rigtige pris

Udover guiden "4 sikre trin til at tjene det, du vil i din forretning hvert år" modtager du fremover også nyhedsbrevet med tips, rabatter og tilbud om iværksætteri, forretningsudvikling og personlig udvikling. Birgittefeldborg.dk indsamler og opbevarer dine data, de sider du besøger og de valg du foretager med henblik på at kunne sende dig målrettede informationer, værktøjer og markedsføring. Oplysningerne slettes, når jeg ikke længere ønsker at sende nyhedsbreve ud eller markedsføre mig. Oplysningerne videresælges ikke, men opbevares hos min nyhedsbrevstjeneste. Læs i øvrigt min privatlivspolitik. Du har til enhver tid ret til at få slettet eller korrigeret dine oplysninger. Dette kan du let gøre ved at benytte linket i bunden af hvert nyhedsbrev. Du har desuden ret til at klage til Datatilsynet.