12 måneders Gruppeforløb for selvstændige konsulenter, coaches og behandlere

Powerful Mastermind

- og al den opbakning, viden og udvikling, du har brug for, så du kommer videre i din forretning

Er du konsulent, coach eller behandler?
– og kender du det her:

 • ikon-hvid

  Du vil frem i verden, men mangler nogen, der holder dig til ilden, når motivationen, troen eller tiden forsvinder

 • ikon-hvid

  Du drømmer om en højere indtjening uden at skulle lægge flere arbejdstimer

 • ikon-hvid

  Du er udfordret på dit salg og din markedsføring og vil gerne have hjælp hertil

 • ikon-hvid

  Du elsker at være selvstændig, men savner et trygt og fortroligt fællesskab, der hepper på dig, støtter dig, udfordrer dig, inspirerer dig, fejrer med dig og udvider din horisont

 • ikon-hvid

  Du ved, at to hjerner tænker bedre end én – og ti tænker bedre end to. Derfor elsker du at sparre, idéudvikle og netværke med andre – både om din og deres virksomhed

 • ikon-hvid

  Du trænger til nogen, der også kender livet som selvstændig indefra – glæderne, bekymringerne og euforien

 • ikon-hvid

  Du nyder at få ny viden, men har svært ved at vælge, hvad der er allervigtigst at prioritere tiden på

 • ikon-hvid

  Du ønsker indimellem en stabil hånd i ryggen til alt fra strategi og mindset til konkrete tekniske udfordringer

 • ikon-hvid

  Du er klar til at trække i arbejdskjolen og vækste din virksomhed, men du er i tvivl om, hvor du bedst sætter ind, så du bruger din tid optimalt, tjener en anstændig løn og skaber det liv, du i virkeligheden ønsker dig.

Med andre ord:

Du vil videre med din virksomhed
– sammen med andre,
der også vil videre

Du behøver ikke at stå alene som soloselvstændig

Du drømmer om succes med din virksomhed – på dine vilkår.

 

Succes, der giver dig mulighed for at gøre det, du elsker (og blive godt betalt for det), mens du har friheden til at leve det liv, du virkelig ønsker dig.

 

Alt for ofte ser jeg utroligt talentfulde selvstændige hutle sig igennem i årevis i håb om, at hvis de bare arbejder lidt hårdere, så vil de endelig få den succes og den indtægt, de drømmer om.

 

Men hemmeligheden bag en forretning, der giver dig en fornuftig indtjening, og hvor du faktisk har tid til at dovne en søndag morgen med din familie eller mødes med veninderne en torsdag aften, drejer sig ikke om at tilføje mere til din uendelige to-do-liste.

 

Det handler om at gøre mindre – med mere fokus

 

Det handler om at vælge strategier, der giver størst indflydelse med mindst mulig indsats.

Det handler om at være vedholdende med det, du har besluttet dig for, i stedet for hele tiden at kaste dig over et nyt og spændende projekt.

Få din egen business familie

"Powerful Mastermind"
hjælper dig på tre overordnede områder:

 • 1.

  Du øger din indtjening med den helt rigtige salgs- og markedsføringsstrategi - for DIG

  En af de største udfordringer i livet som selvstændig er, hvor det næste salg skal komme fra, og hvordan du skaber et stabilt flow af kunder uden at skulle kæmpe fra kunde til kunde.

  Det slutter nu.

  Med den rigtige salgs- og markedsføringsstrategi sørger vi for, at du ikke længere skal have ondt i maven over din økonomi. 

  I stedet ved du præcist, hvad du kan forvente at omsætte for i den næste periode, og du ved, hvad du skal gøre for at tiltrække en jævn strøm af kunder og klienter.

  Sammen lægger vi strategien og planen, og du udfører den. Går du i stå, er der hjælp at hente både fra mig og fra de øvrige deltagere.

 • 2.

  Du bliver holdt til ilden, så du altid er i bevægelse

  Det er svært at motivere sig selv på den lange bane. Derfor er det vigtigt at have nogle, der holder dig oppe på det, du vil. 

  Nogle gange finder du også ud af, at grunden til, at du ikke har handlet på det, du ville og havde planlagt, var, at du var ved at gå ned ad den forkerte vej.

