Ring på telefon 2033 3227

Gratis til dig

Som iværksætter/selvstændig – og især hvis du er relativt nystartet – er det ikke altid de store budgetter, der er at gøre godt med. Derfor får du her nogle værktøjer i form af e-bøger, videoer og en pod-cast.

Sådan får du succes med din virksomhed

Du får her de 6 trin, der skal til, for at du kan få succes med din virksomhed - uden at knokle hele tiden. Download guiden her.

Læs mere

Lev godt af din virksomhed

Vil du gerne leve godt af din virksomhed og have tid og overskud til alt det andet, der også er vigtigt for dig?  Så download guiden her.

Læs mere

Ugens vigtigste møde

Du kan få min guide til ugens vigtigste møde, der sikrer, at du når alle ugens vigtigste idéer og opgaver.

Læs mere

Mere effektiv hverdag

jeg har været gæst hos Lise Halskov fra Onlinehaj - og der talte vi om, hvordan vi kunne få en mere effektiv hverdag. Du kan se videoen her - vær opmærksom på, at mit indlæg starter 26:46.

Se med her

Planlæg din tid

Hos Krifa har jeg givet et bud på, hvordan du planlægger din tid og får mere ud af den.

Se med her

Effektiv studium

Jeg er blevet interviewet af Thomas Pape fra Spine om, hvordan man bliver mere effektiv på sit studium.

Lyt med her

Undgå forstyrrelser og få mere fra hånden

Bliver du også afbrudt mange gange i løbet af dagen, eller afbryder du dig selv? Så download e-bogen og lær, hvordan du undgår  alt for mange forstyrrelser.

Læs mere

Hold fokus på de rigtige opgaver

Hvis du har svært ved at fokusere på en opgave ad gangen og prioritere, det der er allermest vigtigt, så download e-bogen, og lær, hvordan du gør.

Læs mere

Sådan håndterer du mails enkelt & smidigt

Er du også bekymret over, hvordan du skal få tid til at håndtere dine mails? Så download e-bogen, der viser dig, hvordan du nemmest kommer igennem din indbakke.

Læs mere