tid-freebie-download-1

Få guiden:

Brug din tid rigtigt

i din konsulent-, coach eller behandlervirksomhed

  • Få tid til at udvikle din forretning hver eneste uge.
  • Er du frustreret over, at du aldrig har nok tid til alt det, du gerne vil?

Jeg kan ikke give dig mere tid, men jeg kan vise dig, hvordan du får allermest ud af din tid som selvstændig. Download guiden her og lær hvordan:

Når du downloader guiden, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev med tips, rabatter og tilbud til iværksætteri, forretningsudvikling og personlig effektivitet. Birgittefeldborg.dk indsamler og opbevarer dine data, de sider du besøger og de valg du foretager med henblik på at kunne sende dig målrettede informationer, værktøjer og markedsføring. Oplysningerne slettes, når jeg ikke længere ønsker at sende nyhedsbreve ud eller markedsføre mig. Oplysningerne videresælges ikke, men opbevares hos min nyhedsbrevstjeneste. Læs i øvrigt min privatlivspolitik. Du har til enhver tid ret til at få slettet eller korrigeret dine oplysninger – benytte linket i bunden af hvert nyhedsbrev. Du har desuden ret til at klage til Datatilsynet.