Birgitte Feldborg

 

Birgitte Feldborg

DIN UDFORDRING

Som selvstændig konsulent, coach eller behandler kender du sikkert det, at du er alene om at få løst de fleste - hvis ikke alle dine opgaver.

Du arbejder måske mange timer, uden at du hverken føler, at du gør den store foreskel for dine kunder, som du drømmer om eller tjener en ordentlig løn. Samtidig har du dårlig samvittighed overfor din familie, fordi du ikke har den tid og det overskud til dem, som betyder allermest for dig.

Det vil jeg gerne hjælpe dig med at ændre på, sådan at du også lever det liv, du drømte om, da du startede din virksomhed.

LEV GODT AF DIN VIRKSOMHED

Jeg tror på, at det er muligt, at du som selvstændig kan leve godt af dine drømme og idéer, samtidig med at du har tid, plads og overskud til din familie, dine venner og ikke mindst til dig selv.

Og jeg ved, at man godt kan have succes som selvstændig og samtidig have overskud til sin familie.

Det kræver bare, at du finder den forretningsmodel, der er helt rigtig for dig.

BIRGITTE

Jeg er selv selvstændig og ved lige præcis, hvordan du har det.

Med 5 børn og en mand, der også er selvstændig er der altid masser at se til både arbejdsmæssigt og privat.

Fordi jeg nu ved, hvad jeg drømmer om både for min virksomhed og mit privatliv, og har fundet den rigtige forretningsmodel for mig, bruger jeg nu min tid på det, der er vigtigt, og har en virksomhed, som jeg lever godt af.

Jeg har også tid, energi og overskud til alt det andet, der også er vigtigt for mig.

MIN MISSION

Jeg brænder for at hjælpe selvstændige konsulenter, coaches og behandlere med at udvikle deres virksomhed og finde den forretningsmodel, der tillader dem at gøre en endnu større forskel i deres kunders liv, samtidig med at de tjener flere penge og bruger deres tid og energi bedst muligt.

Det foregår enten online, på workshops, ved 1:1 forløb, hvor du får din egen individuelle sparring med mig, eller i gruppeforløb, hvor du både får sparring fra mig og fra de øvrige i gruppen.

mock-up-single-bog-liggende

Ny forbedret udgave af iværksætteri i praksis - din håndbog fra a-z.

Den nye udgave af bogen har jeg selvfølgelig også skrevet sammen med Dorthe Do Bejer, som jeg arbejder sammen med i Iværksætter.nu.

Iværksætteri i Praksis er en grund- og grundig bog, der lærer dig at:

ikon-hvid
Skabe en fornuftig balance mellem arbejde, familie og fritid
ikon-hvid
Lægge de rigtige budgetter, så du kan overbevise andre om, at de skal tro på dig
ikon-hvid
Gøre alt det med økonomi, skat og bogføring til at forstå
ikon-hvid
Sammensætte den rigtige produktportefølje - og sætte den rigtige pris
ikon-hvid
Sætte det rigtige navn, payoff og logo på din virksomhed, så det holder i 15 år og ikke i 15 måneder
ikon-hvid
Ændre dit syn på salg, så du tiltrækker kunder i stedet for at skulle være den irriterende sælgertype

Bogen hedder som sagt "Iværksætteri i praksis - DIN håndbog fra A-Z, og du kan læse meget mere om den her: Iværksætteri i praksis - DIN håndbog fra A-Z, hvor du også kan købe bogen.

Bogen findes både i en trykt version og som en e-bog, og du får masse af praktiske værktøjer og worksheets, du kan arbejde med i din egen virksomhed.

fra-dagdroem-til-fagbog-forside

Fra dagdrøm til fagbog

Sammen med Dorthe Do Bejer, som jeg arbejder sammen med i Iværksætter.NU, har jeg skrevet denne bog.

Drømmer du om at skrive en fagbog? Og vil du gerne snart i gang? Så er det en bog for dig. Den handler om, hvordan du nemt skriver, sælger og tiltrækker flere kunder til din business, når du skriver en fagbog.

Vi har gjort det nemt at skrive, sælge og tiltrække flere kunder til din business, når du skriver en fagbog.

Bogen hedder "Fra dagdrøm til fagbog", og du kan læse meget mere om den her: Fra dagdrøm til fagbog, hvor du også kan købe bogen. Denne bog findes som trykt bog og som e-bog.

front-indpakning-hoejformat

Business Planner: Dream, Plans, Notes

Sammen med Dorthe Do Bejer, som jeg arbejder sammen med i Iværksætter.NU, har jeg lavet denne Business Planner.

Business Planneren hjælper dig med at planlægge og strukturere din virksomhed, så du opnår dine vildeste drømme dag for dag.

Business planneren er en ren luksus, æstetisk og nostalgisk grafisk oplevelse, der indholder præcis det, der skal til, for at du opnår dine mål og drømme, føler dig succesfuld og skaber en dagligdag, hvor det er DIG, der har kontrollen.

Du kan se meget mere om Business Planneren her: Business Planner, hvor du også kan købe planneren.

 

Min baggrund

Jeg brænder for at undervise og rådgive dedikerede selvstændige konsulenter, coaches og behandlere som dig, sådan at du kan udvikle dit koncept, din forretningsmodel og din forretning til det næste niveau.

Det er vejen til en succesfuld virksomhed, penge nok og tid, energi og overskud til alt det andet, der også er vigtigt i dit liv.

Jeg hedder Birgitte Feldborg, og jeg er forfatter, underviser og forretningsudvikler for selvstændige konsulenter, coaches og behandlere.

Inden jeg blev selvstændig i 2008 har jeg i mere end 20 år arbejdet som indkøbs- logistik- og HR-chef i forskellige produktions-virksomheder.

Jeg er oprindelig uddannet engelsk/tysk korrespondent, har en ED i engelsk og en masse uddannelser indenfor HR, jura, økonomi, iværksætteri, forretningsudvikling og personlig effektivitet.

Kontakt mig helt uforpligtende på telefon 2033 3227 eller på mail: Birgitte@birgittefeldborg.dk og lad os tage en snak om de udfordringer, du står overfor.

Du kan også vælge at følge mig på Facebook og på Instagram, hvor jeg giver dig endnu flere råd til at udvikle din forretning og få styr på din hverdag som selvstændig konsulent, coach eller behandler.

Birgitte Feldborg