ER DU KLAR TIL AT FÅ FLERE KUNDER?

Kom med på live workshop, hvor du sammen med mig og 13 andre selvstændige får skabt DIN køreplan for de næste 6 måneder, så du præcis ved, hvad du skal gøre for at få flere af de kunder, du kan gøre en kæmpe forskel for - uden at arbejde mere.

Er du konsulent, behandler eller coach, og kender du det her:

 • ikon-hvid

  Du føler dig forvirret og render rundt som en flue i en flaske - du ved nemlig ikke, om det du laver i løbet af dagen, gør en forskel for din kunde eller for din virksomhed

 • ikon-hvid

  Du føler dig håbløs og tvivler på, om du kan tjene nok til at forstætte med din virksomhed

 • ikon-hvid

  Du kunne godt bruge flere kunder, men synes faktisk ikke, at du har tid til dem.

 • ikon-hvid

  Du overvejer at sætte dine priser endnu længere ned og give dine kunder endnu mere tid?

 • ikon-hvid

  Du mangler en klar retning og plan for det, der skal ske i din virksomhed

 • ikon-hvid

  Du får ondt i hovedet, når nogen siger plan, skemaer, to-do og andet i den boldgade

 • ikon-hvid

  Du ville ønske, at nogen bare kunne fortælle dig, hvad du skal gøre, hvornår

Så er LIVE workshoppen:
"Bliv klar til at få flere kunder"

lige noget for dig.

WORKSHOPPEN ER UDVIKLET TIL DIG, som har været selvstændig i nogen tid og som har besluttet dig for, at du vil bruge resten af året på at skabe en virksomhed, som du kan tjene meget mere i på mindre tid og samtidig skabe en større forskel for dine kunder.

Brug en dag sammen med andre soloselvstændige og få lagt en konkret køreplan for de første 6 måneder af 2019, hvor DU går fra at være overvældet over alt det, du gerne vil og skal i din virksomhed til at have overblik og overskud til både dig selv og din virksomhed.

På Live Workshoppen

"Bliv klar til at få flere kunder"

får du skabt en køreplan,

der giver dig det komplette overblik over hvad du skal lave de næste 6 måneder

I løbet af Live workshoppen:

 • ikon-bordeaux

  Får du skabt en specifik og konkret køreplan, der giver dig tid til at gøre en større forskel for din kunde

 • ikon-bordeaux

  Indretter vi din køreplan, så du får mulighed for at tilpasse din arbejdsdag, så der også er plads til alt det andet, der også er vigtigt i dit liv

 • ikon-bordeaux

  Tilretter vi køreplanen, så den passer til din tid og energi og den måde, du arbejder allerbedst på

 • ikon-bordeaux

  Får du både modet, ideerne og værktøjerne til at føre den ud i livet

 • ikon-bordeaux

  Prioriterer du dine opgaver, så du ret faktisk får taget de vigtigste og største skridt hen i mod en bedre indtjening hurtigst muligt

 • ikon-bordeaux

  Finder du en anden dedikeret og målrettet soloselvstændig at forpligte dig overfor, sådan at du kommer helt i MÅL med dine planer

 • ikon-bordeaux

  Har du mødt andre dedikerede og målrettede soloselvstændige, der ligesom dig brænder for at gøre en større forskel i deres kunders liv, samtidig med at de tjener mere på mindre tid

PROGRAM FOR WORKSHOPPEN:

"Bliv klar til at få flere kunder"

1. Lav en status over din virksomhed

Inden du går i gang med en forandring, er det rigtigt godt at forholde dig til, hvor du er lige nu - hvis du ikke ved, hvor du er, og hvad der fungerer og ikke fungerer i din virksomhed, bliver det rigtigt svært at finde ud af, hvor du gerne vil hen med din virksomhed fremover.

 

Hvilke sejre og udfordringer har du haft indtil nu? Hvad er situationen lige nu, og hvorfor er du ikke der med din virksomhed, som du gerne vil være?

 

Hvilke succeser og ideer tager du med dig videre, og hvilke opgaver og udfordringer siger du farvel til?

