Få prissætningsguiden: Sæt den rigtige pris

De fleste af mine kunder er i tvivl om, hvad deres ydelser skal koste. Og ikke mindst om de skal tage det samme i timen/pr. behandling, som "alle andre" gør.

Derfor har jeg lavet en prissætningsguide til dig, der sælger coaching, behandling eller konsulentydelser, sådan at du ikke behøver at tvivle på, om din pris er den rigtige for DINE ydelser.

Du snupper den lige her:

Udover prissætningsguiden modtager du fremover også nyhedsbrevet med tips, rabatter og tilbud til din hjemmeside, branding og markedsføring. Birgittefeldborg.dk indsamler og opbevarer dine data, de sider du besøger og de valg du foretager med henblik på at kunne sende dig målrettede informationer, værktøjer og markedsføring. Oplysningerne slettes, når jeg ikke længere ønsker at sende nyhedsbreve ud eller markedsføre mig. Oplysningerne videresælges ikke, men opbevares hos min nyhedsbrevstjeneste. Læs i øvrigt min privatlivspolitik. Du har til enhver tid ret til at få slettet eller korrigeret dine oplysninger. Dette kan du let gøre ved at benytte linket i bunden af hvert nyhedsbrev. Du har desuden ret til at klage til Datatilsynet.

sæt rigtig pris