ØG DIN INDTJENING
OG FÅ MERE TID TIL ALT DET,
DU OGSÅ GERNE VIL

Måske genkender du en eller flere af de her udfordringer?

SPILDER DU TIDEN?

Du har en virksomhed, som du bruger mange timer på, uden at du får det ud af det, som du drømmer om?

PRIORITERER DU RIGTIGT?

Går det ud over din familie eller nedprioriterer du andre ting, som også er vigtige for dig?

HAR DU FOR TRAVLT?

Halser du afsted for at nå alt det, du skal?

FRI TID?

Holder du aldrig fri?

TJENER DU (IKKE) NOK?

Har du ondt i maven over, at du ikke tjener de penge, du skal i din virksomhed?

HVAD DRØMMER DU OM?

Følger du alle de råd, du får omkring din virksomhed uden at overveje, om rådene matcher det, du drømmer om i DIN virksomhed?

Eller tænker du nogen gange på at give op og finde et lønmodtagerjob igen?

Fordi du konstant føler skyld og dårlig samvittighed over for dine børn og din mand, fordi du også er ambitiøs med din virksomhed?

Dette forløb er for dig,
der drømmer om at:

 • Leve det liv, du drømte om, da du blev selvstændig, uanset om du længes efter mere tid, overskud eller fleksibilitet i dit arbejdsliv.

 • Tjene flere penge, end du har gjort hidtil.

 • Arbejde mindre end du har gjort indtil nu.

 • Få mere tid til alt det andet, der også er vigtigt i dit liv.

 • Holde fri med god samvittighed.

 • Have styr på tingene både arbejdsmæssigt og privat.

Så er "mentorforløbet for selvstændige kvinder" det, der kan give dig lykke i hovedet, ro i maven, og et arbejdsliv, der passer præcist til det liv, du gerne vil leve.

MENTORFORLØB FOR SELVSTÆNDIGE KVINDER

Da jeg startede som selvstændig, gik jeg konstant rundt med følelsen af, at jeg var bagud, at jeg havde mistet overblikket og jeg havde altid dårlig samvittighed. Jeg følte, at jeg svigtede både min familie og min virksomhed – at jeg ikke gjorde det godt nok hverken privat eller arbejdsmæssigt.

Jeg tjente heller ikke særlig mange penge – og på et tidspunkt overvejede jeg, om det overhovedet var muligt for mig at tjene penge nok og få succes med min virksomhed, samtidig med, at jeg også havde tid og overskud til mine 5 børn og min mand.

Samtidig kunne jeg slet ikke se mig selv i et lønmodtagerjob igen, så jeg besluttede mig for, at jeg VILLE finde en vej og en løsning, sådan at jeg kunne leve godt af min virksomhed OG samtidig have tid og overskud til min familie.

Så det fandt jeg.
– og derfor ved jeg, at du også kan få det!

 

Jeg har derfor skabt Mentorforløbet ”Sådan øger du din indtjening – og får mere tid til det væsentlige i livet”, så du ikke behøver at gå den lange vej, som jeg har gået. Du får simpelthen genvejen og kun det, der virkelig virker!

 

Sådan foregår Mentorforløbet

Mentorforløbet ”Sådan øger du din indtjening – og får mere tid til det væsentlige i livet” består af 5 moduler. Så snart du tilmelder dig og har betalt det fulde beløb eller første rate, får du adgang til de første videoer og opgaver på en lukket medlemsside.

Vi mødes til en 3 dages arbejdsworkshop, hvor vi arbejder på modul 1 og 2.

 

Dengang du blev selvstændig, havde du garanteret en drøm om, hvordan dit liv som selvstændig skulle se ud både arbejdsmæssigt og privat. Der skulle være plads til BÅDE din virksomhed OG alt det andet, der er vigtigt for dig – og nu oplever du, at virkeligheden er helt anderledes.

 • På modulet tager du temperaturen på dit liv lige nu, sådan at du bliver helt klar og skarp på, hvad der ikke fungerer, og laver din definition på DIT drømmeliv – både for din virksomhed og for din familie.
 • Du opdager, hvor og med hvad du helt præcist spilder din tid, sådan at du bliver klar over, hvad du skal gøre anderledes fremadrettet, så du reelt får frigivet mere tid og overskud til at opnå den succes, du drømmer om.

Når du tager hjem, kan du allerede spare en masse tid og skære 80% af din alt for lange to-do liste.

Vidste du, at du bruger ca. 80% af din vågne tid på alt muligt andet end det, der er vigtigt for din succes? Det gør vi noget ved på modul 2.

