Hej businessven

Jeg er
Birgitte Feldborg

Din dedikerede forretningsudvikler

For mig handler forretningsudvikling ikke bare om at “udvikle forretningen”. Du skal også have dig selv, dit liv og din passion med. For sådan er du! Det handler om helheden og om at skabe en virksomhed, du kan leve godt af og elsker at arbejde i.

Men du behøver ikke gøre det alene …

Som soloselvstændig eller ejerleder af en mindre virksomhed kender du sikkert det, at

Du er alene om at få løst de fleste

– hvis ikke alle – opgaver

Du arbejder mange timer, uden at du hverken føler, at du gør den store forskel for dine kunder, tjener en anstændig løn eller får rykket på de planer, du har. Samtidig har du dårlig samvittighed overfor din familie. Du ikke har tid og overskud til dem, som betyder allermest for dig.

Du er handlekraftig, men i en skilteskov af gode råd på Google, Instagram, Facebook, LinkedIn … [indsæt dit foretrukne medie], er den lige vej til målet blevet ganske uklar. Men du ved, at …

… du gerne vil arbejde mindre, tjene flere penge og
hjælpe flere mennesker endnu bedre, end du gør i dag.

Du ved bare ikke lige hvordan!

For at få succes, tror du måske, at…

Men det behøver du ikke!

Succes kræver grundlæggende, at du finder den forretningsmodel, der er helt rigtig for dig – og det er her, jeg som forretningsudvikler kommer i spil. En partner, der kan holde dig ansvarlig, give dig rygstødet og gejsten tilbage i din mission. En, der kan vise dig, hvordan du bedst og i praksis udnytter de åbenlyse muligheder, der ligger foran dig.

Lad os sammen arbejde, for at du når i mål med en drøm af en virksomhed og arbejdsliv. For jeg ved, at man godt kan have succes som selvstændig og samtidig have overskud til sin familie.

– og derfor har jeg skabt

implementeringshjulet

Implementeringshjulet er omdrejningspunktet i hele tanken bag alt det jeg gør i min virksomhed og alt det, jeg hjælper mine kunder med.

En model jeg gennem års erfaring med min egen og kunders virksomheder har forfinet og trimmet, så den hjælper dig til at komme hele vejen rundt om forretningsudviklingen – fra opbygningen til overvejelserne og til sidst skabe overblikket.

For jeg er selv selvstændig og ved lige præcis, hvordan du har det.

Med 5 børn og en mand, der også er selvstændig er der altid masser at se til både arbejdsmæssigt og privat.

Fordi jeg nu ved, hvad jeg drømmer om – både for min virksomhed og mit privatliv – og fordi jeg har fundet den rigtige forretningsmodel for mig, bruger jeg nu min tid på det, der er vigtigt, og jeg har en virksomhed, som jeg lever godt af.

Jeg har tid, energi og overskud til alt det andet, der også er vigtigt for mig.

Gå mere i dybden med Implementeringshjulet her …

Book en gratis Virksomheds Strategi Samtale

Jeg har både den praktiske, den hverdagsnære – men også den faglige viden – bag ved forretningsudvikling og effektivitet.

Hvem er jeg

Jeg brænder for at hjælpe soloselvstændige og små virksomheder med at udvikle deres virksomhed og finde den forretningsmodel, der skaber grundlag for at arbejde med de kunder, de er allerbedst til at hjælpe og skabe en fornuftig økonomi i deres virksomhed, samtidig med, at de også har et liv ved siden af deres arbejdsliv.

Jeg hedder Birgitte Feldborg, og jeg er din dedikerede forretningsudvikler.

Sammen kan vi …

Inden jeg blev selvstændig i 2008 har jeg i mere end 20 år arbejdet som indkøbs- logistik- og HR-chef i forskellige produktions-virksomheder.

Jeg er oprindeligt uddannet engelsk/tysk korrespondent, har en ED i engelsk og en masse uddannelser indenfor HR, jura, økonomi, iværksætteri, forretningsudvikling og en Master i personlig effektivitet.

I dag ejer og driver jeg 3 virksomheder, mens jeg også arbejder politisk for bedre vilkår til alle Danmarks Soloselvstændige som formand for Interesseorganisationen Danske Soloselvstændige.

forretningsudvikler

Jeg har en klar vision

Det skal være acceptabelt at vælge et arbejdsliv, hvor du selv bestemmer - både over din arbejdstid, dine kunder og det, du har lyst til at beskæftige sig med.

Jeg vil vise, at det godt kan lade sig gøre at have sin egen virksomhed og leve fornuftigt af den uden at skulle arbejde hele tiden. Der SKAL også være plads til noget andet i dit liv!

Har du svært ved at komme i gang?

Her er den gode nyhed

På en gratis og uforpligtende Virksomheds Strategi Samtale hjælper jeg dig til at finde ud af, hvor du skal begynde.
Plus du kan høre mere om, hvordan jeg bedst kan hjælpe DIG med DIN forretning