Podcast: Selvstændig – og hva' så?

Drømmer du også om en virksomhed, du kan leve fornuftigt af, samtidig med at du også har tid til andre ting i dit liv?

Er du selvstændig og kunne bruge gode råd til at gøre dit arbejdsliv bedre?

Så er du havnet det helt rigtige sted.
Velkommen til “Selvstændig – og hva’ så?”. Podcasten handler om livet som soloselvstændig og det mindset og den strategi, der skal til for at leve godt af sin virksomhed uden at skulle knokle hele tiden.

Podcast

Fra Timeslave til Tidsfrihed

Afsnit #20 Fra Timeslave til Tidsfrihed Fra Timeslave til Tidsfrihed Hvis du som de fleste selvstændige, er du helt sikkert på ugentlig basis udfordret med at jonglere med alle de opgaver, der følger med livet som selvstændig. Og hvis du nogle gange føler dig overvældet og bare har lyst til at tærkke dynen over hovedet, så er du bestemt ikke alene. I dagens episode får du mine allerbedste strategier til at gå fra timeslave til tidsfrihed Lyt med!
Lyt med →
Podcast

Dit Business Mindset

Det første og allervigtigste greb, når du vil have succes som soloselvstændig, er at indstille dit mindset til, at du faktisk driver en virksomhed. Selvom det er en ganske lille virksomhed, hvor du er eneste mand ombord, så er det en vaskeægte virksomhed, som kræver en direktør. Og det er altså dig!
Lyt med →
Podcast

Derfor skal du også som selvstændig have fokus på dine nøgletal

Når du er selvstændig, har du også brug for et komplet overblik over din økonomi. Det giver dig overskud at kende din virksomheds økonomiske tilstand, og det giver dig mulighed for at handle, hvis tingene ikke udvikler sig, som du ønsker, inden det går så galt, at du er nødt til at finde et deltidsjob eller i værste fald lukke din virksomhed.
Lyt med →
Podcast

Kan man planlægge sin økonomi?

Har du svært ved at hidse dig op til bilag, fakturaer og salgsbudgetter? Måske har du ikke helt overblik over det med økonomien? Du bliver træt bare ved tanken. Men økonomi behøver ikke være et forsømt hadepunkt på to-do-listen. Lyt med og få mine metoder til at planlægge og få styr på økonomien.
Lyt med →
Podcast

Hvad er en Business Mentor?

# 16 En business mentor er en person, som du kan sparre med om alt vedrørende din virksomhed og de udfordringer, du står overfor. Du kan få hjælp til udvikling af din virksomhed og din strategi, samtidig med at du arbejder med dit mindset, sådan at du stepper op og er klar til den udvikling, du sætter gang i. En business mentor går med dig hele vejen, hun er altid klar med et godt råd eller hjælp til, hvilket næste skridt der er det helt rigtige netop nu for dig, der. hvor du er er med din virksomhed.
Lyt med →
Podcast

Netværk

#15 Netværk, netværk, netværk. Du ved det godt. Du har brug for gode relationer og et aktivt netværk, hvis du vil udvikle din virksomhed og have dine drømme og ambitioner til at lykkes. Lyt med her og få gode råd til at udvide dit netværk
Lyt med →
Podcast

Kunderejsen

#14 Det er de færreste af os, der opdater et produkt eller en ydelse og straks tænker "det er lige, hvad jeg står og mangler" og køber det øjeblikkeligt. Køb kræver tillid. Derfor går der en proces forud for en langvarig og solid kunderelation. Det er kunderejsen. Det er en proces i fem trin, der gradvist modner den potentielle kunde og beviser, at du er værd at investere i, fordi du er dygtig, troværdig og i stand til at skabe en forandring i din kundes liv. For dig betyder kunderejsen, at du omhyggeligt forvandler din endnu ikke købeklare målgruppe til tifredse, loyale og tilbagevendende kunder. Det er ikke kun godt for din business. Det er også dejligt for dig, der ikke er så pjattet med at trække og flå i folk for at få deres penge.
Lyt med →
Podcast

– Og hva’ så?

