Ring på telefon 2033 3227

Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger hjemmesiden, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre indholdet på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af hjemmesiden. Nedenfor har jeg uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Hjemmesiden anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer vil du risikere at hjemmesiden ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Hjemmesiden indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Cookies bruges med henblik på at optimere siden, gøre navigation og sortering af indlæg lettere, søgefunktion, brugervenlighed og funktionalitet.

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter min hjemmeside indsamler og behandlers en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via hjemmesiden.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Personoplysninger

For at du kan skrives op til nyhedsbrev, samt indmeldelse indhenter jeg en række persondata. Disse persondata udfylder du selv, når du enten tilmelder dig nyhedsbrevet eller ved indmeldelse

Personoplysninger, der indhentes via de formularer du udfylder, behandles med henblik på at fremsende nyhedsbreve eller anden relevant information (når brugeren specifikt anmoder om dette).

Birgittefeldborg.dk’s behandling af personoplysninger lever op de til enhver tid gældende krav, herunder sikkerhedskrav, der følger af persondataloven samt tilhørende bekendtgørelser og vejledninger. Birgittefeldborg.dk vil ikke behandle brugerens persondata, medmindre der er et legitimt behov herfor. Personoplysningerne videregives ikke til tredjeparter.

Brugeren kan på begæring få oplysning om, korrigeret eller slettet, oplysninger om brugeren, der behandles hos Birgittefeldborg.dk ved at anmode på birgittefeldborg.dk

Sikkerhed
Jeg har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger for at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og jeg sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af hjemmesiden, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Jeg benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på mine vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Jeg anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: birgitte@birgittefeldborg.dk. Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Hjemmesiden ejes og publiceres af:

Birgitte Feldborg

Skovvej 3

8751 Gedved

Telefon: 20 33 32 27

Mail: Birgitte@birgittefeldborg.dk

CVR. nr. 32 96 72 99