  Sammen finder vi ud af, hvad der i virkeligheden ligger bag, når du bliver ved med at udskyde dine ting. På den måde kommer du tilbage på sporet, så hurtigt som muligt – og videre med udviklingen af den forretning, du i virkeligheden ønsker dig.

 • 3.

  Du får den viden, du skal bruge lige nu og her (hverken for meget eller for lidt)

  Undrer du dig over, hvorfor du ikke fik tilmeldinger til dit webinar eller dit kursus? Ved du ikke, hvordan du sætter din salgsside op? Eller er du i tvivl om, hvorfor dine Facebook-annoncer ikke fungerer, som du vil have dem til? 

  Du behøver ikke at købe et onlinekursus, hver gang du har brug for hjælp. Det er derfor, jeg er der. 

  Har du brug for mere viden eller hjælp til, hvordan du helt lavpraktisk gør tingene, tager vi dem sammen. Du kommer også til at lære af de ting, som de andre deltagere har brug for hjælp til.

  På den måde får du den viden, du har brug for på det rette tidspunkt.

MED GRUPPEFORLØBET

Powerful Mastermind

er du ikke længere alene.
Du får et fællesskab af ligesindede, der står med de samme udfordringer som dig.
Du får en businessmentor og sparringspartner, der hjælper dig med at få succes med din virksomhed – vel at mærke din definition af succes – OG en ordentlig betaling for dine ydelser.
Og en hånd at række ud efter, når teknikken, tvivlen eller mindsettet driller.

Gruppeforløbet
"Powerful Mastermind":

 • Untitled design-26

  Er skabt til dig, der gerne vil arbejde med din virksomhed sammen med andre, der står med de samme udfordringer som dig

 • Untitled design-26

  Hjælper dig med at tage de rigtige beslutninger for DIN virksomhed lige nu og holde fokus, så du når i mål med det, du vil

 • Untitled design-26

  Hjælper dig med alt det, der forhindrer dig i at komme videre, lige meget om det er teknik, mindset eller usikkerhed på, hvad er vigtigt for dig og din forretning lige nu

 • Untitled design-26

  Sørger for, at du endelig får et jævnt strøm af kunder, sådan at du ikke længere behøver at have ondt i maven over, hvor din næste løn skal komme fra

 • Untitled design-26

  Giver dig adgang til en businessmentor og sparringspartner, der guider og vejleder dig med det, du står over for lige nu.

 • Untitled design-26

  Er et forløb over 12 måneder med maks. 10 deltagere.

SKAL DU MED?
SÅ START MED AT UDFYLDE ANSØGNINGEN HER:

NÅR JEG HAR LÆST DIN ANSØGNING, KONTAKTER JEG DIG, og vi tager en uforpligtende samtale på Zoom. På den måde sikrer vi os, at jeg er det rigtige match som forretningsmentor for dig, og at du og de øvrige deltagere er nogenlunde samme sted i jeres virksomheder.

Powerful Mastermind

Hvad er en Mastermind?

Det er oprindeligt Napoleon Hill, der introducerede begrebet Masterminds i sin berømte bog ”Think and grow Rich” (du kan læse mere om bogen på Saxo her: Saxo og på Amazon her: Amazon

Ifølge Hill er en Mastermind: ”Når to eller flere ligesindede mødes regelmæssigt for at diskutere deres udfordringer og brainstorme for at finde løsninger.”

Hvad kan en Mastermind-gruppe?

En Mastermindgruppe kan være meget værdifuld for dem, der deltager, fordi du får:

business-mentor-gruppe

Venskab:

Som soloselv-stændig kan din hverdag være ensom.

I en Master-mindgruppe kan du få uvurderlig mental støtte og support.

Du får et frirum til at lufte dine frustra-tioner eller udtrykke din frygt eller glæde over for ligesindede, der virkelig forholder sig til din situation, og som forsikrer dig om, at du hverken er skør, utaknemmelig, dum eller "for meget".

salg-markedsfoering-plan

Perspektiv:

Som chef tager du beslutninger hele dagen, hver eneste dag.

Det er vigtigt at handle hurtigt og med tillid, men det kan også gå for hurtigt, når du ikke har nogen at vende tingene med.

