Gruppeforløb for selvstændige konsulenter, coaches og behandlere

Få din egen business familie

- og al den opbakning, viden og støtte du har brug for til at komme videre i din forretning

Er du konsulent, coach eller behandler?
– og kender du det her:

 • ikon-hvid

  Du er mutters alene om alt, og der er ingen til at holde dig til ilden. Din mand og dine venner kan ikke hjælpe mig, de forstår jo ikke din forretning.

 • ikon-hvid

  Du har svært ved at få lavet dine ting. Du kommer ikke videre, og du flytter dig ikke på det, du havde besluttet dig for at lave.

 • ikon-hvid

  Der sker for lidt i din forretning, og du er gået død og har brug for nye input og inspiration til at holde gejsten oppe.

 • ikon-hvid

  Det er et kæmpe arbejde at finde ud af, hvad du skal vide og hvornår. Og ikke mindst hvordan du skal bruge den viden, om det så er, hvordan du laver Facebook annoncer, skriver en e-mail serie eller laver et online produkt. Du har brug for nogen, der hjælper dig, når du sidder fast, så du ikke bliver overvældet.

 • ikon-hvid

  At du føler dig alene om alt i din virksomhed og savner nogen at diskutere tingene med og holde dig ansvarlig overfor?

 • ikon-hvid

  At du savner andre, der står overfor de samme udfordringer, som du har, som du kan føle dig forbundet med, og som støtter dig og hjælper dig med at opnå det, der er allermest vigtigt for dig i din virksomhed

 • ikon-hvid

  At du har brug for at rykke videre i din virksomhed NU!

 • ikon-hvid

  At du føler dig forvirret og overvældet. Du render rundt som en flue i en flaske, og ved reelt ikke, hvad du skal gøre nu?

 • ikon-hvid

  At du har indset, at du har brug for nogle at føle dig ansvarlig overfor, - andre der også brænder for at gøre en endnu større forskel i deres kunders liv

Med andre ord:

Du er gået i stå i din forretning.
Og du kører rundt i det samme.

Du tror måske, at du sidder fast, fordi du er for doven, mangler disciplin, ikke arbejder hårdt nok eller mangler viden.

Men det er ikke dig, der er problemet.

Og i virkeligheden er det en god ting, at du sidder fast og ikke kommer nogle vegne.

Ja, du hørte rigtigt.

Det er en godt ting, fordi det betyder, at du er klar til at tage næste skridt i din forretning. Se - problemet lige nu - er, at du er mæt.Det hele er blevet rutine, og du keder dig. Du har de samme kunder med de samme problemer, og du aner ikke, hvordan du skal udvikle dig og komme videre i din forretning.

Det er altså IKKE et nyt online kursus, du har brug for lige nu. Eller 2 timer hos en business coach.

Du har nemlig brug for noget helt andet.

En gruppe af ligesindede, der kender din forretning mindst lige så godt som dig. Og som du kan bruge til at spille bold på af, så du får konkrete svar på de udfordringer, du sidder med lige nu og her.

Udfordringer, som:

 • Untitled design-26
  Hvorfor kører min Facebook kampagne ikke, som den skal?
 • Untitled design-26
  Hvilken overskrift der duer til mit næste webinar
 • Untitled design-26
  Hvad kan jeg gøre lige nu for at sikre mig flere kunder næste måned?
 • Untitled design-26
  Hvordan griber jeg det an, når jeg nu gerne vil lave mit første online kursus?
 • Untitled design-26
  Er min målgruppe helt skarp? Jeg synes ikke rigtig, at jeg kommer igennem til dem?
 • Untitled design-26
  Hvad skal mit nye produkt koste? Og giver jeg nu nok værdi for pengene?

Og du har brug for at har et fortroligt rum, hvor du kan sige højt:

"Jeg fik kun 90 med på mit webinar, og jeg havde regnet med at få 300 tilmeldte. Jeg har lyst til at give op - hvad skal jeg gøre?"

