Tilmeld dig mit gratis event

Planlæg dit bedste år

i Iværksætterugen uge 46

workshop-effektivitet

Skal 2024 være året, hvor du får en stærk start med en god planlægning til alle dine opgaver i din virksomhed?

En klar plan kan hjælpe dig rigtigt godt på vej til det arbejdsliv, som passer til lige præcis dig.

Når du tilmelder dig eventet, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev med tips, rabatter og tilbud til iværksætteri, forretningsudvikling og personlig effektivitet. Birgittefeldborg.dk indsamler og opbevarer dine data, de sider du besøger og de valg du foretager med henblik på at kunne sende dig målrettede informationer, værktøjer og markedsføring. Oplysningerne slettes, når jeg ikke længere ønsker at sende nyhedsbreve ud eller markedsføre mig. Oplysningerne videresælges ikke, men opbevares hos min nyhedsbrevstjeneste. Læs i øvrigt min privatlivspolitik. Du har til enhver tid ret til at få slettet eller korrigeret dine oplysninger – benytte linket i bunden af hvert nyhedsbrev. Du har desuden ret til at klage til Datatilsynet.