video-freebie-tiltraek-kunder

Masterclass

Sådan tiltrækker du flere kunder og skaber en reel forskel for dem

Den her er bare specielt god til dig, der arbejder som selvstændig konsulent, coach eller behandler – og som længes efter at gøre en større forskel for dine kunder, uden at du vel og mærke skal arbejde mere!

Bliv klar til at få flere kunder nu

forretningsudvikling-birgitte-feldborg

Jeg kender alt for godt til, at der ikke er nok kunder i butikken og at være timeslave i min egen virksomhed.

Det at sælge sine timer for penge (ligesom dengang jeg var ansat) var det, jeg startede med, dengang jeg for 10 år siden valgte at blive selvstændig– ligesom dig måske?

Men jeg nægter at være timeslave. Jeg vil have tid til alt det andet i livet, som også er vigtigt for mig, og det har jeg også – nu!

Det kan du også få.
Det er det, jeg viser dig i Masterclassen:
Sådan tiltrækker du flere kunder.

Birgitte Feldborg

Du lærer om:

Udover Masterclassen “Sådan tiltrækker du flere kunder” modtager du fremover også nyhedsbrevet med tips, rabatter og tilbud til iværksætteri, forretningsudvikling og personlig effektivitet. Birgittefeldborg.dk indsamler og opbevarer dine data, de sider du besøger og de valg du foretager med henblik på at kunne sende dig målrettede informationer, værktøjer og markedsføring. Oplysningerne slettes, når jeg ikke længere ønsker at sende nyhedsbreve ud eller markedsføre mig. Oplysningerne videresælges ikke, men opbevares hos min nyhedsbrevstjeneste. Læs i øvrigt min privatlivspolitik. Du har til enhver tid ret til at få slettet eller korrigeret dine oplysninger – benytte linket i bunden af hvert nyhedsbrev. Du har desuden ret til at klage til Datatilsynet.