 

Når du gerne vil designe dit drømmeliv, så er dine værdier det allervigtigste at være bevidst om – hvad det er, du ikke vil gå på kompromis med.

Dine værdier er alt det, du synes, det er værd at bruge tid, penge og energi på og det, du giver opmærksomhed, fordi du mener, at det skaber værdi i dit liv.

Dine værdier udgør sammen med din drømme fundamentet i dit liv.

Det er faktisk dine værdier, der styrer, hvilke arbejdsmæssige og private mål, du sætter dig, hvilke beslutninger du træffer, og hvad du vælger at bruge din tid på.

Du skal derfor bruge dine værdier som et pejlemærke til at navigere efter, når du skal træffe valg i dit liv.

 • På modulet finder du frem til, hvad der er vigtigt for dig, og hvad der helt fundamentalt skal være til stede, for at du trives og oplever arbejdsglæde og livskvalitet. Når du ved det, kan du designe din virksomhed og dit liv efter det. Samtidig har du et kompas at navigere efter, hver gang du skal træffe vigtige valg for din virksomhed og i dit private liv.
 • Du får styr på, hvordan du både får succes med din virksomhed og overskud til din familie og tjener flere penge, end du hidtil har gjort, sådan at du for fremtiden kun bruger din tid og din energi på det der er absolut nødvendigt for din succes, så du samtidig altid har overskud til det og dem, der betyder allermest for dig.
 • Du tager hjem med fuldstændig konkret indsigt i, hvad der skal have første prioritet, så du ikke er i tvivl om, hvilke opgaver og områder i dit liv du selv skal tage dig af, og hvilke du fremover SKAL overlade til andre.

Alt for mange selvstændige har fuldstændigt misforstået, at hvis bare de har styr på deres vision for deres virksomhed OG arbejder hårdt og længe nok, så skal de nok få succes

 

Men knokleri er IKKE løsningen– der skal noget helt andet til:

På modul 3 arbejder du med at få dit drømmeliv og din hverdag til at gå op.

Du lærer at lægge en plan og følge den!

 • Efter modul 1 og 2 har du fuldstændig styr på, hvad du drømmer om, så nu skal vi have sat konkrete mål på, hvordan du også får din drøm til at gå i opfyldelse, så du kan stoppe knokleriet og få mere overskud og penge NU.
 • Efter modul 3 går du hjem med en hel klar plan for, ikke bare hvordan du når dine vigtigste mål UDEN at skulle arbejde 24 timer i døgnet, men også sådan at både du selv og din mand bliver tilfredse med din bundlinje og dit overskud.

I livet som selvstændig kvinde med familie er den største udfordring, at du arbejder meget mere, end du behøver at gøre. En af grundene hertil er, at vi har svært ved at finde ud af, hvad det allermest vigtige er, og så handle på det og lade alt andet ligge.

 

En anden grund hertil er, at vi ikke kender vores tidstype, og derfor ikke får tilrettet vores hverdag efter, hvordan vi fungerer allerbedst.

På modul 4:

 • Får du konkret viden til at afgøre, hvad der lige nu er allermest vigtig for dig og din virksomhed, sådan at du kan øge din bundlinje. Du kan naturligvis også bruge denne viden i dit private liv, sådan at du kan få mere tid og overskud til alt det andet, der også er vigtigt i dit liv.
 • Finder du ud af, hvilken tidstype du er, og du lærer at indrette din arbejdsdag en gang for alle, så den altid fungerer for dig med systemer og værktøjer, der understøtter den person, du er i stedet for at du skal indrette dig efter mere eller mindre tilfældige systemer og værktøjer.
 • Når du tager hjem, ved du, hvordan du skal indrette dig i overensstemmelse med din tidstype, så du kan stoppe knokleriet, arbejde med det, du er passioneret omkring og samtidig have tid til din familie og en bedre bundlinje end du nogen sinde har haft.

Du er næsten i mål med at få styr på dit liv som selvstændig.  En ting er mål og planer – men uden handling – ingen forvandling. Hvis du ikke lærer, hvordan du gør det her til virkelighed, så får du aldrig det økonomiske overskud og den succes, du længes efter

 

På det sidste modul:

 • Lærer du, hvordan du ved at skrue på nogle simple håndtag og tage et skridt ad gangen en gang for alle kan slippe knokleriet og leve din version af et drømmeliv med overskud, passion og penge nok.
 • Finder du ud af, hvad du helt præcist skal fremadrettet og i hvilken rækkefølge. Du har skåret alle unødvendige opgaver fra og har nu et knivskarpt fokus på, hvad du helt præcist skal gøre både i dag, i morgen og i næste måned for fremadrettet at kunne leve det liv, du drømmer om.

