Hvad kan du forvente, når du hyrer en businessmentor?

Blev det ikke helt, som du drømte om, da du valgte et liv som soloselvstændig?​

Jeg gætter på, at du i hvert fald havde drømt om mere frihed og fleksibilitet i dit liv. Og en virksomhed du kunne leve fornuftigt af. Du ville gerne have mere tid og overskud til dig selv, din familie og alle de praktiske gøremål derhjemme.

Men nu er du endt med at drive en virksomhed, som faktisk er blevet en dyr hobby for dig.

Du har mistet overblikket over din virksomhed. Både økonomien, salget og markedsføringen.

Al din tid går med at holde din forretning kørende. Men hvor længe endnu? Og har du overhovedet lyst til, at det skal være sådan længere?

Det er nu, du skal alliere dig med en businessmentor

Når du hyrer en businessmentor, får du rådgivning, vejledning, sparring og undervisning.

Du kommer til at arbejde med og på din forretning, og du udvikler den, så du kommer til at få mere frihed, en bedre økonomi og fleksibilitet i dit liv som soloselvstændig.​

Businessmentoren hjælper dig med at få overblikket over din forretning tilbage. Hun hjælper dig med at se, hvad der er de vigtigste skridt nu og her – og derefter, hvad er så de næste vigtige skridt.​

Du vil få undervisning i, hvordan du skal planlægge dit salg og din markedsføring. Hun viser dig vejen til, hvordan du kan tjene de penge, der skal til, for at du har tid til både din virksomhed, dine fritidsinteresser og dit liv med din elskede familie.

Selvfølgelig koster det noget at have en god businessmentor med sig
– men det koster også noget IKKE at have en businessmentor.

En businessmentor er en erfaren person, der allerede har taget den rejse som selvstændig, som du er ved at tage. Hun har oplevet udfordringerne og gjort sig erfaringer undervejs på sin færd.

Nu kender hun vejen, og derfor kan hun rådgive, støtte og vejlede dig på DIN forretningsrejse.

Businessmentoren kan stille de spørgsmål, der udvikler dig og din forretning. Du vil komme til at nå dine mål, undgå dyre fejl, og hun insisterer på, at du skal komme til at leve det liv, som du ønsker som selvstændig.

Når du ser og oplever, at der sker en udvikling i din forretning, vil du også opleve, at du får troen på dig selv og din forretningsidé tilbage.

Uden en businessmentor risikerer du at overse oplagte måder at optimere og udvikle din forretning og din økonomi på.

Del artiklen

Læs også …

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Velkommen til Business-Bloggen om Iværksætteri, forretningsudvikling og personlig effektivitet af businessmentor Birgitte Feldborg.

forretningsudvikling-birgitte-feldborg

Del artiklen

Ansøg om en gratis business strategi session