Hvordan vil du skabe omsætning?

Uanset hvilke mål og drømme du har med dit iværksætterliv og din virksomhed, så skal du tjene nogle penge. Derfor skal du lave et budget for, hvor din omsætning skal komme fra.

Jeg oplever gang på gang, når jeg møder mine kunder, at de ikke har besluttet sig for, hvad de gerne vil omsætte for hvert år.

Og hvorfor er det vigtigt, tænker du måske?

Jo det er det af tre grunde:

  1. Hvis du ikke ved, hvad du skal omsætte for, hvordan ved du så, om du er kommet i mål eller ej? Kan du fejre noget, når du ikke ved, hvad dit mål er?

  2. Hvis du ikke kender dit omsætningsmål, hvordan kan du så vide, hvad du kan få i løn?

  3. Hvis du ikke kender dit omsætningsmål, hvordan ved du så, hvad du skal sælge, hvor meget du skal sælge, og hvornår du skal sælge det?

Det er også uprofessionelt ikke at forholde sig til, hvad man får i løn. Så tager du ikke dig selv og din virksomhed alvor- ligt.

Hvis du ikke ved hvad du har mulighed for at hæve i løn, hvordan kan du så vide, om du kan betale dine private reg- ninger hver måned?

Måske er det så i virkeligheden bare en dyr hobby?

Jeg er helt med på, at det godt kan være svært at sætte sig omsætningsmål, men det er altid bedre at have en plan at arbejde med end bare at gøre lidt hist og pist og håbe på det bedste.

Jeg har derfor får du her mulighed for at downloade et minibudget – første skridt på vejen til at få styr på din økonomi.

Rigtig god fornøjelse!

Gratis download

Download dit minibudget og kom med det samme i gang med at få overblik over din omsætning.

Når du downloader minibudgettet, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev med tips, rabatter og tilbud til iværksætteri, forretningsudvikling og personlig effektivitet. Birgittefeldborg.dk indsamler og opbevarer dine data, de sider du besøger og de valg du foretager med henblik på at kunne sende dig målrettede informationer, værktøjer og markedsføring. Oplysningerne slettes, når jeg ikke længere ønsker at sende nyhedsbreve ud eller markedsføre mig. Oplysningerne videresælges ikke, men opbevares hos min nyhedsbrevstjeneste. Læs i øvrigt min privatlivspolitik. Du har til enhver tid ret til at få slettet eller korrigeret dine oplysninger – benytte linket i bunden af hvert nyhedsbrev. Du har desuden ret til at klage til Datatilsynet.

Del artiklen

Læs også …

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Velkommen til Business-Bloggen om Iværksætteri, forretningsudvikling og personlig effektivitet af businessmentor Birgitte Feldborg.

forretningsudvikling-birgitte-feldborg

Del artiklen

Ansøg om en gratis business strategi session