Eller dele din glæder:

"Kan I huske, jeg havde en session med hender her, jeg var så bekymret for? Vi har lige haft den mest fantastiske samtale i går, og nu kører det videre. Tak for hjælpen!"

Og du har brug for nogen til at holde dig op på de ting, du har lovet dig selv, så du forbliver motiveret.

Du har altså brug for din helt egen business familie. Og derfor har jeg skabt et gruppeforløb til dig, som jeg kalder "Få din egen business familie".

Få din egen business familie

Forløbet "Få din egen business familie"er skabt til at:

 • 1.

  Du sidder aldrig alene med dine sorger og glæder

  For mange bekymringer gør, at vi bliver handlingslammede og aldring kommer videre. Det er den største årsag til stress hos selvstændige. 

  Men når vi kan dele dem med andre i samme situation som os selv - og se, at vi ikke er de eneste, der slås med disse bekymringer - bliver det hele lettere, og vi får selvtilliden igen.

  Det er også vigtigt at fejre vores glæder og succeser. Det giver motivation og lyst til at fortsætte. 

  I gruppen er der plads til alt fra triste tanker til eufori.

 • 2.

  Holde dig til ilden, så du altid er i bevægelse

  Det er svært at motivere sig selv. Derfor er det vigtigt at have nogen, der holder dig op på det, du vil. 

  Nogle gange finder du også ud af, at grunden til, at du ikke har handlet på det, du ville og havde planlagt, var, at du var ved at gå ned ad den forkert vej.

  Sammen finder vi ud af, hvad der i virkeligheden ligger bag, at du bliver ved med at udskyde dine ting, så du kan komme tilbage på sporet, så hurtigt som muligt og dermed komme videre med udviklingen af din forretning.

 • 3.

  Du får den viden, du skal bruge lige nu og her (hverken for meget eller for lidt)

  Ved du ikke, hvorfor du ikke fik tilmeldinger til dit webinar eller dit kursus, er du i tvivl om, hvordan du sætter din salgsside op, eller hvorfor dine Facebook annoncer ikke fungerer, som du gerne vil have dem til? 

  Du behøver ikke købe et online kursus for hver ting, du har brug for hjælp til. Det er derfor, jeg er der. 

  Har du brug for mere viden, eller hvordan du gør tingene, tager vi dem sammen. Du kommer også til at lære af de ting, som andre i din business familie har brug for hjælp til.

  På den måde får du den viden, du har brug for på det rette tidspunkt.

MED GRUPPETFORLØBET

Få din egen business familie

får du en gruppe af ligesindede, der står med de samme udfordringer som dig, og en forretningsmentor og sparringspartner, der hjælper dig med at få dit kerneprodukt og din forretning helt ud over rampen.

Gruppeforløbet
"Få din egen business familie":

 • Untitled design-26

  Er skabt til dig, der gerne vil arbejde med din virksomhed sammen med andre, der står med de samme udfordringer som dig

 • Untitled design-26

  Hjælper dig med at få dit kerneprodukt og din forretning helt ud over rampen og skabe markedsføringskampagner, der virker, sådan at de kan bruges igen og igen

 • Untitled design-26

  hjælper dig med alt det, der stopper dig for at komme videre, lige meget om det er teknik, mindset eller usikkerhed på, hvad er vigtigt for dig og din forretning lige nu

 • Untitled design-26

  Er skabt, så du har andre, der hepper på dig og støtter dig, når tingene ikke lige går, som du forventer

 • Untitled design-26

  hvor du får en forretningsmentor og sparringspartner, der guider og vejleder dig med de udfordringer, som du står overfor lige nu.

 • Untitled design-26

  Er et forløb over 6 måneder med 3-4 deltagere, der mødes i alt 9 dage live

mentorgruppe

MED "FÅ DIN EGEN BUSINESS FAMILIE" får du både en sparringspartner og foretningsmentor samtidig med at du er sammen med 3 andre selvstændige konsulenter, coaches eller behandlere, der står med de samme udfordringer som dig.

På den måde får du både hjælp og vejledning sammen med en gruppe ligesindende, der hepper på dig og støtter dig i din proces med at få dit kerneprodukt og din forretning helt ud over rampen.

