Iværksætterkursus

Planlæg hele din opstart

Skab en
formidabel forretning

Der findes ingen officiel guide, du kan slå op i og se, hvordan du starter din egen virksomhed.

Love og regler er mange. Af gode råd er der endnu flere. Og hjælpen er sjældent praksisnær. Drømmene ind i dit hovede vokser også, men de er svære at omsætte til egentlige gøremål, der gør virksomheden virkelig – for hvor skal man starte og hvilken rækkefølge er den rigtige.

De praktiske opgaver (i den logiske rækkefølge og rigtige prioritet) får du på en af Danmarks mest dybdegående iværksætterkurser. Skabt af to kvinder, der selv er gået vejen – og har hjulpet over 500 andre iværksættere i gang.

formidabbel-forretning

Trin for trin

Hele vejen rundt
om opstarten

På iværksætterkurset “Formiddabel Forretning”  starter du med at bygge din virksomhed på, hvem du er, hvad du vil opnå og hvordan du kommer derhen. Det er vigtigere, end du tror. I de efterfølgende moduler opnår du indsigt og viden omkring de mange facetter, der er i at oprette og drive din virksomhed – lige fra logo, markedsføring, salg, hjemmeside, sociale medier, økonomi, love, regler, skat, moms (og 117 andre små – men ikke uvæsentlige ting).

Dit iværksættereventyr venter på at blive fortalt

Her er det vigtige indhold
til en god start og happy ending

Kurset består af videoer med fremgangsmåder og introduktion til emnet – det er her vi klæder dig på  til at arbejde med emnerne. Alle videoer er fuldt op af arbejdsarkene “Fra tanke til handling” – og det er her, du får ideerne ud af hovedet og ned på konkrets gøremål og handlinger. Det er her, du ser virksomheden forme sig – trin for trin.

1

Livet som iværksætter

Skab en virksomhed, der løser et problem.
Du starter med at finde ud af, hvem du egentlig er som iværksætter. Du lærer dine styrker at kende, så du kan udnytte dem til din fordel. Men du bliver også bevidst om, hvor du har brug for hjælp.

Dernæst skaber du det fundament, som din virksomhed skal bygge på – altså mission, vision, forretningsgrundlag, mål, idégrundlag osv.
Det er den allerstørste forudsætning for, at din virksomhed kan blive en succes.

2

Alle dine gode idéer - sådan vælger du den bedste

Tackl alle dine gode ideer.
Ud af dit hoved popper der tusind ideer. Det gælder om at tøjle dem og kun løbe med de rigtige. Vi hjælper dig med at se, hvilken af dine forretningsideer du skal satse på.

Til dig, der bare gerne vil være iværksætter, men endnu ikke har en idé: Her har vi også en metode, som du kan bruge til at brainstorme og få forretningsideer ud fra.

3

Få styr på dit marked

Gå på opdagelse i dit marked og forstå din ideelle kunde.
Du kan ikke sælge til alle – det har du hverken tid eller penge til. Derfor arbejder du på dette niveau med at lære din kunde at kende. Hvad skal og bør du vide om ham og hende? Hvem træffer beslutningerne og ikke mindst, hvor skal du finde kunden henne?

Du får masser af input til, hvad du skal spørge om i din markedsundersøgelse, og vi kommer omkring dine interessenter og konkurrenter, så du kan se, hvilken plads i markedet, der er din.

4

Sælg de rigtige produkter - til den rigtige pris

Fastlæg, hvad du tilbyder – og ikke tilbyder – så du kan sætte den helt rigtige pris.
Du skal have noget til salg i din virksomhed, og her arbejder du med, hvordan du bedst komponerer din produktpalette. Hvor mange ydelser skal du sælge? Hvordan skal du tilbyde dem? Og ikke mindst, hvordan får du sat den rigtige pris? Den gyldne pris, hvor kunden vil købe, og du tjener penge?

5

Brand dig selv og din virksomhed

Skab et attraktivt brand, der knytter din ideelle kunde tæt på dig.
Branding handler om, hvem du er som virksomhed, og hvordan dit brand kan vække den helt rette følelse hos dine kunder, så de vil følge, like og købe af dig.

Du for afklaring om skrifttyper, farver, billeder ud af fire retninger, inden for det visuelle udtryk. OG så er det tid til at sætte navn, logo og slogan på din virksomhed.

6

Din hjemmeside

Udvikl en velsmurt akse omkring virksomhedens digitale liv.
Hjemmesiden er hjemsted for din virksomhed online – for nogle er den et visitkort, mens den for andre er en massiv tilstedeværelse alfa og omega for succesen. Du kommer omkring systemer, teknik og muligheder.
Du arbejder med, hvilke sider du skal have, og hvad de skal indeholde. Du lærer det mest grundlæggende om søgemaskineoptimering (SEO) – det du selv kan og skal gøre på din hjemmeside for at blive attraktiv i Googles øjne.

7

Virksomhedens digitale liv

Du skal markedsføre din virksomhed på sociale medier – strategisk, unikt og effektivt.Sociale medier er afgørende i din branding – men de er også en tidsrøver. Derfor får du kogt ned, hvilke medier der er relevante, og hvilke du kan lade ligge for nu.