Her kan du få hjælp i din Mastermindgruppe.

Vend problematikken med dem, og du er sikker på at se din situation i et helt nyt lys og træffe den bedste beslutning for dig selv og din virksomhed.

 

powerful-planlaegning

Handling:

Din Mastermindgruppe kan hjælpe dig med at få klarhed omkring din vision, oprette en effektiv plan for at nå den og komme med værdifulde ideer og strategier, som du så kan gå i gang med.

De kan også hjælpe dig med friske øjne på din salgs- og markedsføringsstrategi.

At bruge den viden og visdom, som gruppen tilsammen har, kan reducere din indlærings-kurve væsentligt og fremskynde din vækst i et tempo, du slet ikke kan forestille dig.

 

online-kursus-forretningsudvikling

Ansvarlighed:

Du får også en gruppe at holde dig ansvarlig overfor.

Din gruppe vil med jævne mellemrum spørge ind til, hvad du gerne vil opnå og holde dig op på, at du så også leverer herpå.

At have en gruppe, du respekterer og holder af, er et stort incitament til, at du får tingene gjort.

I sidste ende er det ikke visioner og intentioner, men handling, der flytter dig.

 

Hvad får du ud af at deltage i
"Powerful Mastermind"?

 • Untitled design-26

  I "Powerful Mastermind" får du mulighed for at udvikle din forretning sammen med andre, der står i den samme situation som dig.

 • Untitled design-26

  Du får nogen at holde dig ansvarlig overfor, mens du implementerer den plan, vi starter med at lægge, så du hele tiden har andre, der hepper på dig, støtter dig og holder dig fast i at føre din plan ud i livet. Du støtter, hjælper og hepper selvfølgelig også på de andre i gruppen.

 • Untitled design-26

  Jeg hjælper dig med at få lagt den plan, der gør, at du i løbet af de næste 12 måneder øger dit salg betydeligt, kommer helt ud over rampen med dit kerneprodukt, dine andre produkter og din forretning, så du fremadrettet bare kan gentage det igen og igen – fordi du ved, at planen virker.

 • Untitled design-26

  Når teknikken driller, er jeg der også til at hjælpe dig. Du bliver altså ikke efterladt på perronen, når toget kører. Jeg sørger for, at alle kommer med og lærer teknikken skridt for skridt i det tempo, som passer til dig.

 • Untitled design-26

  Er det mindsettet, der ikke kan følge med, så er jeg også klar til hjælp og støtte – også til et kærligt spark bagi, hvis det er det, der skal til, for at du kommer helt ud over rampen.

  Jeg ved, at man selv kan være den største stopklods for at skabe en fornuftig omsætning og komme videre med udviklingen af sin forretning, og dermed til at skabe og drive en levedygtig virksomhed..

  Derfor er det godt at have et sted, hvor man bliver holdt ansvarlig for sine mål, og hvor man kommer videre i et tempo, der føles godt for en.

  Det er også her, du kan dele dine sejre og glæder med nogle, der virkelig ved, hvad sejren betyder for dig. Det er en uvurderlig investering i både dig selv og din virksomhed.

SÅDAN FOREGÅR DET …

Vi starter onsdag, den 25. august 2021, hvor vi mødes her i Gedved ved Horsens fra kl. 10.00 - 16.00.

Inden da har du udfyldt en Power Strategi Workbook, som jeg sender til dig, når du tilmelder dig.

Du og jeg har også haft vores første samtale på ca. 1 1/2 time, sådan at jeg er helt med på, hvad du gerne vil have ud af forløbet. Sammen har vi lagt strategien for de næste 12 måneder.

Herefter mødes vi  en gang om måneden i Gedved, hvor vi bruger tiden på en blanding af oplæg, diskussioner og konkret arbejde på din virksomhed:

25. august 2021: Her arbejder vi videre med din strategi og din forretningsmodel. Vi lærer også hinanden at kende.

 

23. september 2021: Powerful Planlægningsworkshop udelukkende for deltagerne på Powerful Mastermind-forløbet. Her planlægger du 4. kvartal 2021.

 

27. oktober 2021:  Vi zoomer (mere) ind på din ideelle kunde, dine produkter og din prissætning.

