Har du styr på dine værdier?

I dag har Danmark fået en Danmarkskanon. Hvad er det for en størrelse tænker du måske?

Ja ifølge Danmarkskanon.dk handler Danmarkskanonen om de samfundsværdier, traditioner og bevægelser, vi er formet af og fælles om, og som er værd at tage med ind i fremtidens samfund. Indsamlingen til Danmarkskanonen blev sat i gang af fhv. kulturminister Bertel Haarder i juni 2016.

Hvis du endnu ikke har nået at læse om de enkelte værdier, kan du downloade dem her: https://www.danmarkskanon.dk/wp-content/uploads/20…

Hvad har det egentlig med iværksætteri og effektivitet at gøre? Jo, det har en masse med hinanden at gøre.

For ligesom Danmarkskanonen handler om de samfundsværdier vi har i Danmark, så har vi som Iværksættere også brug for at være helt klare på de værdier, vi har i vores virksomhed.

Det er det, der adskiller dig fra de øvrige iværksættere, som leverer det samme produkt eller ydelser, som du gør, men der er kun en som dig med DINE værdier, og det gør en forskel for din kunde OG for dig selv, hvis du vel at mærke bruger dine værdier aktivt og ikke kun finder dem frem til festlige lejligheder eller når du skal opdatere din hjemmeside.

Så hvad er der på dit værditræ?

vaerdi-trae

Dine værdier er vigtige, fordi de hjælper dig med at drive den virksomhed, som du gerne vil have. Du kan bruge dem hver eneste dag, når du skal træffe beslutninger eller udvikle nye produkter – og så kan du ikke mindst bruge dem, når du definerer hvilket liv som iværksætter/selvstændig, du egentlig brænder for.

Har du lyst til at arbejde endnu mere med dine værdier? Så prøv et af mine mentorforløb her.

Del artiklen

Læs også …

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Velkommen til Business-Bloggen om Iværksætteri, forretningsudvikling og personlig effektivitet af businessmentor Birgitte Feldborg.

forretningsudvikling-birgitte-feldborg

Del artiklen

Ansøg om en gratis business strategi session