Vær den første til at få besked, når vi går i luften:

Medlemsklubben:
Akademiet for selvstændige

Skriv dig på ventelisten og vær klar til at få alle de værktøjer, hjælp, tips og tricks, der skal til for at starte og udvikle din virksomhed.

Du får også hjælp til teknikdrillerier og indsigt i smarte værktøjer, der er et MUST i den moderne virksomhedsejers håndtaske.

Når du tilmelder dig venteliste, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev med tips, rabatter og tilbud til iværksætteri, forretningsudvikling og personlig effektivitet. Birgittefeldborg.dk indsamler og opbevarer dine data, de sider du besøger og de valg du foretager med henblik på at kunne sende dig målrettede informationer, værktøjer og markedsføring. Oplysningerne slettes, når jeg ikke længere ønsker at sende nyhedsbreve ud eller markedsføre mig. Oplysningerne videresælges ikke, men opbevares hos min nyhedsbrevstjeneste. Læs i øvrigt min privatlivspolitik. Du har til enhver tid ret til at få slettet eller korrigeret dine oplysninger – benytte linket i bunden af hvert nyhedsbrev. Du har desuden ret til at klage til Datatilsynet.

Dage
Timer
Minutter
Sekunder