 

24. november 2021: Vi arbejder med din markedsføring, din branding, dine kampagner, og dine SoMe-kanaler.

 

9. december 2021: Powerful Planlægningsworkshop udelukkende for deltagerne på Powerful Mastermind-forløbet. Her planlægger du 1. kvartal 2022, sådan at du kan gå på juleferie med ro i sindet klar til at hilse 2022 velkommen.

 

19. januar 2022: Vi skal have endnu mere gang i dit salg, så denne dag arbejder vi med webinarer, salgssamtaler, e-mails eller hvilke salgskanaler du vælger til din virksomhed.

23. februar 2022: Vi arbejder med planlægning og personlig effektivitet som selvstændig. Du får alle redskaberne til også fremover at arbejde med det, der er allervigtigst i din virksomhed. Du lærer også, hvordan du holder fokus på de opgaver, du arbejder med.

 

30. marts 2022: Powerful Planlægningsworkshop udelukkende for deltagerne på Powerful Mastermind-forløbet. Her planlægger du 2. kvartal 2022

 

27. april 2022: Det er tid til at finde regnemaskinen frem og fokusere på din økonomi, så du tjener de penge, du skal i din virksomhed og udbetaler en ordentlig løn til dig selv.

 

25. maj 2022: Du udarbejde en opdateret strategi og handleplan, så du er klar til at udvikle din virksomhed endnu mere.

 

22. juni 2022: Powerful Planlægningsworkshop udelukkende for deltagerne på Powerful Mastermind-forløbet. Her planlægger du 3. kvartal 2022. Vi slutter af med en festlig middag som afslutning på hele forløbet.

 

Til alle fysiske møder sørger jeg for, at der er fuld forplejning hele dagen. Den dejlige mad sørger kokken Kristian fra Café og Restaurant Schmidt for. Han har nemlig sin virksomhed i det samme hus som jeg.

Mellem live-møderne har vi et gruppekald hver 14. dag af en times varighed. Her gennemgår jeg et konkret emne i ca. 15 minutter i forhold til de udfordringer, som I står med. Resten af tiden bruger vi på at diskutere, sparre og evt. løse konkrete problemstillinger, som I står overfor.

Halvvejs i forløbet er der en 1:1 strategi-samtale af 2 timers varighed mellem dig og mig, så vi er sikre på, at du stadig er på rette vej.

Der vil også være en lukket Facebook-gruppe, hvor I har mulighed for at dele opdagelser og sparre med og rådgive hinanden. Her vil jeg naturligvis også være til stede og byde ind, når jeg har noget på hjerte.

Har du brug for en livline undervejs, kan du altid sende en mail eller ringe til mig.

Businessmentor Birgitte Feldborg

Hvem er Birgitte Feldborg?

Din sparringspartner og mentor er forretningsudvikler, underviser og forfatter Birgitte Feldborg.

Jeg brænder for at rådgive og undervise dedikerede selvstændige konsulenter, coaches og behandlere som dig i at udvikle din virksomhed og finde den forretningsmodel, der giver dig mulighed for at arbejde med de kunder, du allerhelst vil - samtidig med at du tjener en anstændig løn og bruger din tid og din energi bedst muligt.

Da jeg startede som selvstændig, gik jeg konstant rundt med følelsen af, at jeg var bagud, og at jeg havde mistet overblikket. Jeg følte, at jeg svigtede både min familie og min virksomhed – at jeg ikke gjorde det godt nok hverken privat eller arbejdsmæssigt.

Jeg tjente heller ikke særlig mange penge – og på et tidspunkt overvejede jeg, om det overhovedet var muligt for mig at tjene penge nok og få succes med min virksomhed, samtidig med at jeg også havde tid og overskud til mine 5 børn og min mand.

Samtidig kunne jeg slet ikke se mig selv i et lønmodtagerjob igen, så jeg besluttede mig for, at jeg VILLE finde en vej og en løsning på en forretningsmodel, der gjorde, at jeg kunne leve godt af min virksomhed OG have tid og overskud til min familie.

Efter mange omveje fandt jeg den model, der passede præcist til mig – og der er også en, der passer dig! Jeg hjælper dig gerne med at finde den.

