Ring på telefon 2033 3227

SKAL 2018 VÆRE DET ÅR,

HVOR DU FÅR SUCCES MED DIN VIRKSOMHED?

Men kan du også genkende noget af det her:

 • ikon-bordeaux

  Du ved simpelthen ikke, hvordan du skal skabe succesen, fordi du efterhånden har prøvet alt muligt?

 • ikon-bordeaux

  Du bliver overvældet, hver gang du forsøger at skabe dig et overblik over, hvad det præcist er, du skal gøre

 • ikon-bordeaux

  Du får ondt i hovedet, når nogen siger plan, skemaer, to-do og andet i den boldgade

 • ikon-bordeaux

  Du ville ønske, at nogen bare kunne fortælle dig, hvad du skal gøre, hvornår

Så er er nytårskuren for soloselvstændige

onsdag, den 17. januar 2018

noget for dig

Brug en dag sammen med andre soloselvstændige og få sagt pænt farvel til 2017 og goddag til et 2018, hvor DU går fra at være overvældet over alt det, du gerne vil og skal i din virksomhed til at have overblik og overskud til både dig selv og din virksomhed.

Nytårskuren er til dig, der har været selvstændig i nogen tid og som har besluttet dig for, at 2018 skal være ÅRET, hvor du får succes med din virksomhed.

Efter nytårskuren 2018

 • ikon-bordeaux

  Ved du helt præcist, hvad du skal gøre, sådan at dine mål og drømme for 2018 bliver en realitet

 • ikon-bordeaux

  Har du en specifik og konkret plan for din virksomhed i 2018 samtidig med, at du har fået både modet, ideerne og værktøjerne til at føre den ud i livet

 • ikon-bordeaux

  Har du prioriteret dine opgaver, så du ret faktisk får taget de vigtigste og største skridt hen i mod en succesfuld virksomhed

 • ikon-bordeaux

  Er du gået fra at være overvældet over alt det, du kan og skal i din virksomhed, til at have overblik over dine planer og overskud til at handle på hver og en af dem

 • ikon-bordeaux

  Har du besluttet dig for, hvordan og overfor hvem du gerne vil forpligte dig på at nå dine mål og planer, sådan at 2018 bliver DIT år

 • ikon-bordeaux

  Har du mødt andre dedikerede og målrettede soloselvstændige, der ligesom dig brænder for at få succes med deres virksomhed i 2018.

Program for dagen:

Farvel 2017

Vi starter dagen med at sige farvel til 2017.

Inden du går i gang med en forandring, er det rigtigt godt at forholde dig til, hvor du er lige nu - hvis du ikke ved, hvor du er, og hvad der fungerer og ikke fungerer i din virksomhed, bliver det rigtigt svært at finde ud af, hvor du gerne vil hen med din virksomhed fremover.

Hvilke sejre og udfordringer har du haft i 2017? Hvad er situationen lige nu, og hvorfor er du ikke der med din virksomhed, som du gerne vil være?

Hvilke succeser og ideer tager du med ind i 2018, og hvilke opgaver og udfordringer siger du farvel til?

Goddag 2018

Efter at have hjulpet rigtigt mange soloselvstændige gennem de seneste 9 år ved jeg, at næst efter at sælge vores produkter og ydelser, så er vores største udfordring vedholdenhed og viden om, hvad der skal gøres, hvornår, for at vi kan lykkes med alt det, vi sætter i gang og få den succes, som vi længes efter.

Vi har brug for ro og overblik sammen med en plan, der giver mening, mål og retning, sådan at vores hverdag ikke ender med, at vi arbejder på tilfældige opgaver og projekter, der dukker op, og som ikke giver os økonomisk overskud eller personlig frihed eller tilfredshed.

Du ved garanteret godt, HVAD det er, du skal gøre, men mangler bare at finde ud af, HVORDAN du skal gøre det.

Derfor lærer jeg dig de 3 trin, du skal igennem for at få succes med din virksomhed, og og sammen finder vi ud af, hvilket trin, der lige nu er allermest  vigtigt for, at du også lykkedes med at få den succes, som du ønsker dig i 2018.

2018 - Sådan får du dit bedste år

En af de største udfordringer som soloselvstændig er at vide, hvad du skal gøre hvornår og så holde fokus på lige præcist det, der giver dig de resultater, som du gerne vil opnå og lade alt andet ligge.

Du skal derfor have en konkret plan for, hvad du gerne vil i 2018, som du kan følge skridt for skridt hele året, sådan at du helt præcist ved, hvad du skal gå hjem og gøre i morgen, om en uge, om en måned og om 6 måneder.

Du beslutter dig også for, hvordan og overfor hvem du vil forpligte dig til at nå det, du nu har planlagt - på den måde BLIVER 2018 nemlig det bedste år - både for dig OG for din virksomhed.

Det er det, jeg hjælper dig med på nytårskuren.

