Det VÆRSTE ved ferie er…

Er du også på vej på ferie?

Vi er på vej ud af døren – og jeg glæder mig som et lille barn til 14 dage i det sydfranske. Vi skal dase, nyde god mad og vin og ikke mindst bare være sammen alle sammen. Sammen med vores tre yngste børn og min mor kører vi i morgen sydpå. Alt er godt – bortset fra….

At jeg HADER alle de forberedelser, der går forud for ferien.

Har du det også sådan?

Jeg er nu ved at være rimelig frustreret over, at der stadig er så mange ting, jeg skal have styr på, inden jeg med et tilfreds smil om munden kan lukke min computer og glad og smilende kan gå på sommerferie.

Vi har endnu ikke besluttet os for, hvad vi gerne vil se og opleve på den ferie, som vi så længe har glædet os til og set frem til. En ting er at have bestemt dig for, hvor ferien går hen og at have bestilt feriehuset/campingvognen/hotellet, noget helt andet er jo, hvad alle de mange dejlige dage, der venter forude skal bruges til ud over at slikke solskin og slappe af. Hvad er der af seværdigheder og muligheder, der hvor du skal holde ferie – for ikke at tale om, hvad der skal i feriekufferten!

Mærkeligt nok er noget af det værste jeg ved, når ferien nærmer sig, at skulle pakke kufferten – man skulle da ellers tro, at jeg havde øvet mig nok i de mange år, hvor jeg nærmest boede i en kuffert, da jeg arbejde som indkøbs- og logistikchef, men jeg synes, at det er irriterende at pakke mit tøj ned, og når jeg kommer frem, er det alligevel altid noget andet, som jeg gerne ville have haft på.

Jeg kan desværre ikke hjælpe dig med at planlægge din ferie og heller ikke at pakke din kuffert. Men jeg kan give dig et lille værkstøj, som hjælper mig, hver gang jeg skal pakke kufferten.

Jeg har nemlig lavet en pakkeliste, som jeg altid bruger, når vi skal på ferie – og den vil jeg meget gerne dele med dig. Så her får du den – jeg håber, at du kan bruge den, og at du må nyde ferien.

Gratis pakkeliste til dig

Jeg har endnu et par ting, som jeg skal nå, inden JEG kan lukke min computer ned og nyde min ferie. En af de ting, som jeg skal nå er at skrive endnu et nyhedsbrev til dig, som du modtager i din indbakke, mens jeg nyder ferien i Frankrig sammen med en del af min store, dejlige familie.

Rigtig god ferie til dig og dine!

Del artiklen

Læs også …

Velkommen til Business-Bloggen om Iværksætteri, forretningsudvikling og personlig effektivitet af businessmentor Birgitte Feldborg.

forretningsudvikling-birgitte-feldborg

Del artiklen

Ansøg om en gratis business strategi session