#13 Der ligger så mange underliggende spørgsmål - og svar - i det at være selvstændig. Det er bl.a. derfor podcasten har fået sit navn. Hør hvorfor podcasten kom til at hedde sådan - og lidt om det at være selvstændig.
Lyt med →
Podcast

Advisory Boards

#12 Hvordan får du hjælp til at gøre din enkeltmandsvirksomhed bedre og skarpere, når du ikke kan have en professionel bestyrelse? Vi dykker ned i fænomenet Advisory Boards, og hvad det giver dig og din virksomhed.
Lyt med →
Podcast

Start din egen virksomhed

#11 I denne udgave af podcasten ”Selvstændig – og hva så?" Kigger virksomhedsudvikler Birgitte Feldborg sammen med medvært Tom Carstensen på, hvad du skal gøre dig af overvejelser, før du starter din egen virksomhed. Lyt med!
Lyt med →
Podcast

Forretningsmodeller

#10 I denne udgave af podcasten ”Selvstændig – og hva så? sætter vi fokus på, hvordan man overordnet kan drive en vellykket virksomhed. Birgitte Feldborg og Tom Carstensen taler her om forretningsmodeller.
Lyt med →
Podcast

Tid, planlægning og effektivitet

#9 I denne udgave af Selvstændig - og Hva Så? kigger Birgitte Feldborg og Tom vi på, hvordan tid, planlægning og effektivitet spiller ind når man er selvstændig.
Lyt med →
Podcast

Markedsføring

#8 I denne udgave af Selvstændig - og Hva Så? går Birgitte Feldborg og Tom Carstensen tæt på, hvor stor betydning markedsføring af din virksomhed egentlig har. For for at sikre konstant strøm af kunder skal man bruge mere tid på markedsføring, end mange nok går og tror. Lyt med!
Lyt med →
Podcast

Hva’ skal det koste?

#7 Mange selvstændige står tit med udfordringen: Hvad skal jeg tage for min ydelse? Skal jeg partout være billigere end en konkurrenterne? Nej, er det korte svar. Det lange kan du høre i denne udgave af Selvstændig – og hva’ så?
Lyt med →
Podcast

Sammensæt de rigtige produkter

#6 Hvordan finder man den rette palette af produkter, når man skal være selvstændig? Skal man favne bredt eller skal man zoome ind på kerneprodukterne? Alt dette og meget mere handler denne podcast om.
Lyt med →
Podcast

Driv en vellykket virksomhed

#5 - I dette afsnit giver vært Birgitte Feldborg en række råd til, hvordan man driver en vellykket virksomhed. Birgitte og Tom kommer bl.a. omkring mindset, salg, markedsføring, tid, netværk og økonomi.
Lyt med →
Podcast

Få styr på dit salg

#4 – Som selvstændig er en af de største udfordringer at få sit salgsbudskab bedst ud til sine kunder.
Lyt med →
Podcast

Ugens vigtigste møde

#3 – Det kræver meget struktur og planlægning at være selvstændig. I denne udgave af ”Selvstændig – og hva’ så?” giver vært Birgitte Feldborg et indblik i hendes favoritplanlægningsværktøj. Hun kalder det Ugens Vigtigste møde.
Lyt med →
Podcast

Få struktur i hverdagen som selvstændig

#2 – Er du selvstændig er du med stor sandsynlighed en af de mange, der har fornemmelsen af, at du arbejder hele tiden og har planlægning og struktur som to store udfordringer.
Lyt med →
Podcast

Føler du dig alene i din virksomhed?

#1 – Som soloselvstændig kan nemlig hurtigt føle sig som Palle Alene i Verden. Velkommen til ”Selvstændig – og hva’ så? – Det er en ny podcast, der er sat i verden for at hjælpe og inspirere danske selvstændige.
Lyt med →
forretningsudvikling-birgitte-feldborg

Velkommen til podcasten. Din vært er businessmentor Birgitte Feldborg. Medvært er Tom Castensen, uafhængig podcast- og radioproducent

Del podcasten med andre