Ring på telefon 2033 3227

Hvorfor markedsfører du dig?

Åndsvagt spørgsmål tænker du måske - du markedsfører dig selvfølgelig, fordi du gerne vil have flere kunder i din virksomhed, ikk'?

Det er jeg selvfølgelig godt klar over, det er bare alt for ukonkret - stort set alt, hvad vi gør, er jo med henblik på at få (endnu) flere kunder i vores virksomheder.

Men hvis du skal have fuld valuta for dine markedsføringskroner, så skal du være mere konkret, sådan at du kan finde ud af, om det du gør, nu også virker - og til en fornuftig pris!

Hvad vil du med din markedsføring?

Hvad vil du gerne opnå på den korte - og på den lange bane? Kortsigtede mål kan f.eks. være, at du gerne vil have 100 nye på din nyhedsbrevsliste, at du får mindst 50 nye likes på din Facebook-side i løbet af måneden, at du gerne vil have mindst 200 til at deltage på dit webinar, eller du ønsker dig mindst 20 deltagere på din live-workshop.

Eksempler på mere langsigtede mål kan være, at du gerne vil sælge 50 6-ugers forløb i løbet af året, eller at du vil omsætte for xx kr af et af dine produkter.

Læg en plan

Som du nok kan læse af ovenstående, kræver det, at du lægger en plan og et budget, inden du kaster dig ud i at markedsføre dig og din virksomhed.

Hvorfor markedsfører du dig?

Til at hjælpe dig godt på vej har jeg lavet et arbejdsmark, der guider dig til at få lavet din plan OG dit markedsføringsbudget, inden du går i gang med din markedsføring.

Du får den ved at udfylde formularen her nedenfor:

Ved at udfylde formularen får du adgang til arbejdsarket samt modtager nyhedsbreve med enkle værktøjer, inspiration og gode tilbud fra Birgittefeldborg.dk. Jeg indsamler og opbevarer dine data og de valg du foretager med henblik på at kunne sende dig målrettede informationer, værktøjer og markedsføring. Oplysningerne slettes , når jeg ikke længere ønsker at sende nyhedsbreve ud. Oplysningerne videresælges ikke, men opbevares hos min nyhedsbrevstjeneste. Læs i øvrigt min privatlivspolitik. Du har til enhver tid ret til at få slettet eller korrigeret dine oplysninger. Dette kan du let gøre ved at benytte linket i bunden af hver mail. Du har desuden ret til at klage til Datatilsynet. 

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Birgittes mission:

Birgitte Feldborg

Få min gratis guide: Sæt den rigtige pris

Saet-den-rigtige-pris

Udover guiden "Sæt den rigtige pris i 5 enkle trin" modtager du fremover også nyhedsbrevet med tips, rabatter og tilbud om iværksætteri, forretningsudvikling og personlig udvikling. Birgittefeldborg.dk indsamler og opbevarer dine data, de sider du besøger og de valg du foretager med henblik på at kunne sende dig målrettede informationer, værktøjer og markedsføring. Oplysningerne slettes, når jeg ikke længere ønsker at sende nyhedsbreve ud eller markedsføre mig. Oplysningerne videresælges ikke, men opbevares hos min nyhedsbrevstjeneste. Læs i øvrigt min privatlivspolitik. Du har til enhver tid ret til at få slettet eller korrigeret dine oplysninger. Dette kan du let gøre ved at benytte linket i bunden af hvert nyhedsbrev. Du har desuden ret til at klage til Datatilsynet.

Få min gratis guide: Tjen det, du i virkeligheden er værd

Sæt den rigtige pris

Udover guiden "4 sikre trin til at tjene det, du vil i din forretning hvert år" modtager du fremover også nyhedsbrevet med tips, rabatter og tilbud om iværksætteri, forretningsudvikling og personlig udvikling. Birgittefeldborg.dk indsamler og opbevarer dine data, de sider du besøger og de valg du foretager med henblik på at kunne sende dig målrettede informationer, værktøjer og markedsføring. Oplysningerne slettes, når jeg ikke længere ønsker at sende nyhedsbreve ud eller markedsføre mig. Oplysningerne videresælges ikke, men opbevares hos min nyhedsbrevstjeneste. Læs i øvrigt min privatlivspolitik. Du har til enhver tid ret til at få slettet eller korrigeret dine oplysninger. Dette kan du let gøre ved at benytte linket i bunden af hvert nyhedsbrev. Du har desuden ret til at klage til Datatilsynet.