PLANLÆG DIT BEDSTE ÅR

Deltag i denne 5 dages online event uden beregning.

På 5 dage skaber du din salgs- og omsætningsplan for 2020.

Det koster kun din e-mail adresse:

Udover at være med i denne event modtager du fremover også nyhedsbrevet med tips, rabatter og tilbud til udvikling af din forretning. Birgittefeldborg.dk indsamler og opbevarer dine data, de sider du besøger og de valg du foretager med henblik på at kunne sende dig målrettede informationer, værktøjer og markedsføring. Oplysningerne slettes, når jeg ikke længere ønsker at sende nyhedsbreve ud eller markedsføre mig. Oplysningerne videresælges ikke, men opbevares hos min nyhedsbrevstjeneste. Læs i øvrigt min privatlivspolitik. Du har til enhver tid ret til at få slettet eller korrigeret dine oplysninger. Dette kan du let gøre ved at benytte linket i bunden af hvert nyhedsbrev. Du har desuden ret til at klage til Datatilsynet.

Selvstændige konsulenter, coaches og behandlere med en plan
har større succes med at øge deres omsætning

Deltag i 5 dages online eventet: "Planlæg dit bedste år" og skab din salgs- og omsætningsplan for 2020.
Eventen kører fra 18. november til og med den 22. november 2019
– læs mere i den mail, du modtager, når du tilmelder dig eventen.

Tro det eller ej – du skal faktisk arbejde lige så hårdt og meget for at omsætte for kr. 200.000,- som du skal for at omsætte for kr. 400.000,- om året. Det handler nemlig ikke om, at du skal arbejde mere eller hårdere – men meget mere om at arbejde smartere og fokusere på de opgaver og aktiviteter, som virkelig skaber vækst i din virksomhed.

Så selvom du måske...

  • Untitled design-26
    Er overvældet og udmattet over alt det, du skal hver eneste dag for bare at holde din virksomhed kørende og drømmer om lidt mere struktur og hjælp til at skabe mere lethed og mindre stress i dit liv
  • Untitled design-26
    Knokler hver eneste dag for bare at tjene en lille smule, mens du drømmer om at have en virksomhed, du kan leve fornuftigt af
  • Untitled design-26
    Bare arbejder alt for hårdt og alt for meget og tjener alt for lidt (HINT: At arbejde endnu mere og endnu hårdere er ikke løsningen)

Så vil du faktisk være klar til at skabe vækst i din virksomhed med en KLAR SALGS- OG OMSÆTNINGSPLAN for 2020, hvis du bare kan finde en halv time hver dag i 5 dage til at se en daglig video og udføre opgaven, der følger med videoen.

Så kom og vær med i 5 dages eventet "Planlæg dit bedste år":

PLANLÆG DIT BEDSTE ÅR

5 dage – 5 videoer – Planlæg din 12 måneders handlingsplan for 2020:

Udover at være med i denne event modtager du fremover også nyhedsbrevet med tips, rabatter og tilbud til udvikling af din forretning. Birgittefeldborg.dk indsamler og opbevarer dine data, de sider du besøger og de valg du foretager med henblik på at kunne sende dig målrettede informationer, værktøjer og markedsføring. Oplysningerne slettes, når jeg ikke længere ønsker at sende nyhedsbreve ud eller markedsføre mig. Oplysningerne videresælges ikke, men opbevares hos min nyhedsbrevstjeneste. Læs i øvrigt min privatlivspolitik. Du har til enhver tid ret til at få slettet eller korrigeret dine oplysninger. Dette kan du let gøre ved at benytte linket i bunden af hvert nyhedsbrev. Du har desuden ret til at klage til Datatilsynet.

Hvordan kan du lægge planer for din virksomhed,
når livet kommer i vejen?

Du har sikkert mange drømme, mål  og planer for dit liv og for din virksomhed, men så kommer livet i vejen, og listen med dine drømme, mål og planer bliver skubbet væk, fordi alle hverdagens to-do-lister råber på din opmærksomhed.

Du har brug for mere end en stak post-its med dine mål og planer – du har brug for en klar og realistisk plan, der dag for dag flytter dig hen mod den virksomhed og det liv, som du drømmer om.

Derfor har jeg skabt 5-dages online eventet
"Planlæg dit bedste år"

For mig – og for de fleste af mine kunder – er det vigtigt, at der er plads og overskud til alt det andet, der også er vigtigt i mit liv. Det har jeg insisteret på, lige siden jeg blev selvstændig for mere end 10 år siden, og det er lykkedes for mig.

Og det bedste af det hele er, at fordi jeg hele tiden har fokus på de aktiviteter og opgaver i min virksomhed, der giver mest værdi for mig og udviklingen af min virksomhed, så udvikler og vækster jeg hele tiden min virksomhed – også når jeg bruger tid på min familie og alle de andre ting i mit liv, der også er vigtige for mig.

Er du klar til at gøre 2020 til dit bedste år?

Så indtast dit navn og din e-mail adresse for at være med i online eventet!

Udover at være med i denne event modtager du fremover også nyhedsbrevet med tips, rabatter og tilbud til udvikling af din forretning. Birgittefeldborg.dk indsamler og opbevarer dine data, de sider du besøger og de valg du foretager med henblik på at kunne sende dig målrettede informationer, værktøjer og markedsføring. Oplysningerne slettes, når jeg ikke længere ønsker at sende nyhedsbreve ud eller markedsføre mig. Oplysningerne videresælges ikke, men opbevares hos min nyhedsbrevstjeneste. Læs i øvrigt min privatlivspolitik. Du har til enhver tid ret til at få slettet eller korrigeret dine oplysninger. Dette kan du let gøre ved at benytte linket i bunden af hvert nyhedsbrev. Du har desuden ret til at klage til Datatilsynet.