2. Beslut dig for, hvordan og hvor meget du vil arbejde

Før det giver mening at lave din køreplan, skal du beslutte dig for, hvor meget tid og hvor megen energi du har lyst til og mulighed for at bruge på din virksomhed. Her skal du tage de realistiske briller på og være ærlig overfor dig selv.

 

Hvis vi sammen skal lave en realistisk køreplan for DIN virksomhed, skal du beslutte dig for, hvor mange kræfter du vil lægge i det, sådan at du også kan implementere køreplanen på den tid, du har til rådighed.

 

Du får også konkrete værktøjer til, hvordan du kan bruge den tid, du har til rådighed, bedst muligt.

3. Fasthold og gør mere af det, du holder allermest af

Jeg vil vædde på, at en af grundene til, at du blev selvstændig var, at du gerne vil arbejde med det, du brænder for og dermed gøre en større forskel for dine kunder? Og nu er virkeligheden højst sandsynlig blevet en anden.

 

Du bruger (alt for) meget af din tid på opgaver og ting, som du dybest set ikke interesserer dig for.

 

Vi kigger derfor på, hvad du ikke har lyst til at arbejde med mere, og hvad du rigtigt gerne vil gøre mere af. Det skal vi nemlig have tænkt ind i DIN køreplan.

4. Overvej evt. nye tiltag

Du har garanteret rigtig mange planer og ideer, du gerne vil have realiseret - og nu er det tid til at finde dem frem. Dine nye tiltag skal være en del af din køreplan.

 

Jeg hjælper dig med at vælge, hvilke af dine mange ideer, der skal med på DIN køreplan.

 

Måske er det også på tide at se på, om dine priser skal justeres, om du skal sætte gang i nye markedstiltag eller finde nye samarbejdspartnere. Det vil vi også komme omkring på workshoppen og sætte det ind i DIN køreplan, hvis det er relevant for dig og din virksomhed.

5. Fastlæg dit omsætningsmål

Nu er det så tid til at finde lommeregneren frem. Du skal nemlig beslutte dig for, hvad dit omsætningsmål skal være. Sammen finder vi frem til, hvad du din løn skal være og hvilket overskud, du gerne vil have om seks måneder.

 

Du finder også frem til, hvilke udgifter du har i løbet af de næste seks måneder. Så kender du dit omsætningsmål.

 

Du lægger også en plan om, hvilke produkter du helt præcist skal sælge for at nå dit omsætningsmål.

6. Sæt tid af

DIN køreplan er først helt klar, når vi har fundet ud af helt præcist, hvad det er, du skal gøre for at få flere af de kunder, du kan gøre en kæmpe forskel for - uden at arbejde mere.

 

Derfor skal alle de aktiviteter og opgaver, der skal udføres, for at du kan nå dit omsætningsmål skrives ned, så skal de prioriteres, og du skal estimere, hvor lang tid, hver af aktiviteterne vil tage dig at udføre.

 

Herefter er det tid at finde kalenderen frem og sætte tid af til at realisere DIN køreplan til at få flere kunder i din forretning.

 

På den måde ved du helt præcist, hvad det er du skal gøre i dag, i morgen om en uge og en måned for at få endnu flere af de kunder, du kan gøre en kæmpe forskel for - uden at arbejde mere.

SÅDAN FOREGÅR DET …

Vi mødes i Gedved Kultur- og Medborgerhus (lige nord for Horsens) onsdag, den 23. januar 2019 kl. 10.00 og arbejder så intensivt og koncentreret frem til kl. 16.00.

Gedved ligger tæt ved Motorvejen og Horsens, så kommer du i bil, skal du dreje fra ved Horsens N, og følge skiltene mod Gedved. Det er let at finde en parkeringsplads, og de er gratis.

Kommer du med tog, kan du vælge at stå af i Skanderborg eller Horsens. I begge tilfælde skal du med bus nr. 107 og stå af ved Brugsen i Gedved. Kultur- og Medborgerhuset ligger lige overfor Brugsen.

