Som selvstændig konsulent, coach eller behandler kender du sikkert det, at du er alene om at få løst de fleste
– hvis ikke alle dine opgaver.

Birgitte Feldborg

Din udfordring

Du arbejder måske mange timer, uden at du hverken føler, at du gør den store foreskel for dine kunder, som du drømmer om eller tjener en ordentlig løn. Samtidig har du dårlig samvittighed overfor din familie, fordi du ikke har den tid og det overskud til dem, som betyder allermest for dig.

Det vil jeg gerne hjælpe dig med at ændre på, sådan at du også lever det liv, du drømte om, da du startede din virksomhed.

Lev godt af din virksomhed

Jeg tror på, at det er muligt, at du som selvstændig kan leve godt af dine drømme og idéer, samtidig med at du har tid, plads og overskud til din familie, dine venner og ikke mindst til dig selv.

Og jeg ved, at man godt kan have succes som selvstændig og samtidig have overskud til sin familie.

Det kræver bare, at du finder den forretningsmodel, der er helt rigtig for dig.

Businessmentor Birgitte Feldborg

Om Birgitte Feldborg:

Jeg er selv selvstændig og ved lige præcis, hvordan du har det.

Med 5 børn og en mand, der også er selvstændig er der altid masser at se til både arbejdsmæssigt og privat.

Fordi jeg nu ved, hvad jeg drømmer om både for min virksomhed og mit privatliv, og har fundet den rigtige forretningsmodel for mig, bruger jeg nu min tid på det, der er vigtigt, og har en virksomhed, som jeg lever godt af.

Jeg har også tid, energi og overskud til alt det andet, der også er vigtigt for mig.

Min mission

Jeg hjælper konsulenter, coaches og behandlere med at opfylde deres drøm om at leve af deres passion og samtidig have tid til andre ting i deres liv.

Det foregår enten online, på workshops, ved 1:1 forløb, hvor du får din egen individuelle sparring med mig, eller i gruppeforløb, hvor du både får sparring fra mig og fra de øvrige i gruppen.

 

-

Min vision

Jeg vil gerne gøre det acceptabelt at vælge et arbejdsliv, hvor du selv bestemmer - både over din arbejdstid, dine kunder og det, du har lyst til at beskæftige sig med.

 

Jeg vil vise, at det godt kan lade sig gøre at have sin egen virksomhed og leve fornuftigt af den uden at skulle arbejde hele tiden, men også vil have plads til noget andet i dit liv.

Du kender mig også fra disse bøger:

Ny forbedret udgave af iværksætteri i praksis – din håndbog fra a-z.

Den nye udgave af bogen har jeg selvfølgelig også skrevet sammen med Dorthe Do Bejer, som jeg arbejder sammen med i Iværksætter.nu.

Bogen er første step, når du drømmer om at blive selvstændig.

 • Untitled design-26

  Du kommer hele vejen rundt om opstart af virksomheden, og har en køreklar plan i hånden

 • Untitled design-26

  Du arbejder grundigt med din nye hverdag som iværksætter, så der både kommer styr på virksomheden og privatlivet.

 • Untitled design-26

  Alle de 1000vis af spørgsmål du har finder du svar på her – alt fra markedsføring, budget, moms, planlægning, salg, fundamentet – og mange, mange flere emner

Bogen hedder som sagt "Iværksætteri i praksis - DIN håndbog fra A-Z, og du kan læse meget mere om den her: Iværksætteri i praksis - DIN håndbog fra A-Z, hvor du også kan købe bogen.

Fra dagdrøm til fagbog

Sammen med Dorthe Do Bejer,, som jeg arbejder sammen med i Iværksætter.NU, har jeg skrevet denne bog.

Drømmer du om at skrive en fagbog? Og vil du gerne snart i gang? Så er det en bog for dig. Den handler om, hvordan du nemt skriver, sælger og tiltrækker flere kunder til din business, når du skriver en fagbog.

 • Untitled design-26

  Det er nemt at skrive, sælge og tiltrække flere kunder til din business, når du skriver en fagbog.

 • Untitled design-26

  Lær at lave en plan for skrivearbejdet, så du kommer i mål med bogen – både når du skal skrive den, designe den og publicere den

 • Untitled design-26

  Med plads til planlægning af din dag, din markedsføring og dine drømme for din virksomhed.

Bogen hedder "Fra dagdrøm til fagbog", og du kan læse meget mere om den her: Fra dagdrøm til fagbog, hvor du også kan købe bogen. Denne bog findes som trykt bog og som e-bog.

Business Planner: Dream, Plans, Notes

Sammen med Dorthe Do Bejer, som jeg arbejder sammen med i Iværksætter.NU, har jeg lavet denne Business Planner.

Business planneren er en ren luksus, æstetisk og nostalgisk grafisk oplevelse.

 • Untitled design-26

  Business Planneren hjælper dig med at planlægge og strukturere din virksomhed, så du opnår dine vildeste drømme dag for dag.

 • Untitled design-26

  Lær at lave en plan for skrivearbejdet, så du kommer i mål med bogen – både når du skal skrive den, designe den og publicere den

 • Untitled design-26

  Få styr på de teksniske ting som ISBN nr, trykmuligheder og afsætningsmuligheder

Du kan se meget mere om Business Planneren her:
Business Planner,
hvor du også kan købe planneren.

Min baggrund

Jeg brænder for at undervise og rådgive dedikerede selvstændige konsulenter, coaches og behandlere som dig, sådan at du kan udvikle dit koncept, din forretningsmodel og din forretning til det næste niveau.

Det er vejen til en succesfuld virksomhed, penge nok og tid, energi og overskud til alt det andet, der også er vigtigt i dit liv.

Jeg hedder Birgitte Feldborg, og jeg er forfatter, underviser, businessmentor og forretningsudvikler for selvstændige konsulenter, coaches og behandlere.

Inden jeg blev selvstændig i 2008 har jeg i mere end 20 år arbejdet som indkøbs- logistik- og HR-chef i forskellige produktions-virksomheder.

Jeg er oprindelig uddannet engelsk/tysk korrespondent, har en ED i engelsk og en masse uddannelser indenfor HR, jura, økonomi, iværksætteri, forretningsudvikling og en Master i personlig effektivitet.

Kontakt mig helt uforpligtende på telefon 2033 3227 eller på mail: Birgitte@birgittefeldborg.dk og lad os tage en snak om de udfordringer, du står overfor.

Du kan også vælge at følge mig på Facebook, LinkedIn og på Instagram, hvor jeg giver dig endnu flere råd til at udvikle din forretning og få styr på din hverdag som selvstændig konsulent, coach eller behandler.