Er du klar til:

 • ikon-hvid

  at bruge de næste 12 måneder på at udvikle både dig og din forretning, sådan at du langt om længe får succes med din virksomhed – vel at mærke din definition af succes – OG en ordentlig betaling for dine ydelser?

 • ikon-hvid

  at arbejde dedikeret sammen med 9 andre konsulenter, coaches eller behandlere, der står med de samme udfordringer som dig?

 • ikon-hvid

  at få en businessmentor og sparringspartner i dit ringhjørne, som hepper på dig og giver dig et kærligt spark bagi, og som du altid kan søge hjælp hos, så du endelig når videre i din forretning?

 • ikon-hvid

  at forpligte dig, heppe på, sparre med og hjælpe andre med, at I ALLE kommer til at tjene en anstændig løn og arbejde med de kunder, I allerhelst vil?

DIN INVESTERING

2.500,- kr. pr. måned
i 12 måneder

ekskl. moms

– 12 måneders gruppeforløb

En investering, du hurtigt har tjent hjem igen – når du skaber en levedygtig virksomhed med en anstændig løn til dig selv og får adgang til en businessmentor, bliver en del af et team af idérige soloselvstændige og dedikerer tid til at arbejde fokuseret PÅ din virksomhed hver eneste måned.

DET FÅR DU

 • Untitled design-26

  11 live-dage i Gedved ved Horsens

 • Untitled design-26

  20 x 1 times gruppekald

 • Untitled design-26

  2 individuelle strategi-sessioner med mig

 • Untitled design-26

  En lukket Facebookgruppe, hvor vi sparrer, rådgiver og hjælper hinanden med alt, der har med vores virksomheder at gøre

 • Untitled design-26

  En levedygtig forretning og en anstændig løn til dig, når du dedikeret følger den plan, vi lægger

 • Untitled design-26

  Hjælp til teknik-drillerier og andre udfordringer, du møder på din vej. En livline til mig, når du går i stå

 • Untitled design-26

  Et fortroligt fællesskab med 9 andre selvstændige konsulenter, coaches og behandlere, der er lige så fulde af passion, idéer og ambitioner som du

 • Untitled design-26

  En businessmentor, der dedikerer sig lige så meget til jeres virksomheder, som I selv gør, og som hepper på jer og er klar med viden, konkret hjælp, opbakning og et kærligt spark bagi, når det er nødvendigt.

Er du klar til et forløb med al den opbakning, viden og udvikling,
du har brug for, så du kommer mærkbart videre i din forretning – og samtidig får:

 • Untitled design-26
  en lukket og fortrolig gruppe af mennesker, som du kan åbne dig over for, og som forstår dig, fordi de kender lige præcis de udfordringer, glæder og bekymringer, du selv står over for
 • Untitled design-26
  et gavmildt panel af erfaring, idéer og netværk
 • Untitled design-26
  en businessmentor og sparringspartner i ryggen til både mindset, strategiske spørgsmål og tekniske udfordringer
 • Untitled design-26
  tilrettelagte dage, hvor du får serveret ny viden, planlægger din tid og udvikler PÅ din virksomhed, så du endelig prioriterer dig selv, når dine mål og oplever effekten af det
 • Untitled design-26
  en gruppe til at støtte, udvikle, trøste, heppe på og fejre dig i livet som selvstændig
 • Untitled design-26
  en levedygtig virksomhed og en anstændig løn til dig

SÅ START MED AT UDFYLDE ANSØGNINGEN HER:

NÅR JEG HAR LÆST DIN ANSØGNING, KONTAKTER JEG DIG, og vi tager en uforpligtende samtale på Zoom. På den måde sikrer vi os, at jeg er det rigtige match som forretningsmentor for dig, og at du og de øvrige deltagere er nogenlunde samme sted i jeres virksomheder.

Stadig i tvivl?

Her er svar på nogle af de spøgsmål, du måske har:

Arbejder du som konsulent, coach eller behandler, eller sælger du på andre måder ydelser, passer du helt sikkert ind i gruppen.

Jeg sørger for, at alle deltagere på Powerful Mastermind passer godt sammen, så vi alle får et godt forløb sammen.