I løbet af dagen skal vi selvfølgelig også nyde godt af de lækkerier, som Kristian (det hedder kokken i Gedved Kultur- og Medborgerhus) vil servere for os. Kristian er en fantastisk kok, der virkelig nyder at kræse for sine gæster og for den mad, som han laver.

Alt det, som Kristian vil servere for os i løbet af dagen er selvfølgelig med i prisen for workshoppen.

I løbet af dagen hjælper jeg dig med at udarbejde lige præcis den køreplan, du har bag for lige nu i din virksomhed.

 

Du får inspiration, værktøjer og konkrete arbejdsark, sådan at du kan gå lige hjem og gå i gang med at implementere din plan og dermed hurtigere gøre en større forskel for dine kunder, samtidig med at du har tid og overskud til dig selv og det, du også brænder for.

 

Når workshoppen er færdig, har du en specifik og konkret køreplan, som du kan følge skridt for skridt, sådan at du aldrig mere er i tvivl om, hvorvidt du nu laver det rigtige for at hjælpe din kunde bedst muligt og tjene mere uden at skulle bruge mere tid.

 

Du  får en "buddy" at holde dig ansvarlig overfor, mens du implementerer din køreplan, sådan at du hele tiden har en, der hepper på dig, støtter dig og holder dig fast i at få din køreplan implementeret. Du støtter, hjælper og hepper selvfølgelig også på hende.

Businessmentor Birgitte Feldborg

Hvem er Birgitte Feldborg?

Din sparringspartner og mentor er forretningsudvikler, underviser og forfatter Birgitte Feldborg.

 

Jeg brænder for at rådgive og undervise dedikerede selvstændige konsulenter, coaches og behandlere som dig til at udvikle din virksomhed og finde den forretningsmodel, der tillader dig at gøre en endnu større forskel i din kundes liv, samtidig med, at du tjener flere penge og bruger din tid og din energi bedst muligt.

Da jeg startede som selvstændig, gik jeg konstant rundt med følelsen af, at jeg var bagud, at jeg havde mistet overblikket, og jeg havde altid dårlig samvittighed. Jeg følte, at jeg svigtede både min familie og min virksomhed - at jeg ikke gjorde det godt nok hverken privat eller arbejdsmæssigt.

Jeg tjente heller ikke særlig mange penge – og på et tidspunkt overvejede jeg, om det overhovedet var muligt for mig at tjene penge nok og få succes med min virksomhed, samtidig med, at jeg også havde tid og overskud til mine 5 børn og min mand.

Samtidig kunne jeg slet ikke se mig selv i et lønmodtagerjob igen, så jeg besluttede mig for, at jeg VILLE finde en vej og en løsning på en forretningsmodel, der gjorde, at jeg kunne leve godt af min virksomhed OG samtidig have tid og overskud til min familie.

 

Efter mange omveje fandt jeg den model, der passede præcist til mig - og der er også en, der passer dig! Jeg hjælper dig gerne med at finde den.

Er du klar til:

 • ikon-bordeaux

  At sætte en klar retning for de næste 6 måneder i din konsulent-/coach- eller behandler.virksomhed?

 • ikon-bordeaux

  At finde frem til, hvordan du skal skabe den omsætning, som du ønsker dig - og som du fortjener?

 • ikon-bordeaux

  At blive motiveret og finde ind til det arbejdsliv, du ønsker dig?

 • ikon-bordeaux

  At arbejde dedikeret og målbevidst med din virksomhed?

 • ikon-bordeaux

  At blive holdt i hånden, heppet på og supporteret af en ligesindet, og gøre det samme for hende?

DIN INVESTERING

kr. 1.495,-

ekskl. moms

– for Live Workshoppen:

"Bliv klar til at få flere kunder?"

Inkl. fuld forplejning hele dagen

EARLY BIRD

kr. 995,-

ekskl. moms

frem til 10. januar 2019

Er du en af de 14 dedikerede og målrettede soloselvstændige,

der er klar til at skabe DIN konkrete og specifikke køreplan?

SÅ KOM MED PÅ LIVE WORKSHOP

ONSDAG, DEN 23. JANUAR 2019 KL. 10.00 - 16.00

 i Gedved Kultur- og Medborgerhus (lige nord for Horsens)