Hvad får du ud af at deltage i
"Få din egen business familie"?

 • Untitled design-26

  I "Få din egen business familie" får du mulighed for at udvikle din forretning sammen med andre, der står i den samme situation som dig.

 • Untitled design-26

  Du får nogen at holde dig ansvarlig overfor, mens du implementerer den plan, vi starter med at lægge, sådan at du hele tiden har andre, der hepper på dig, støtter dig og holder dig fast i at få din plan implementeret. Du støtter, hjælper og hepper selvfølgelig også de øvrige i gruppen.

 • Untitled design-26

  Jeg hjælper dig med at få lagt den plan, der gør, at du i løbet af de næste 6 måneder kommer helt ud over rampen med dit kerneprodukt, dine andre produkter og din forretning, sådan at du fremadrettet bare kan gentage det igen og igen, fordi du ved, at planen virker.

 • Untitled design-26

  Når teknikken driller, er jeg der også for at hjælpe dig videre, du bliver altså ikke efterladt på perronen, når toget kører. Jeg sørger for, at alle kommer med og lærer teknikken skridt for skridt i det tempo, som passer til dig.

 • Untitled design-26

  Er det mindsettet, der ikke kan følge med, så er jeg også klar til hjælp og støtte og også et kærligt spark bagi, hvis det er det, der skal til, for at du kommer helt ud over rampen.

  Jeg ved, at man selv kan være den største stopklods for at komme videre med udviklingen af sin forening og dermed til at gøre en endnu større forskel for sine kunder.

  Derfor er det godt at have et trygt og rart sted at tale om disse ting i, samtidig med at man kommer videre i et tempo, der føles godt for en.

SÅDAN FOREGÅR DET …

Vi mødes i alt 4 gange live i et dejligt sommerhus

Få din egen business familie

Den første gang vi mødes, er vi sammen i 3 dage. Vi bruger tiden på at alle deltagerne får sat konkrete mål for de næste 6 måneder i forhold til, hvor de er lige nu og vi får lagt en konkret plan, så du når det, der er allervigtigst i din konsulent, coach eller behandler virksomhed og for, at du føler, at du langt om længe når ud over rampen med dit kerneprodukt og din forretning og bare kan gentage det igen og igen.

De næste to gang mødes vi med en måneds mellemrum 2 dage hver gang. Her starter vi med en kort gennemgang af, hvor I er lige nu, og hvad der fylder/driller/udfordrer/glæder jer lige nu. Herefter er det tid til at lave en individuel plan for hver af jer til næste gang vi mødes. Vi tager altid hensyn til, hvor langt I er kommet, og hvad I har energi på lige nu.

Den sidste gang vi er sammen live, er 3 måneder efter sidste ophold. På den måde har I haft tid til at få implementeret det, som vi har aftalt, og denne gang er der så tid til evaluering og se på, hvad der skal arbejdes med fremadrettet.

Alle live ophold finder sted i et dejligt sommerhus med fuld forplejning. Jeg sørger for, at der er sund og lækker mad til hele opholdet, vi hjælper hinanden med at tilberede maden og vaske op efterfølgende.

Vi får alle hvert sit værelse, så der også er tid til at reflektere og få lidt tid alene undervejs til at fordøje de ting, vi har gennemgået og diskuteret.

Mellem live møderne har vi et gruppekald hver 14 dag af en times varighed. Her gennemgår jeg et konkret emne i ca. 15 minutter i forhold til de udfordringer, som I står med, og resten af tiden bruger vi på at diskutere, sparre og evt. løse konkrete problemstillinger, som I står overfor.

Der vil også være en lukket Facebook-gruppe, hvor I har mulighed for at sparre og rådgive hinanden. Her vil jeg naturligvis også være til stede og byde ind, når jeg har noget konkret på hjerte.

Businessmentor Birgitte Feldborg

Hvem er Birgitte Feldborg?

Din sparringspartner og mentor er forretningsudvikler, underviser og forfatter Birgitte Feldborg.

