Business mentor forløb

for selvstændige konsulenter, coaches og behandlere

360 graders forretningshjælp

til din virksomhed

Er du konsulent, behandler eller konsulent, og kender du det her:

 • ikon-hvid

  Du er knalddygtig til at behandle og hjælpe dine kunder, men det føles tungt og forvirrende at drive din forretning

 • ikon-hvid

  Der er mange beslutninger, der skal træffes hver dag - og du står mutters alene om det (bortset fra input fra din utålmodige mand, der aldrig mener, at du tjener nok)

Og kører dine tanker inde i dit hoved:

 • ikon-hvid

  Tager jeg for lidt for min tid? Jeg bruger jo også tid på at forberede mig, og vil kunden betale for det?

 • ikon-hvid

  Jeg arbejder jo stadig som ansat en dag om ugen, hvordan ved jeg, om og hvornår jeg har råd til at sige op?

 • ikon-hvid

  Min mand synes, at jeg bruger for mange penge på de forkerte ting. Gør jeg virkelig det? Skal jeg ikke investere i min forretning?

 • ikon-hvid

  Min krop er træt, og jeg kan ikke blive ved med det fysiske behandlerarbejde. Men hvad skal jeg så gøre? Skal jeg lave et online produkt i stedet for, og hvordan gør jeg det?

 • ikon-hvid

  Jeg er på Facebook, fordi jeg har hørt, at det skal jeg. Men er det den rigtige platform? Og får jeg overhovedet noget ud af det?

 • ikon-hvid

  Hvorfor får jeg ikke nok kunder? Er det fordi, jeg ikke er dygtig nok? Eller gør jeg noget forkert?

 • ikon-hvid

  Det der med markedsføring og nyhedsbreve - puhaa. Hvor skal jeg starte? Jeg kan ikke få det til at virke - jeg ved slet ikke noget om det.

Så er Business Mentorforløbet:
"360 graders forretningshjælp
til din virksomhed"

rigtigt for dig

BUSINESS MENTORFORLØBET ER UDVIKLET TIL DIG, som har været selvstændig i nogen tid og som stadig ikke har kunder nok , men som samtidig er bange for at få flere af frygt for at brænde ud og ikke have tid nok til at gøre den kæmpe forskel i dine kunders liv, som du drømmer om at gøre.

Med business mentorforløbet

360 graders forretningshjælp

får du en at holde dig ansvarlig overfor,

en, der er dedikeret til, at du langt om længe når det,

du gerne vil i din virksomhed

Business Mentorforløbet:

 • ikon-bordeaux

  Er et personligt forløb for dig, der er konsulent, coach eller behandler og føler dig overvældet over alt det du skal, for at have en forretning, hvor du kan gøre en endnu større forskel for dine kunder og leve godt af det, som du brænder for

 • ikon-bordeaux

  Er skabt til dig, der er klar til at udvikle din forretning videre, og som gerne vil have personlig hjælp og rådgivning hertil

 • ikon-bordeaux

  Gør, at du ikke behøver sidde alene med alle dine udfordringer, men i stedet får handlet og tager de rigtige beslutninger

 • ikon-bordeaux

  Giver dig sparring og rådgivning på alt det, der stopper dig i at udvikle din virksomhed og gøre en endnu større forskel for dem, du brænder for at hjælpe

 • ikon-bordeaux

  Er skabt, så du har en, der hepper på dig og giver dig et kærligt spark bagi, når det er nødvendigt

 • ikon-bordeaux

  Hjælper dig med at komme af med følelsen af altid at have travlt og i stedet for at fokusere på det, der er allermest vigtigt for dig og din forretning

ET INDIVIDUELT BUSINESS MENTORFORLØB giver dig adgang til en, du kan sparre med og blive holdt til ilden af. På den måde kommer du HELT i mål, med alt det, du drømmer om og brænder for. Og din virksomhed og dit arbejdsliv bliver, sådan som du oprindelig drømte om, da du startede som selvstændig konsulent, coach eller behandler.

SÅDAN FOREGÅR DET …

Vi mødes enten online eller  i Gedved Kultur- og Medborgerhus en til to gange om måneden ialt i ca. 2 timer

Vi mødes live eller online og starter altid business mentorforløbet "360 forretningshjælp til din virksomhed" med at se på HELE virksomheden, og sammen finder vi ud af, hvad det er, du gerne vil med din virksomhed.

 

Herefter laver vi en plan for det, og så hjælper jeg dig med at gennemføre den.

 

Vi bruger tid på at sætte mål for dit personlige business mentorforløb, så du når det, der er allervigtigst i din konsulent, coach eller behandler virksomhed og for, at du føler, at du langt om længe kan arbejde med det, du brænder for, og gøre en større forskel for dine drømmekunder.

 

Hefter mødes vi online eller live en til to gange pr. måned ialt i  ca. 2 timer. Her kigger vi på, hvordan måneden er gået – både økonomisk, forretningsmæssigt og personligt.

 

Vi sætter udfordrende mål for den kommende måned, og jeg hjælper dig med, hvordan du kommer HELT i mål med det, du nu sætter dig for. Gennem hele måneden er jeg til rådighed på telefon og mail lige så tit og meget, som du har brug for og lyst til.

