Business planner – DREAMS, PLANS, notes

Hjælper dig med at planlægge og strukturere din virksomhed

Vi har designet planneren med fokus på den bedste planlægning i dit iværksætterliv.

Ekskl. moms og levering

businessplanner

Med planlægning og struktur kommer du til at elske dit iværksætterliv

Planneren er så tilpas fleksibel, at du kan passe alle dine DRØMME, PLANER og NOTER ind i samme bog, så du slipper for løse papirer i bunden af tasken.

Værktøjerne i planneren er præcis dem, du har brug for som iværksætter. Den er IKKE en helt almindelig kalender eller bullet-journal.
Vi har brugt mange af de ting, du allerede kender herfra, men derudover tilføjet vigtige værktøjer som design af din arbejdsdag, indholdsplan og ikke mindst den bærende kampagneplanlægning, så du kan få solgt det, du har på hylderne.

Hver detalje er nøje overvejet, afprøvet og omhyggeligt udvalgt for at give dig det mest værdifulde værktøj i din hverdag.

Den bedste planlægning i dit iværksætterliv

Business Planneren - DREAMS, PLANS, NOTES er et produkt af vores egne behov for et smukt hjælpeværktøj til at styre og styrke vores hverdag som iværksættere.

Selvfølgelig bruger vi også digitale værktøjer og kalendere til booking, møder, detaljeplanlægning og opgaver – men her er den fysiske planner i virkeligheden det perfekte supplement.

Forskningen – og vi selv – ved godt, at vores hjerner husker bedre, når vi skriver tingene ned i hånden. Netop når du lægger planer for fremtiden, er det altafgørende, at du kan huske det hele tiden og ikke har glemt det i det øjeblik, hvor du slipper enter-tasten.

Alt det her får du:

  • Business Planneren er ren luksus samt en æsterisk og nostalgisk grafisk oplevelse
  • Lækkert design, så du føler dig forkælet, når du hiver den op af tasken, eller når den ligger på dit arbejdsbord
  • Ingen datoer, så du kan starte lige, når du vil og føler dig klar
  • Tilpas fleksibel, så du kan passe alle dine drømme, planer og noter ind i bogen

Hver detalje i Planneren er produceret og designet af danske håndværksentusiaster.

Ekskl. moms og levering

Tag et kig ind i planneren

Planneren fokuserer på tre store områder

DREAMS

Fokuspunkter, der i din virksomhed er vigtige for at du når dine mål. I planneres første halvdel får du også hele rammen til kurset “sådan bliver du en effektiv iværksætter”, sådan at du har alle de skabeloner på hånden, som du har brug for.

Foruden struktur, opgavelister og fokuspunkter er der også inkluderet et afsnit omkring, hvilke virksomhedsdrømme du har for både den nære og langsigtede fremtid.

PLANS

Planlægning af din dag, uge og måned med kalender, hvor du selv udfylder datoerne. Fleksibelt og smart, hvis du ikke lige starter din planlægning på kalenderårets første dag.

Foruden den normale kalender finder du også et kæmpe afsnit omkring markedsførings- og indholdplanlægning. Både i kalenderform og hele tanken bagved tilrettelægning af kampagner.

NOTES

Bagerst i planneren finder du de uundværlige notesark – både til løbende noter, men også en holdeplads til gode ideer – sådan at de ikke forstyrrer i dagligdagen, bliver overspringshandlinger eller går helt i glemmebogen. 

Løbende gennem planneren kan du notere fremgang, succeser og evaluere hvad du skal gøre bedre i næste uge, næste år, næste gang.

Inkl. moms. Ekskl. levering

webdesigner-dorthe-do-bejer-birgitte-feldborg

Hvem er forfatterne

Birgitte Felborg
Dorthe Do Bejer

Sammenlagt har vi næsten 30 års erfaring som iværksættere og har været starthjælpere til over 500 iværksætter gennem tiden.

Foruden det har vi også begge haft ansættelser, der gør at vi har stor faglig ballast i bagagen. Med Birgitte som forretningsudvikler og businessmentor og Dorthe Do som grafisk- og webdesigner er vi et ret godt match – både fagligt, strategisk og struktur mæssigt. Det vil du få godt gavn af i Business Planneren – den er både vanvittig smukt designet, struktureret på den helt rigtige måde og vanedannede fordi den hjælper dig til en bedre hverdag i din virksomhed.

God fornøjelse med planneren og din virksomhed.

Planneren har alle de værktøjerne, du har brug for som iværksætter

Ja tak, Planneren er lige præcis, hvad jeg mangler for at få hverdagen til at hænge sammen

Ekskl. moms og levering