effektivitetskursus

Effektivitetskursus

Bliv en effektiv iværksætter

… med en to-do liste, der bliver kortere ikke længere

Nåede du det heller ikke i dag? Altså alle de opgaver, som du i et motiveret og ambitiøst øjeblik skrev på din to-do liste i morges, da dagen endnu var lang. Den dårligste samvittighed ever har sneget sig ind på dig – igen!

“I morgen må jeg være mere effektiv”, tænker du. Så jeg kan nå at lave den Facebook annonce, skrive på min næste freebie, opdatere hjemmesiden.

Der er nemlig sindssygt mange opgaver i en iværksætter virksomhed, der kræver din opmærksomhed – og du kunne nå så meget videre, hvis bare du havde tid – nok!

Tid kan dette kursus ikke give dig mere af, men det er sammensat, så du i lyntempo får en fremgangsmåde, der sikrer struktur, overblik og effektivitet – så du selv kan skabe frirummet og den tid, der lige nu “mangler”.

Her er løsningen

Sådan bliver du
en effektiv iværksætter

På kurset “Sådan bliver du en effektiv iværksætter” lærer du de simple, men elementære rutiner, der er nødvendige, hvis du vil have mere ud af den tid, du har. At være iværksætter er ikke lig med at skulle arbejde døgnet rundt. Du lærer her en simpel – men effektiv metode – til at gå hjem fra arbejde med ro i maven, plads til privatlivet og bibehold glæden ved at være selvstændig.

effektivitetskursus-video

En klokkeklar fremgangsmåde

Effektivt minikursus

1

Dine drømme + dine værdier = dit fundament

Bliv bedre til at træffe beslutninger.  Dit fundament, drømme og værdier kan guide dig til de bedste beslutninger. Her får du virkelig arbejdet med de væsentlige – både for dit iværksætterliv og privatliv.

2

Mål & gode vaner

Sortér i dine gamle vaner og opbyg nye, der hele tiden flytter dig tættere på dine langsigtede mål, men som også hjælper dig med at komme i mål med dagens opgaver.

3

Opgavelisten

Fra overvældet til helt ro med dagens mange gøremål. Det opnår du kun ved at kunne parkere de opgaver, der kan vente og prioritere dem, der er vigtige. Her lærer du hvordan.

4

Ugens vigtigste møde

Ugens vigtigste møde er din nøgle til at nå at det, der er vigtigt for dig for at udvikle din virksomhed og skabe plads til alt det andet, du gerne vil i dit liv.

5

En to-do liste der fungerer

Sandheder og facts om planlægning. Du kan blive overrasket og forstå, hvorfor du – lige nu – aldrig når det, vi skal. Samtidig lærer du at lave din to do-liste, så den fungerer for dig.

Så er der selvfølgelig også …

En velkomstvideo, der fortæller dig, hvad der skal ske.

Og en afslutning, så du kommer i gang med det samme.

Få online adgang med det samme

Kr. 99,- + moms

Du får adgang på undervisningsplatformen Podia via din computer, tablet eller telefon.

Sådan kommer du i gang

Køb adgang
til kurset

Sus igennem
de 5 moduler

Bliv mere effektiv
allerede fra i dag

Flere spørgsmål?

Hvor lang tid har jeg adgang?

Så længe kurset eksisterer har du adgang.

Kan jeg få pengene retur, hvis metoden ikke virker?

Rigtig meget af din succes afhænger af, hvor god du er til at følge metoden og gøre det, som er anbefalet – og heri ligger også nøglen til din succes. Derfor gives pengene ikke retur, da det er umuligt at se, hvordan du arbejder med det i praksis. Tilgengæld kan jeg godt love dig, følger du fremgangsmåden, så vil du føle dig i overskud, få overblik og bedre planlægning.

Jeg har et system til projektplanlægning.
Kan jeg ikke bare bruge det?

Jo. Planlægning er ikke raketvidenskab. Men jeg gætter på, at du ikke er kommet i gang med det fine system, siden du er her.

Jeg har også kig på iværksætterkurset
– er det samme indhold?

Iværksætterkurset Formidabel Forretning indeholder en bonus der bygger på samme indhold som dette kursus. Du kan derfor med fordel købe iværksætterkurset og få indsigt i mange andre facetter omkring det at drive din virksomhed succesfyldt.

Få mere ud af din tid

Bliv effektiv
Skab overblik
Få bedre tid

Minikurset bliver den bedste prioritering, du har gjort længe.