 

Du får inspiration, værktøjer, konkrete arbejdsark og hjælp, sådan at du bliver helt afklaret og bevidst om, hvordan du skal udvikle din forretning, så du kan leve godt af den, gøre en reel forskel for dine kunder, og også have tid og overskud til det, der også er vigtigt for dig.

 

Vi kan bl.a. arbejde med:

 • ikon-bordeaux

  At sætte dine priser rigtigt

 • ikon-bordeaux

  At øge din omsætning

 • ikon-bordeaux

  Hvordan du kommer i gang med at skrive nyhedsbreve med Mailchimp eller Convertkit

 • ikon-bordeaux

  Hvilke sociale medier du skal være til stede på - og med hvad

 • ikon-bordeaux

  Hvordan du får flere kunder i din virksomhed

 • ikon-bordeaux

  Hvordan du skaber dit første online kursus

 • ikon-bordeaux

  Hvordan du sammensætter din produktportefølje mest hensigtigsmæssigt

 • ikon-bordeaux

  At holde fokus på det, der er allerbedst for dig og din forretning lige nu

 • ikon-bordeaux

  At skabe et arbejdsliv, hvor du også har energi og plads til andet end din virksomhed

 • ikon-bordeaux

  Og sikkert 1000 andre ting....

Business mentorforløb

Hvem er Birgitte Feldborg?

Din sparringspartner og mentor er forretningsudvikler, underviser og forfatter Birgitte Feldborg.

 

Jeg brænder for at rådgive og undervise dedikerede selvstændige konsulenter, coaches og behandlere som dig til at udvikle din virksomhed og finde den forretningsmodel, der tillader dig at gøre en endnu større forskel i din kundes liv, samtidig med, at du tjener flere penge og bruger din tid og din energi bedst muligt.

Da jeg startede som selvstændig, gik jeg konstant rundt med følelsen af, at jeg var bagud, at jeg havde mistet overblikket, og jeg havde altid dårlig samvittighed. Jeg følte, at jeg svigtede både min familie og min virksomhed - at jeg ikke gjorde det godt nok hverken privat eller arbejdsmæssigt.

Jeg tjente heller ikke særlig mange penge – og på et tidspunkt overvejede jeg, om det overhovedet var muligt for mig at tjene penge nok og få succes med min virksomhed, samtidig med, at jeg også havde tid og overskud til mine 5 børn og min mand.

Samtidig kunne jeg slet ikke se mig selv i et lønmodtagerjob igen, så jeg besluttede mig for, at jeg VILLE finde en vej og en løsning på en forretningsmodel, der gjorde, at jeg kunne leve godt af min virksomhed OG samtidig have tid og overskud til min familie.

 

Efter mange omveje fandt jeg den model, der passede præcist til mig - og der er også en, der passer dig! Jeg hjælper dig gerne med at finde den.

Du kan læse mere om mig her: Birgitte

 

Er du klar til:

 • ikon-bordeaux

  At smøge ærmerne op og gøre det, der skal til, for at du kommer videre i din virksomhed?

 • ikon-bordeaux

  At investere i din virksomhed, sådan at du kan koncentrere dig om det, du brænder allermest for?

 • ikon-bordeaux

  At droppe time-betaling og blive betalt for den massive forskel, du rent faktisk hjælper dine kunder med?

 • ikon-bordeaux

  At få en mentor og sparringspartner i dit ringhjørne, som hepper på dig og giver dig et kærligt spark bagi, sådan at du endelig når videre i din forretning?

 • ikon-bordeaux

  At få hjælp til HELE din virksomhed? Du kan bruge alle de erfaringer og kontakter, som jeg har og er villig til at stille til rådighed for dig.

DIN INVESTERING

kr. 2.500,-

ekskl. moms

pr. måned

– Mentorforløbet løber over enten 6 eller 12 måneder

DET FÅR DU

 • ikon-bordeaux

  2 times sparring og rådgivning pr. måned enten online eller live

 • ikon-bordeaux

  Fri adgang til mig pr. telefon og mail lige så meget som du har behov for og lyst til

 • ikon-bordeaux

  Hjælp til at nå det, der er allermest vigtigt for din virksomhed og dig, så du kan fokusere på det, du brænder for

 • ikon-bordeaux

  Inspiration, værktøjer og konkrete arbejdsark, sådan at du bliver helt afklaret og bevist om, hvordan du skal udvikle din forretning

 • ikon-bordeaux

  En business mentor, der er lige så dedikeret med din virksomhed, som du selv er

 • ikon-bordeaux

  En business mentor der hepper på dig og er klar med et kærligt spark bagi, når det er nødvendigt

Er du klar til det næste skridt?

360 graders forretningshjælp til dig og din virksomhed

SÅ START MED AT UDFYLDE ANSØGNINGEN HER

NÅR JEG HAR LÆST DIN ANSØGNING, KONTAKTER JEG DIG, og vi tager en uforpligtende samtale på Skype. På den måde sikrer vi os, at jeg er det rigtige match som mentor for dig.