WORKSHOP

Powerful Planlægning
for konsulenter, coaches og behandlere

Nå mere på 90 dage end de fleste gør på et år!

 • Untitled design-26

  Forstil dig, hvor lettet og glad du er, når du har styr på, hvordan du omsætter alle dine store mål til konkrete planer for det næste kvartal. Med ro i sindet kan du sige nej tak til nye, smarte værktøjer og kurser og JA til de håndgribelige opgaver, der bringer dig og din forretning hen til dine ønsker og drømme.

 • Untitled design-26

  Forestil dig friheden ved præcist at vide, hvor du skal lægge dit fokus, din tid og din energi som direktør for din virksomhed. Slut med at fare forvildet rundt og gribe tilfældige opgaver – nu kan du se, der sker noget i din forretning.

 • Untitled design-26

  Forestil dig, hvor fantastisk det vil føles at gå ind i næste kvartal med en plan for hver eneste uge, der bryder dine mål ned i trin, lige til at gå i gang med. Overskuelige planer, der mindsker overspringshandlinger og gør dig fokuseret, effektiv og handlekraftig – og bringer dig i mål.

At det her er muligt. Det kræver bare, at du omsætter din vision og dine mål til konkrete handlingsplaner for et kvartal ad gangen.

Powerful Planlægningsworkshop for
selvstændige konsulenter, coaches og behandlere

Stik en kæp i hamsterhjulet, skab flow i din virksomhed og gennemfør dine planer
– én gang for alle.

De fleste har en plan. Men de færreste planlægger, hvordan de vil føre den ud i livet.

På denne 1-dags Powerful Planlægningsworkshop vil vi sammen:

 • Lægge en strategi for, hvordan du gør 2021 til en succes i din optik. De fleste selvstændige konsulenter, coaches og behandlere kæmper for at få en levedygtig virksomhed, fordi de ikke har en strategisk plan.

  Sammen afstemmer vi målene for din forretning med den livsstil, du drømmer om. På den måde designer vi den forretningsstrategi, der skal til, for at du når dine mål.

 • Skabe ugentlige handlingsplaner. Det er ikke det, du gør en gang imellem, der skaber dine resultater – det er det, du gør hver eneste uge, der flytter din virksomhed.

  I fællesskab bryder vi dine store planer ned til ugentlige handlingsplaner, der er lige til at gå i gang med hver eneste uge.

 • Holde dig ansvarlig. Jeg viser dig min metode til at holde dig selv ansvarlig uge for uge, så du får det til at ske.

  Vi er jo bare mennesker. Men med de rette teknikker kan du lære at fokusere på de opgaver, der virkelig rykker dig og din forretning, i stedet for de opgaver, hvor du egentlig bare spilder tiden.

Selvstændige konsulenter, coaches og behandlere med en klar plan har dobbelt så stor sandsynlighed for at lykkes.

Med en klar 30-60-90-dages handlingsplan vil du endelig:

Nu er det tid til at påtage dig rollen som direktør...

Fotograf Ann laver businessportrætter der passer til dig og din virksomhed. Vi sørger for du får dit budkab ud igennem dine billeder.

Vi har alle sammen drømme og planer for  både vores liv og for vores virksomhed... Men så kommer livet i vejen, og vi skubber listen med alle vores drømme og planer til side, fordi andre af dagligdagens to-do lister råber på vores opmærksomhed.

Det er ikke nok med en stak post-it's med dine mål på.

Du har brug for en klar plan. En plan, så du ikke hele tiden kigger efter den næste fantastiske akutløsning på dine manglende kunder og indtjening. En langsigtet, strategisk handlingsplan, der dag for dag flytter dig tættere på din drømmevirksomhed - og dit drømmeliv.

Jeg er her for at hjælpe dig!

Jeg er selv selvstændig på tiende år og ved lige præcis, hvordan du har det.

Med fem børn og en mand, der også er selvstændig er der altid masser at se til både arbejdsmæssigt og privat.

Fordi jeg nu ved, hvad jeg drømmer om  - både for min virksomhed og mit privatliv - og har fundet den rigtige forretningsmodel for mig, bruger jeg i dag min tid på det, der er vigtigt. Og jeg har en virksomhed, jeg lever godt af.

Samtidig har jeg tid, energi og overskud til alt det andet, der også er vigtigt for mig.

Nøglen hertil er planlægning. På den smarte måde. Sådan at du ikke brænder ud, men bygger en levedygtig virksomhed, der giver dig plads og tid til alt det andet, du også vil have i dit liv.

Du har ikke brug for endnu et online kursus. Du har brug for en Power Planlægningsworkshop, hvor vi lægger din plan for 4. kvartal af 2021!

Hvis du for alvor ønsker at flytte din forretning, så er det nu, du skal finde fokusset frem.

Når du deltager i Power Planlægningsworkshoppen, går du hjem med en klar handlingsplan for, hvordan du flytter din virksomhed - hurtigt, overskueligt og langsigtet.

Power Planlægningsworkshoppen handler IKKE om drømme og visioner.

I stedet bryder vi dine mål ned i mindre dele og lægger en simpel plan for hver eneste uge i kvartalet, som du også kan overskue, når hverdagen kører.

Mød andre selvstændige konsulenter, coaches og behandlere, der også er klar til at fokusere 100 % på deres forretning.

 

Gå hjem med din plan for 4. kvartal 2021 - lige til at folde ud og implementere.