Jeg hjælper dig hele vejen

– så du en gang for alle kan sige farvel til knokleriet og goddag til mere tid og flere penge.

På Mentorforløbet får du:

3 arbejdsworkshops, hvoraf den første workshop afholdes over 3 dage. Overnatning og fuld forplejning er naturligvis inkluderet. Den anden workshop afholdes over 2 dage. Overnatning og fuld forplejning er naturligvis inkluderet. Den sidste workshop varer 1 dag. Fuld forplejning er naturligvis inkluderet.

Et hold, hvor vi kun er 12 deltagere, så der er god plads til dig og det, som optager dig allermest.

En fast makker gennem hele forløbet, som kan støtte, sparre, heppe og udvikle sammen med dig.

DU FÅR OGSÅ:

 • 6 gruppe mentor- og sparringssessioner via telekonference af 1 – 1,5 times varighed.

  Alle sessioner bliver optaget, sådan at du kan lytte til sessionerne igen, hvis du har lyst til det, eller hvis du ikke har mulighed for at være med live.

 • 6 1:1 sessioner af 60 minutters varighed pr. telefon eller telekonference.

  Jeg sørger for, at sessionerne bliver optaget, sådan at du kan lytte til sessionerne igen, hvis du har lyst til det. Jeg holder dig i hånden hele vejen, sådan at du denne gang lykkes med at skabe dit drømmeliv.

 • Lukket facebook gruppe

  Sparring i en lukket Facebook gruppe med de øvrige deltagere på mentorforløbet, hvor jeg også svarer på dine spørgsmål og giver dig feedback på dine udfordringer.

 • 6 måneders medlemskab af min lukkede online netværks-gruppe

  Gruppen består kun af deltagere, der har været igennem mentorforløbet ”Sådan øger du din indtjening – og får mere tid til det væsentlige i livet”. 

  I netværksgruppen er der mulighed for fortsat support og sparring fra både mig og de øvrige medlemmer af netværket, ligesom der vil være en månedlig video med idéer, tips og tricks til livet som selvstændig, samtidig med at du også har overskud til familien.

Det praktiske

Alle arbejdsworkshops afholdes på Skanderborg Park hotel, som ligger smukt ved Skanderborg Sø. Du får naturligvis en lækker forplejning under hele opholdet. Overnatning og fuld forplejning er inkluderet i prisen på alle arbejdsworkshops. Du kan læse mere om hotellet her:

Skanderborg Park Hotel

INVESTERING

Din investering i mentorforløbet ” Sådan øger du din indtjening – og får mere tid til det væsentlige i livet”, sådan at du kommer til at tjene flere penge end du har gjort hidtil, samtidig med at du arbejder mindre og dermed får mere tid til familien er:

kr. 39.500,-

ekskl. moms ved betaling ved tilmelding.

EARLY BIRD:

Tilmelder du dig inden den 15. august 2017:

får du en early-bird rabat på kr. 5.000,-, sådan at din pris kun bliver 34.500,- ekskl. moms

Ved Early-bird tilmelding kan du stadig betale i rater - så bliver din rate-betaling 4 x kr. 10.000,- ekskl. moms

BONUS VED BETALING PÅ EN GANG:

Du får en V.I.P. strategidag med mig fra kl. 10.00 - 15.00,
hvor vi sammen kigger din virksomhed efter i sømmene og arbejder med præcist det, du har allermest brug for sparring på i din virksomhed. På den måde kan du få maksimalt udbytte og fokus på lige præcis dine udfordringer og mål.

BETAL I RATER:

Du kan også betale i 4 rater af 11.125,- ekskl. moms.
1. rate forfalder ved tilmelding.
De øvrige rater forfalder med 30 dages mellemrum.

Har du senere lyst til at tilkøbe V.I.P strategidagen, kan du selvfølgelig det. Fordi du er tilmeldt mentorforløbet får du den til halv pris, nemlig kr. 4.000,- ekskl. moms.
Det er halv pris af min normale pris.

Strategidagen vil også foregå på Skanderborg Park Hotel. Sammen finder vi en dag, hvor du og din virksomhed er i centrum.

Din plads på mentorforløbet er først sikret ved betaling af min. 1. rate.

