Til dig fra mig

Er du træt af at være overvældet over alt det, du skal have styr på, når du er selvstændig?

Har du mistet overblikket og er frustreret over, hvordan og hvornår du skal gribe alle dine opgaver og ting på din to do-liste an?

Og synes du heller ikke, du tjener de penge, som du gerne ville?

Du kommer gang på gang tilbage til, at du ikke ved, hvor du skal starte og slutte.

Du skal ikke gøre det hele på én gang:

Tag testen og få en tjekliste med det, du skal have fokus på lige nu
i din konsulent-, coach- eller behandlervirksomhed

Testen består af 20 spørgsmål. De afdækker, hvor langt du er med din virksomhed.
Er du i OPBYGNINGS-, OPTIMERINGS- ELLER OPSKALERINGSFASEN?

Når du har svaret på spørgsmålene, får du en tjekliste over de opgaver, du skal have fokus på nu, sådan at du får overblikket og overskuddet tilbage.

NB: For at få resultatet, skal du skrive dig op til nyhedsbrevet.

Når du tager testen og får resultatet, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev med tips, rabatter og tilbud til iværksætteri, forretningsudvikling og personlig effektivitet. Birgittefeldborg.dk indsamler og opbevarer dine data, de sider du besøger og de valg du foretager med henblik på at kunne sende dig målrettede informationer, værktøjer og markedsføring. Oplysningerne slettes, når jeg ikke længere ønsker at sende nyhedsbreve ud eller markedsføre mig. Oplysningerne videresælges ikke, men opbevares hos min nyhedsbrevstjeneste. Læs i øvrigt min privatlivspolitik. Du har til enhver tid ret til at få slettet eller korrigeret dine oplysninger – benyt linket i bunden af hvert nyhedsbrev. Du har desuden ret til at klage til Datatilsynet.

Birgitte Feldborg

Jeg er Birgitte Feldborg

Jeg er forfatter, underviser, businessmentor og forretningsudvikler.

Siden 2008 har jeg været selvstændige og hjulpet mere end 500 iværksættere og selvstændige med at starte og udvikle deres virksomheder.

Jeg brænder for at undervise og rådgive dedikerede og handlekraftige selvstændige konsulenter, coaches og behandlere som dig.

I dag ejer og driver jeg tre virksomheder, mens jeg også arbejder politisk for bedre vilkår til alle Danmarks Soloselvstændige som formand for Interesseorganisationen Danske Soloselvstændige.