Nytårsfortsætter

Lige om lidt skal vi skåle nytåret ind. Hvis I har det ligesom mig, glæder I jer til et nyt og friskt år, og måske er I allerede begyndt at overveje evt. nytårsfortsættere.

Jeg har altid nytårsfortsættere, og langt de fleste varer indtil midt i januar! Jeg har tit spurgt mig selv om, hvorfor jeg ikke kan holde mine fortsættere længere, og jeg er nu overbevist om, at jeg har fundet grunden hertil.

Hvis du er ligesom mig, så starter du også med mange nytårsfortsættere, og det kan kun gå for langsomt med at implementere dem alle. Samtidig er jeg ikke beskeden, når jeg beslutter mig for at ændre tingene. Hvorfor have som mål at løbe tre kilometer uden at stoppe, når man ligeså godt kan gå efter 10 km?

Hemmeligheden bag at komme i mål med sine nytårsfortsættere er at starte i det små og så gradvist udvide, når du er klar til det. I stedet for at have som fortsæt at skulle løbe en time hver dag, kunne du jo starte med at love dig selv, at du vil gå 20 minutter 3 gange om ugen f.eks. mandag, onsdag og lørdag – det er da et løfte, som er til at overskue, ikk’?

Rigtigt godt nytår til dig.

Del artiklen

Læs også …

Velkommen til Business-Bloggen om Iværksætteri, forretningsudvikling og personlig effektivitet af businessmentor Birgitte Feldborg.

forretningsudvikling-birgitte-feldborg

Del artiklen

Ansøg om en gratis business strategi session