skriv-en-fagbog

Fra dagdrøm til fagbog

Drømmer du om at skrive en bog?

Inkl. moms. Ekskl. levering. 

Ville du gerne snart i gang med at skrive en bog?

Denne bog er til dig, der går og drømmer om at skrive en fagbog. Du har overvejet det længe, men du er usikker på, hvordan du skal gribe det an.

Du er højest sandsynlig iværksætter eller soloselvstændig og vil gerne bruge bogen som et springbræt i din forretning, så din bog kan danne grundlag for at udvikle nye produkter og kurser til dine kunder.

Vi har gjort det nemt for dig at komme i gang med at skrive, sælge og tiltrække flere kunder til din business, når du skriver en fagbog.

Bogen “Fra dagdrøm til fagbog” er DIN genvej til at blive forfatter. Den er DIN opskrift på, at du kommer i mål med din drøm om at skrive en bog.

Skab en sundere økonomi i din business, når du bruger din bog som afsæt for ekstra indkomst

I bogen lærer du blandt andet:

  • Hvordan du kommer i gang med at få lavet en bog
  • Hvordan du finder det helt rigtige emne
  • At komme igennem skriveriet
  • At komme igennem svære overvejelser og beslutninger
  • En nem og enkel måde til at designe din bog
  • At finde en god titel
  • Hvordan du markedsfører bogen
  • Hvordan du kan bruge bogen til at udvide og udvikle din forretning på sigt

Du får selvtillid af at udkomme med en bog. Med en bog kan du på en anden måde blive anerkendt for det, du kan, og det, du ved – og det bliver du glad af.

Først og fremmest lærer du, hvordan du får lavet en bog til din business.

Ekskl. moms og levering

★★★★

Nem guide

Udtalelse fra en læser af bogen.
Statement i stort og stjerner i toppen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer in dapibus ligula. Vivamus in placerat quam. Morbi vel sagittis augue, eget auctor odio. Duis vulputate ac libero nec commodo. Aenean vitae iaculis dolor. 

Fornavn Efternavn

e-bogskriv-en-ebog

Det er dejligt at dagdrømme, men sommetider skal man handle på sine drømme for at få succes

Kapitel 1

Hvorfor vil du skrive en bog?

Du behøver ikke nødvendigvis at være ekspert for at skrive en bog. Hvad vil du overhovedet bruge din bog til? Kan du tjene penge på den?

Kapitel 2

Hvad skal din bog handle om, og hvordan kommer du i gang?

Find et emne, du brænder, og som løser dine læseres problem. Konkrete råd til, hvordan du kommer fra bogidé til indholdsfortegnelse.

Kapitel 3

Skriveprocessen

Hvilken rækkefølge skal du skrive i, og hvordan planlægger du det endelige forløb? Sådan skriver du dig fra research til korrektur.

Kapitel 4

Hvad skal bogen hedde?

Hvad er en god titel, og hvordan får du den til at trigge en potentiel køber? Brug én af de otte færdige skabeloner, hvor du blot skal hælde dine enge ord ind i færdige sætninger.

Kapitel 5

Pris & indtjening

Gør din bog til din business. Lav pakker, der sælger din bog som andre produkter, og skab mer-indtjening. Sæt den rigtige pris på din bog.

Kapitel 6

Markedsføring & salg af bogen

Lær at skrive salgstekster, der får læsere til at lytte. Sådan udgiver og sælger du selv din bog. Hvor og hvordan kan du nå dine potentielle kunder?

Kapitel 7

Design, tryk & opsætning

Hvad skal du overveje med e-bøger i forhold til trykte bøger? Lær hvad Print on Demand er, og hvordan du får et ISBN-nummer. Sådan designer du en forside.

Kapitel 8

Den store dag

Tid til at udgive bogen. Du er kommet igennem research-, skrive- og designprocessen. Hold momentum og pust vind i alle sejl, som du gennem bogen har forberedt.

Kapitel 9

Sådan kan du også bruge din bog

Indhold og udbytte af dette afsnit. Aliquam tristique nisi justo, eu aliquet turpis elementum ac. Nam volutpat euismod ipsum, vitae condimentum justo malesuada eu.

webdesigner-dorthe-do-bejer-birgitte-feldborg

Hvem er forfatterne

Birgitte Felborg
Dorthe Do Bejer

Sammenlagt har vi næsten 30 års erfaring som iværksættere og har været starthjælpere til over 500 iværksætter gennem tiden og skrevet 5 bøger samt en god posefuld af freebie-bøger.

Foruden det har vi også begge haft ansættelser, der gør at vi har stor faglig ballast i bagagen. Med Birgitte som forretningsudvikler og businessmentor og Dorthe Do som grafisk- og webdesigner er vi et ret godt match til at hjælpe dig i mål med din fagbog.

God fornøjelse med at skrive din fagbog.

Bogen er ikke bare en almindelig fagbog. Den indeholder øvelser og opgaver, der hjælper dig med at skrive en bog.

Ja tak, jeg vil også være forfatter og leve min drøm ud

Ekskl. moms og levering levering