Få guiden:

4 SIKRE TRIN TIL AT

tjene det, du vil i din forretning

HVERT ÅR

Jeg oplever gang på gang, når jeg møder mine kunder, at de ikke har besluttet sig for, hvad de gerne vil omsætte for hvert år. Det er uprofessionelt og gør, at du får svært ved at vide, hvor meget du skal sælge, til hvilken pris, og hvor meget du kan hæve i løn hver måned.

Derfor har jeg lavet en guiden "4 sikre trin til at tjene det, du vil i din forretning hvert år" til dig, der sælger coaching, behandling eller konsulentydelser, sådan at du kan tjene det, du vil i din forretning hvert år.

Du snupper den lige her:

Udover guiden: "4 sikre tin til at tjene det, du vil i din forretning hvert år" modtager du fremover også nyhedsbrevet med tips, rabatter og tilbud til din hjemmeside, branding og markedsføring. Birgittefeldborg.dk indsamler og opbevarer dine data, de sider du besøger og de valg du foretager med henblik på at kunne sende dig målrettede informationer, værktøjer og markedsføring. Oplysningerne slettes, når jeg ikke længere ønsker at sende nyhedsbreve ud eller markedsføre mig. Oplysningerne videresælges ikke, men opbevares hos min nyhedsbrevstjeneste. Læs i øvrigt min privatlivspolitik. Du har til enhver tid ret til at få slettet eller korrigeret dine oplysninger. Dette kan du let gøre ved at benytte linket i bunden af hvert nyhedsbrev. Du har desuden ret til at klage til Datatilsynet.

Sæt den rigtige pris