Hvis du vil med på Mentorforløbet ” Sådan øger du din indtjening – og får mere tid til det væsentlige i livet””, starter vi med en afklaringssamtale, hvor vi sikrer os, at forløbet er det helt rigtige for dig.

Der er kun 12 pladser på holdet.

Har du spørgsmål? Så skriv til mig: birgitte@birgittefeldborg.dk.

Her er din plan for hele forløbet

 • Når du tilmelder dig

  Du får adgang til det første materiale på vores lukkede medlemsside

 • Tirsdag, den 12. september - Torsdag, den 14. september 2017

  3 dages arbejdsworkshop på Skanderborg Park Hotel - Modul 1 og 2 - vi starter kl. 10.00

 • Onsdag, den 20. september 2017

  1:1 sparringssamtaler med mig (nærmere tidspunkt aftales med den enkelte)

 • Onsdag, den 4. oktober 2017

  Kl. 09.00: Gruppe- og sparringssession via telekonference

 • Onsdag, den 11. oktober 2017

  Kl. 09.00: Gruppe- og sparringssession via telekonference

 • Tirsdag, den 24. oktober - Onsdag, den 25. oktober 2017

  2 dages arbejdsworkshop på Skanderborg Park Hotel - Modul 3 - vi starter kl. 10.00

 • Onsdag, den 1. november 2017

  1:1 sparringssamtaler med mig (nærmere tidspunkt aftales med den enkelte)

 • Onsdag, den 8. november 2017

  Modul 4 frigives på vores lukkede medlemsside
  Kl. 09.00: Gruppe- og sparringssession via telekonference

 • Onsdag, den 15. november 2017

  1:1 sparringssamtaler med mig (nærmere tidspunkt aftales med den enkelte)

 • Onsdag, den 22. november 2017

  Kl. 09.00: Gruppe- og sparringssession via telekonference

 • Onsdag, den 6. december 2017

  1:1 sparringssamtaler med mig (nærmere tidspunkt aftales med den enkelte)

 • Onsdag, den 13. december 2017

  Kl. 09.00: Gruppe- og sparringssession via telekonference

 • Onsdag, den 3. januar 2018

  1:1 sparringssamtaler med mig (nærmere tidspunkt aftales med den enkelte)

 • Onsdag, den 10. januar 2018

  1 dags arbejdsworkshop på Skanderborg Park HotelModul 5

 • Onsdag, den 17. januar 2018

  Kl. 09.00: Gruppe- og sparringssession via telekonference

 • Onsdag, den 24. januar 2018

  1:1 sparringssamtaler med mig (nærmere tidspunkt aftales med den enkelte)

Det siger kunderne

karin-soested

Birgitte har hjulpet mig til også at turde drømme både større og endnu mere målrettet, fordi hendes metode har lært mig at få skabt plads og overskud til det

Da jeg og mit firma fik hjælp af Birgitte, var det på et hængende hår. Ikke fordi jeg ikke havde en sund forretning, men fordi jeg både personligt og professionelt havde mistet overblikket og efterhånden havde fået kastet så mange ideer og bolde op i luften, at jeg havde svært ved overskue dem eller gribe dem.

Og det var ved at køre mig helt i sænk.

Det var især modulerne, hvor jeg lærte ikke bare at sætte mig mål, men også at få skabt overblik over dem og tidsmæssig struktur til at opnå dem, der har givet mig både overskuddet og arbejdsglæden i mit hjertebarn, som ER min virksomhed og det at gøre en forskel for andre, tilbage.

Karin Søsted, www.thepowerfulintent.dk

Er man selvstændig, ja, så vil jeg sige at man som iværksætter skulle få forløbet sponsoreret af den danske stat, som sukker efter innovation og samtidig kræver/forlanger effektivitet på stort set alle områder: den svære life/work-balance.

Jeg synes utrolig godt om den måde, forløbet har været struktureret på – at se på, hvad der egentlig, faktisk er det væsentlige, når det kommer til stykket – med udgangspunkt i abstrakte drømme, som så siden bliver til konkrete livsplaner; årsplaner; ja, helt ned til dagsplaner! Og hele tiden med det dobbelte fokus i professionelle og personlige mål, som for mit vedkommende flyder sammen, og netop derfor er vigtige er tale om, skrive om, reflektere over og få afdækket i begge sammenhænge.