10 personer er mange, men ikke FOR mange. Du ved, at fire øjne ser bedre end to. Forestil dig, hvad 20 øjne ser. Hvad 10 hoveder propfulde af idéer, tanker, erfaringer, impulser og kontakter kan skabe. Det er en vild idébank at have til rådighed - og noget, der virkelig rykker dig.

Du får selvfølgelig mest ud af det, når du møder op hver gang, vi mødes. Kan du ikke deltage en enkelt dag, så sørger jeg for, at du alligevel bliver opdateret og holdt til ilden, så du ikke kommer bagud.

Alle online møder optages, så du kan høre dem efterfølgende, hvis du ikke har mulighed for at deltage live.

Nej det skal du ikke.

Det er din virksomhed, og det er dig, der definerer, hvor meget du vil arbejde, og hvor megen indtægt du har brug for.

Det vigtige er, at du er klar til at smøge ærmerne op og gå i gang med arbejdet.

Hvis du følger den strategi og den plan, vi har lagt, og hvis du er villig til at investere den fornødne tid og energi i at skabe en levedygtig virksomhed med en anstændig løn til dig selv, så kan du være sikker på, at du øger dit salg betragteligt.

Powerful Udvikling udbydes kun en gang om året, så hvis du ikke er klar til at udvikle din virksomhed videre lige nu, skal du vente helt til september 2022, før du igen får muligheden for at deltage.

Det korte svar er nej.

Når du tilmelder dig Powerful Mastermind, siger du samtidig ja til at forpligte dig til at udvikle din virksomhed i de næste 12 uger. 

Jeg er med på, at der kan opstå situationer undervejs, som vi ikke selv er herre over, og så må vi finde en løsning på det, men Powerful Mastermind er kun for dig, der er klar til at forpligte dig og trække arbejdskjolen på.

Uh ja! Jeg hedder Birgitte Feldborg. Jeg er businessmentor, underviser og forfatter – og jeg brænder for at hjælpe dig, der er selvstændig konsulent, coach eller behandler med at udvikle din virksomhed. Helt konkret hjælper jeg dig med at finde den forretningsmodel, der giver dig mulighed for at arbejde med de kunder, du allerhelst vil - samtidig med at du tjener en anstændig løn og bruger din tid og energi bedst muligt.

Da jeg startede som selvstændig, gik jeg konstant med følelsen af, at jeg var bagud. Jeg havde mistet overblikket, og jeg følte både, jeg svigtede min familie og min virksomhed. Jeg tjente heller ikke særlig mange penge – og på et tidspunkt overvejede jeg, om det overhovedet var muligt for mig at tjene nok og få succes med min virksomhed, samtidig med at jeg havde tid og overskud til mine børn og min mand. Omvendt kunne jeg slet ikke se mig selv i et lønmodtagerjob igen. Jeg VILLE finde en vej og en forretningsmodel, der gjorde, jeg kunne leve godt af min virksomhed OG have tid og overskud til min familie. Jeg brugte herefter lang tid og mange penge på at udvikle en forretningsmodel, der passede præcis til mig. Men det lykkedes, og i dag lever jeg af at hjælpe andre iværksættere med at finde deres forretningsmodel.

Jeg er oprindeligt uddannet engelsk/tysk-korrespondent og har en ED i engelsk og en masse uddannelser inden for HR, jura, økonomi, iværksætteri, salg, markedsføring, forretningsudvikling og personlig effektivitet.

Og så er jeg mor til 5 og ved om nogen, hvor vigtigt det er med fleksibilitet og balance mellem arbejdslivet og privatlivet.

Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon 20 33 32 27 eller på mail birgitte@birgittefeldborg.dk.

Det er meget nemt. 

Start med at sende ansøgningsskemaet, så tager vi en snak og finder ud af, om Powerful Mastermind er det rigtige for dig, eller om jeg på anden måde kan hjælpe dig videre.

START MED AT UDFYLDE ANSØGNINGEN HER:

NÅR JEG HAR LÆST DIN ANSØGNING, KONTAKTER JEG DIG, og vi tager en uforpligtende samtale på Zoom. På den måde sikrer vi os, at jeg er det rigtige match som forretningsmentor for dig, og at du og de øvrige deltagere er nogenlunde samme sted i jeres virksomheder.