8

Salg og markedsføring

Opnå flow i dit salg og markedsføring, så du forvandler besøgende til betalende kunder.
Dit salgs- og markedsføringsflow skal være med til at tiltrække nok kunder, som du kan sælge til. Du arbejder med at lave en plan og gøre brug af onlinestrategier.

Du lærer at sælge på udbytte og ikke funktioner eller fordele. Dette kan du også bruge, når du skal skrive tekster til bl.a. din hjemmeside.

9

Sådan finder du det helt rigtige netværk

Dyrk dit netværk og skab værdifulde relationer.
Dit første salg kan meget vel komme fra dit netværk. Derfor arbejder du her med at kortlægge dit netværk – både professionelt, vidensbaseret og privat.

Du vil kunne vurdere, hvilke professionelle netværk du skal deltage i, og hvad dit formål med at være der er.

10

Markedsføringsplan

Komponér indhold, der er som sød musik i dine kunders ører.
Nu har du planlagt dine kanaler, din markedsføring og din branding, og derfor er det også på tide, at du skal skaber konkret indhold, som du kan plotte ind i din markedsføringsplan.

Du får masser af input til blog og sociale medier samt hele tiden opstatskampagne. Den, der skal lande med et højlydt plast i markedet, så ingen er i tvivl om, at nu er der kommet en ny spiller til.

11

Økonomi & administration - uden at få grå hår på hovedet

Få styr på administrationen og økonomien, for ellers vil den komme til at styre dig.

Du er nu klar til at starte din virksomhed. Derfor skal du på dette niveau kigge på din økonomi og alt det andet praktiske som skat, moms, registrering af virksomheden, valg af selskabsform, love og regler for pension, forsikringer osv.

På økonomifronten lægger du et budget for opstarten, så du har overblik over både indtægter og udgifter – en forudsætning for, at du kan tjene penge. 

Bonus …

Sådan bliver du en effektiv iværksætter

11 moduler er meget, og for at du kan arbejde struktureret og effektivt med materialet, får du som bonus kurset “sådan bliver du en effektiv iværksætter” Kvit og frit.

Få online adgang med det samme

Kr. 4.500,- + moms
eller betal i 2 rater á kr. 2.500,- ekskl. moms

Du har adgang til alt materiale i FORMIDABEL FORRETNING iværksætterkursus med det samme. Se online videoer og arbejd i dybden med worksheets på vores online undervisningsplatform. Du arbejder med din virksomhed og opstarten bid for bid. Du har selvfølgelig adgang til alt materialet og Facebookgruppen så længde det overhovedet eksisterer. Er dit tempoet højt, eller skal du afpasse det med dit nuværende job, så kan du gå frem i dit eget tempo. Husk du altid kan stille spørgsmål i Facebook gruppen og få svar og sparring fra dine medstuderende og Dorthe Do Bejer og Birgitte Feldborg.

webdesigner-dorthe-do-bejer-birgitte-feldborg

Jeg, Birgitte Feldborg, er din businessmentor og forretningsudvikler. Også selvom du slet ikke er i gang endnu. Jeg har selv det sidste årti skabt ikke mindre end 3 rentable virksomheder og været sparringspartner for mange iværksættere. Jeg vil tage dig gennem de vigtigste områder, som jeg gennem erfaring ved, de fleste iværksætter bøvler med at gennemskue.

Du vil nok lægge mærke til, at noget af materialet har en anden stemme end min. Det er fordi kurset er udviklet i samarbejde med web- og grafisk designer Dorthe Do Bejer. Et samarbejde, der gør, at du kan komme hele vejen rundt om opstarten – også de grafiske aspekter, hjemmeside samt sociale medier og brandingen.

Tilsammen har vi rådgivet og givet starthjælp til mange, mange iværksættere som dig gennem iværksætter.nu.

Sådan foregår det

Undervisning via selvstudie gennem videoer på vores online platform. Adgang til alt materiale med det samme. Masser at links og tips til vigtige værktøjer.

Download vores efterspurgte worksheets. Du arbejder her i dybden med din opstart, så du kan gå fra tanke til handling, og se selve opstarten rykke tættere på.

Facebookgruppe, hvor du kan stille spørgsmål, få sparring på dine udfordringer, dele din begejstring og lytte til klapsalver for dine succeser.

Flere spørgsmål?

Hvor lang tid har jeg adgang?

Så længe kurset eksisterer har du adgang.

Jeg er i fast job. Kan jeg være med?

Ja sagtens. Mange danskere – ligesom dig selv – går rundt med en idé i inderlommen. Formidabel forretning er – ja formidabel – til at teste din idé af og undersøge, hvordan og om den kan blive rentabel, hvordan dit liv ville se ud og hvad der skal til for at det bliver en realitet.

Får jeg adgang med det samme?

Ja. Alt materialet ligger tilgængeligt umiddelbart efter, at du har købt adgang. Dog vil vi anbefale at tage det i den anbefalede rækkefølge. Det er en metode vi gennem mange, mange år har forfinet og uddannet iværksættere på.

Konkrete og praktiske værktøjer,
der gør det nemt at starte egen virksomhed

Formidabel
Forretning

Den vigtigste plan for,
at du kan komme i gang med din virksomhed
– trin for trin.