Med Birgittes uvurderlige indsats – og min egen, for hjemmearbejde er påkrævet og forløbet hviler i høj grad på egen villighed og parathed til at tage, også dybe og underliggende, livstemaer op – er det lykkedes mig at komme i mål med 4 ud af årets 6 (store!) professionelle og personlige mål – (og masser af de små) – og året er ikke slut endnu! Så selv om forløbet nu er afsluttet, tager jeg de tilgange og konkrete værktøjer, som Birgitte har givet mig, videre med på vejen.

Iben Claes, www.ibenclaes.dk

Hvem er Birgitte Feldborg?

Jeg hedder Birgitte Feldborg, og jeg er forfatter, underviser og rådgiver for iværksættere og selvstændige, der både vil have en succesfuld virksomhed, penge nok og tid og overskud til deres familie.

 

Jeg er gift med Ole, der også er selvstændig med egen advokatvirksomhed og mor til 5 børn i alderen 8-22 år.

Efter mere end 20 år som indkøbs-, logistik- og HR-chef i forskellige produktionsvirksomheder, valgte jeg i 2010 at starte som selvstændig.

 

Der var især tre årsager til, at jeg besluttede mig for at sige mit job op:

 1. Jeg havde haft en drøm om at blive selvstændig, siden jeg var helt ung. Jeg ville gerne selv bestemme, og det synes jeg bedst, at jeg kunne, når jeg havde min egen virksomhed. Jeg havde faktisk også forsøgt en gang tidligere, men det gik i vasken, fordi vi ikke kunne blive enige med sælger om en pris på virksomheden.
 2. Jeg var træt af uduelige chefer, som jeg synes, ikke påtog sig den opgave, de var ansat til, og som ikke var fagligt kompetente.
 3. Jeg ville gerne have endnu mere kontrol over min tid og mine arbejdsopgaver, fordi jeg netop havde fået mit 5 barn, og jeg ville gerne kunne bygge fleksibilitet ind i mit arbejdsliv, sådan at der blev plads til min nye baby, mine øvrige børn, min mand OG mit arbejde.

 

Så efter endt barselsorlov gik jeg glad i gang med livet som selvstændig – og allerede her fik jeg det første wake-up call. Kunderne stod ikke ligefrem i kø, og der blev hurtigt lavvande i kassen.

Hen ad vejen lykkedes det mig at få kunder – endda så mange, at jeg fik mere end rigeligt at se til – i perioder endda så meget, at jeg helt glemte mine egne grunde til at blive selvstændig – især det her med at jeg gerne ville have plads til både mit arbejde OG min familie samtidig med, at der også kom penge ind på kontoen.

Jeg gik konstant rundt med følelsen af, at jeg var bagud, at jeg havde mistet overblikket og jeg havde altid dårlig samvittighed. Jeg følte, at jeg svigtede både min familie og min virksomhed – at jeg ikke gjorde det godt nok hverken privat eller arbejdsmæssigt.

Jeg var simpelthen bange for, at jeg ikke slog til – nogen steder.

Ja, jeg begyndte endda at overveje, om det overhovedet var muligt for mig at få livet som selvstændig til at fungere samtidig med at have en familie med mand og 5 børn, og alligevel kunne jeg ikke give slip på min drøm om egen virksomhed ­– vel at mærke en virksomhed, som jeg kunne leve godt af.

På det tidspunkt blev det nok for mig. Jeg indså, at tiden går, lige meget hvad jeg foretager mig, og hvad jeg gerne vil og ikke vil.  Jeg blev simpelthen nødt til at gøre et eller andet – noget andet end det jeg plejede at gøre. Det hjalp jo ikke at blive ved med at sove mindre eller at droppe familiefesten.

Birgitte underviser

Jeg tænkte, at med alt det jeg vidste om personlig effektivitet, iværksætteri, planlægning, logistik, og alt muligt andet, så måtte jeg kunne finde ud af at få tingene til at gå op og tjene penge nok til, at jeg kunne få det liv, som jeg drømte om og længtes efter.

Efter endnu flere uddannelser, kurser, research og med en investering på mere end 600.000,- har jeg langt om længe fundet en vej og en metode, der gør, at jeg har fået succes med min virksomhed og tid og overskud til min familie.

Resultatet er, at jeg i dag har langt mere tid og overskud til at passe mine kunder, udvikle min virksomhed og være sammen med min familie og mine venner, samtidig med at jeg arbejder mindre og tjener mere, end jeg nogensinde har gjort.

Øg din indtjening og få mere tid til det væsentlige i livet

Det er nu, du har chancen for at gøre noget ved alle de drømme, du har. Det er nu, du skal investere i dig selv for at få gevinst resten af livet - dit liv.