Og oplev, hvor åbenlyst simpelt det føles, når du ved, præcis hvad du skal gøre. Den dårlige samvittighed, det mistede overblik og utilstrækkeligheden behøver ikke være din mellemfornøjede selskabspapegøje.

Fotograf Ann
Ann Sørensen, Fotograf Ann

Birgitte er supergod til at stille de spørgsmål, der rykker mig. Hun er ingen rygklapper, men giver mig konkrete redskaber, så jeg kan nå mine mål. Birgitte sørger altid for, at jeg har en klar køreplan, jeg kan gå frem efter. Hun er knivskarp til at skære ind til kernen af et problem – og finde løsninger.

Hun kan se det store billede og de muligheder for vækst og udvikling, jeg ikke selv kan få øje på. Jeg ville ikke have været hér, hvor jeg er i dag, uden Birgittes hjælp. Hun har gjort en kæmpe forskel for mig.”

Kom med, og dedikér en hel dags fokus på at udvikle din forretning. 1 dags planlægning for 90 dage med overblik, handling og mål, du opnår i virkeligheden.

Vi mødes kl. 10.00 - 16.00
– se her, hvad vi skal arbejde med:

Fotograf Ann laver businessportrætter der passer til dig og din virksomhed. Vi sørger for du får dit budkab ud igennem dine billeder.

Vi starter med din vision for din virksomhed og dit liv de næste 12 måneder. Vi sætter klare, strategiske mål og bruger resten af dagen på at fokusere knivskarpt på dine højeste prioriteter for 4. kvartal 2021.

Når du er helt skarp på, hvor du vil hen med din virksomhed, skal vi i gang med post-its og brainstorming på alle de mulige måder, der kan flytte dig fra, hvor du er nu til, hvor du gerne vil hen i løbet af kvartalet.

Vi planlægger dine salgs- og markedsføringsaktiviteter for kvartalet og slutter af med at bryde planerne ned til en klar og overskuelig handlingsplan for hver eneste uge.

Når planen for kvartalet er klar, slutter vi dagen af med at gennemgå forskellige strategier til at forblive fokuseret og handlekraftig hele vejen.

Der vil selvfølgelig være tid til kaffe, frokost og sparring undervejs.

karin-soested
Karin Søsted, The Powerful Intent

Birgittes force er, at hun på sin omsorgsfulde, men konkrete facon er megagod til at hjælpe med at skabe struktur, rammer og overblik. Jeg har brug for Birgittes hjælp til at se, hvilke delmål opgaven kan deles op i, så jeg kommer derhen uden at miste fokus.

Uden Birgittes hjælp og evne til at ’låne’ mig sit overblik ville jeg helt klart have taget flere omveje i min forretning.”

På workshoppen Powerful Planlægning får du skabt et overblik og en klar plan for det næste kvartal, der giver dig det komplette overblik over dine opgaver

Som selvstændig konsulent, coach eller behandler ved du  udemærket godt, at du regelmæssigt skal sætte tid af til at arbejde PÅ din forretning – planlægning af næste salgskampagne, udvikling af dit nye produkt eller udtænkning af,  hvordan  du får noget hjælp i din virksomhed. Men når indbakken er ved at flyde over, klienterne ringer eller Facebook annoncen for 27. gang ikke bliver godkendt, ja så bruger du  tiden på det i stedet.

 

Men når du tilmelder dig Power Planlægningsworkshoppen, så tager du rollen som direktør alvorligt og prioriterer den drønvigtige udvikling af din virksomhed.

 • ikon-hvid
  Du planlægger, hvordan du skal nå din omsætning i hele kvartalet, så du ikke skal ase og mase og ose som en sprængt sikring, hver gang du skal have nye klienter i butikken.
 • ikon-hvid
  Du har en klar tids-og handlingsplan for hver af dine største mål i din forretning, så du ikke bliver overvældet ved tanken om at skulle gøre det hele på samme tid.
 • ikon-hvid
  Du får gennemprøvede værktøjer, der hjælper dig med at fokusere på de opgaver, der virkelig rykker dig og din forretning i stedet for de opgaver, hvor du egentlig bare spilder tiden.

Vær med på Power Planlægningsworkshoppen,
der giver dig styr på de næste 90 dage

enten live på Seminariet, Gedved Kultur- og Medborgerhus, Egebjergvej 1, 8751 Gedved
(lige nord for Horsens tæt ved motorvejen) eller online via Zoom.

Live Workshop d. 22. sepember 2021

DKK 1195,- ekskl. moms

 • Live planlægning af 4. kvartal 2021
 • Q & A + sparring med mig
 • Gruppesparring med dine nye "buddies"
 • En klar plan for hver måned over, hvad du skal arbejde på i din virksomhed
 • Din 30-60-90-dages plan med ugentlige to-do's og milepæle
 • Kaffe, te og frokost

Online Workshop d. 29. september 2021

DKK 1195,- ekskl. moms

 • Online planlægning af 4. kvartal 2021
 • Q & A + sparring med mig
 • Gruppesparring med dine nye "buddies"
 • En klar plan for hver måned over, hvad du skal arbejde på din virksomhed
 • din 30-60-90-dages plan med ugentlige to-do's og milepæle
 • Indlagte pauser undervejs

Er du i tvivl om noget?

Så se her – måske finder du svaret her.

Hvis ikke, så skriv endelig til mig på birgitte@birgittefeldborg.dk eller ringe på tlf. 2033 3227.