Så når du går hjem fra nytårskuren, så ved du helt præcist, hvornår du skal lave hvad, og i hvilken rækkefølge du skal arbejde med de forskellige opgaver, sådan at du kommer helt i mål med din fremtidige strategi og plan, uden at du behøver at knokle hele tiden.

Det hele handler om, at du skaber økonomisk overskud og succes i din virksomhed, sådan at du også har personlig frihed for dig selv og din familie og alle de andre ting, der også er vigtige for dig.

2018 - Fejring

Vi slutter dagen af med champagne for at fejre, at du nu har en klar plan for, hvordan du får succes med din virksomhed i 2018 - uden at knokle hele tiden.

 

Sådan foregår det

Vi mødes i Gedved Kultur- og Medborgerhus Egebjergvej 1, 8751 Gedved onsdag, den 17. januar 2018 kl. 10.00 og og er sammen frem til kl. 16.00.

 

Gedved ligger tæt ved Motorvejen og Horsens, så kommer du i bil, skal du dreje fra ved Horsens N, og følge skiltene mod Gedved. Det er let at finde en parkeringsplads, og de er gratis.

Kommer du med tog, kan du vælge at stå af i Skanderborg eller Horsens. I begge tilfælde skal du med bus nr. 107 og stå af ved Brugsen i Gedved. Kultur- og Medborgerhuset ligger lige overfor Brugsen.

 

I løbet af dagen skal vi selvfølgelig også nyde godt af de lækkerier, som Kristian (det hedder kokken i Gedved Kultur- og Medborgerhus) vil servere for os. Kristian er en fantastisk kok, der virkelig nyder at kræse for sine gæster og for den mad, som han laver.

Alt det, som Kristian vil servere for os i løbet af dagen er selvfølgelig med i prisen for nytårskuren.

I løbet af dagen guides du til at finde årsagerne til, at du endnu ikke er lykkedes for dig at få den succes med din virksomhed, som du drømmer om.

Du får inspiration, værktøjer og konkrete arbejdsark, sådan at du bliver helt afklaret og bevidst om, hvordan du skal udvikle din forretning, så du kan leve godt af den og også have tid og overskud til alt det andet, der også er vigtigt for dig i 2018.

Hvem er Birgitte Feldborg?

Din underviser på nytårskuren er forretningsudvikler, underviser og forfatter Birgitte Feldborg.

 

Jeg brænder for at undervise og rådgive dedikerede iværksættere og selvstændige og på den måde være med til at igangsætte og udvikle deres virksomhed og se dem blive klar over, hvordan de kan tage det næste skridt i deres virksomhed, sådan at de både kan have en succesfuld virksomhed, penge nok og tid og overskud til alt det, der er vigtigt i deres liv.

Da jeg startede som selvstændig, gik jeg konstant rundt med følelsen af, at jeg var bagud, at jeg havde mistet overblikket, og jeg havde altid dårlig samvittighed. Jeg følte, at jeg svigtede både min familie og min virksomhed - at jeg ikke gjorde det godt nok hverken privat eller arbejdsmæssigt.

Jeg tjente heller ikke særlig mange penge – og på et tidspunkt overvejede jeg, om det overhovedet var muligt for mig at tjene penge nok og få succes med min virksomhed, samtidig med, at jeg også havde tid og overskud til mine 5 børn og min mand.

Samtidig kunne jeg slet ikke se mig selv i et lønmodtagerjob igen, så jeg besluttede mig for, at jeg VILLE finde en vej og en løsning, sådan at jeg kunne leve godt af min virksomhed OG samtidig have tid og overskud til min familie.

 

Så det fandt jeg.
Og derfor ved jeg, at du også kan få det!

Er du klar til:

 • ikon-bordeaux

  At sætte kursen for 2018 og skabe den succes, du gerne vil have?

 • ikon-bordeaux

  At arbejde dedikeret og målrettet på din virksomhed i 2018?

 • ikon-bordeaux

  At gøre det, der skal til - skridt for skridt, sådan at 2018 bliver dit hidtil bedste år?

 • ikon-bordeaux

  At gå hjem med en klar plan for 2018, sådan at du ved, hvad du skal HELE resten af 2018?

 • ikon-bordeaux

  At bruge en dag sammen med andre dedikerede soloselvstændige på at lægge den helte RIGTIGE plan for 2018

 • ikon-bordeaux

  At gøre noget andet, end du plejer, sådan at du også får nogle andre resultater, end du har fået indtil nu

 • ikon-bordeaux

  At 2018 bliver DIT år, hvor du både opnår økonomisk overskud og personlig frihed?

  Enter description text here.

DIN INVESTERING

kr. 995,-

ekskl. moms

– for nytårskuren 2018, hvor du sammen med andre målrettede og dedikerede soloselvstændige for sat mål og retning for 2018, sådan at du kan få succes med din virksomhed i 2018.

Er du klar til at gøre 2018 til DIT år?

Så skynd dig at snuppe din plads lige her, for der er kun 14 pladser, og de bliver fordelt efter først-til-mølle princippet: