Podcast: Selvstændig – og hva' så?

Drømmer du også om en virksomhed, du kan leve fornuftigt af, samtidig med at du også har tid til andre ting i dit liv?

Er du selvstændig og kunne bruge gode råd til at gøre dit arbejdsliv bedre?

Så er du havnet det helt rigtige sted.
Velkommen til “Selvstændig – og hva’ så?”. Podcasten handler om livet som soloselvstændig og det mindset og den strategi, der skal til for at leve godt af sin virksomhed uden at skulle knokle hele tiden.

Podcast

Driv en vellykket virksomhed

#5 – I dette afsnit giver vært Birgitte Feldborg en række råd til, hvordan man driver en vellykket virksomhed. Birgitte og Tom kommer bl.a. omkring mindset, salg, markedsføring, tid, netværk og økonomi.

Lyt med →
Podcast

Få styr på dit salg

#4 – Som selvstændig er en af de største udfordringer at få sit salgsbudskab bedst ud til sine kunder.

Lyt med →
Podcast

Ugens vigtigste møde

#3 – Det kræver meget struktur og planlægning at være selvstændig. I denne udgave af ”Selvstændig – og hva’ så?” giver vært Birgitte Feldborg et indblik i hendes favoritplanlægningsværktøj. Hun kalder det Ugens Vigtigste møde.

Lyt med →
Podcast

Få struktur i hverdagen som selvstændig

#2 – Er du selvstændig er du med stor sandsynlighed en af de mange, der har fornemmelsen af, at du arbejder hele tiden og har planlægning og struktur som to store udfordringer.

Lyt med →
Podcast

Føler du dig alene i din virksomhed?

#1 – Som soloselvstændig kan nemlig hurtigt føle sig som Palle Alene i Verden. Velkommen til ”Selvstændig – og hva’ så? – Det er en ny podcast, der er sat i verden for at hjælpe og inspirere danske selvstændige.

Lyt med →
forretningsudvikling-birgitte-feldborg

Velkommen til podcasten. Din vært er businessmentor Birgitte Feldborg. Medvært er Tom Castensen, uafhængig podcast- og radioproducent

Del podcasten med andre