Jeg brænder for at rådgive og undervise dedikerede selvstændige konsulenter, coaches og behandlere som dig til at udvikle din virksomhed og finde den forretningsmodel, der tillader dig at gøre en endnu større forskel i din kundes liv, samtidig med, at du tjener flere penge og bruger din tid og din energi bedst muligt.

Da jeg startede som selvstændig, gik jeg konstant rundt med følelsen af, at jeg var bagud, at jeg havde mistet overblikket, og jeg havde altid dårlig samvittighed. Jeg følte, at jeg svigtede både min familie og min virksomhed - at jeg ikke gjorde det godt nok hverken privat eller arbejdsmæssigt.

Jeg tjente heller ikke særlig mange penge – og på et tidspunkt overvejede jeg, om det overhovedet var muligt for mig at tjene penge nok og få succes med min virksomhed, samtidig med, at jeg også havde tid og overskud til mine 5 børn og min mand.

Samtidig kunne jeg slet ikke se mig selv i et lønmodtagerjob igen, så jeg besluttede mig for, at jeg VILLE finde en vej og en løsning på en forretningsmodel, der gjorde, at jeg kunne leve godt af min virksomhed OG samtidig have tid og overskud til min familie.

Efter mange omveje fandt jeg den model, der passede præcist til mig - og der er også en, der passer dig! Jeg hjælper dig gerne med at finde den.

Er du klar til:

 • ikon-hvid

  At bruge de næste 6 måneder på at udvikle både dig og din forretning, sådan at du langt om længe kan gøre den store forskel for dine kunder, som du brænder for?

 • ikon-hvid

  At arbejde dedikeret sammen med 3 andre konsulenter, coaches eller behandlere, der står med de samme udfordringer som dig?

 • ikon-hvid

  At få en mentor og sparringspartner i dit ringhjørne, som hepper på dig og giver dig et kærligt spark bagi, sådan at du endelig når videre i din forretning?

 • ikon-hvid

  At forpligte dig, heppe på, sparre med og hjælpe andre med, at I ALLE kommer til at gøre en endnu større forskel for jeres drømme-kunder?

DIN INVESTERING

kr. 24.950,-

ekskl. moms

– 6 måneders gruppeforløb

DET FÅR DU

 • Untitled design-26

  1x 3 dages ophold i dejligt sommerhus et sted i Danmark (oplyses senere)

 • Untitled design-26

  3 x 2 dages ophold i dejligt sommerhus et sted i Danmark (oplyses senere)

 • Untitled design-26

  10 x 1 times gruppekald med 14. dages mellemrum

 • Untitled design-26

  En lukket Facebookgruppe, hvor vi sparrer, rådgiver og hjælper hinanden med alt, der har med vores virksomheder at gøre

 • Untitled design-26

  3 andre selvstændige konsulenter, coaches eller behandlere, der også brænder for at udvikle deres forretning og gøre en endnu større forskel for deres drømmekunder. 3 andre, der også er villig til at forpligte sig over for hinanden og heppe og støtte hinanden i de næste 6 måneder

 • Untitled design-26

  En forretningsmentor, der er lige så dedikeret med jeres virksomheder, som I selv er

 • Untitled design-26

  En forretningsmentor og sparringspartner, der hepper på jer og er klar med viden, konkret hjælp, opbakning og et kærligt spark bagi, når det er nødvendigt

Er du klar til at deltage i gruppeforløbet
"Få din egen business familie"
og al den opbakning, viden og støtte
du har brug for til at komme videre i din forretning

– sammen med 3 andre ligesindede,
selvstændige konsulenter, coaches og behandlere,
og få dit kerneprodukt og din forretning helt ud over rampen?

SÅ START MED AT UDFYLDE ANSØGNINGEN HER:

NÅR JEG HAR LÆST DIN ANSØGNING, KONTAKTER JEG DIG, og vi tager en uforpligtende samtale på Skype. På den måde sikrer vi os, at jeg er det rigtige match som forretningsmentor for dig, og at du og de øvrige deltagere er nogenlunde samme sted i jeres virksomheder.