Få tjeklisten:
Fra dyr hobby til levedygtig virksomhed
- 3 faser, der udvikler din forretning
med stabilitet, flow og overblik

Synes du, det er svært at udvikle din forretning uden at blive endnu mere forvirret? Er det, som om du bare føjer endnu flere brikker til puslespillet, uden at de hænger sammen og skaber det fine billede på æsken?

Lad mig hjælpe dig. I min freebie fører jeg dig gennem de 3 faser, der er nødvendige for at udvikle din forretning med et stabilt fundament, konstant flow i kunder og indkomst og potentiale for at skalere op til det uendelige. Uden at du mister overblikket undervejs eller bliver overvældet – én gang til.

Du finder min freebie "fra dyr hobby til levedygtig virksomhed - 3 overskuelige faser, der udvikler din forretning – uden at overvælde dig" her:

Udover tjeklisten modtager du fremover også nyhedsbrevet med tips, rabatter og tilbud til din hjemmeside, branding og markedsføring. Birgittefeldborg.dk indsamler og opbevarer dine data, de sider du besøger og de valg du foretager med henblik på at kunne sende dig målrettede informationer, værktøjer og markedsføring. Oplysningerne slettes, når jeg ikke længere ønsker at sende nyhedsbreve ud eller markedsføre mig. Oplysningerne videresælges ikke, men opbevares hos min nyhedsbrevstjeneste. Læs i øvrigt min privatlivspolitik. Du har til enhver tid ret til at få slettet eller korrigeret dine oplysninger. Dette kan du let gøre ved at benytte linket i bunden af hvert nyhedsbrev. Du har desuden ret til at klage til Datatilsynet.

Fra dyr hobby til levedygtig virksomhed