Ring på telefon 2033 3227

Blog om

iværksætteri, forretningsudvikling

 og  personlig effektivitet

Indfør en ugentlig økonomidag

I de sidste par uger har en del af mine kunder henvendt sig til mig, fordi de har fået et brev fra SKAT, som gerne vil ændre på deres forskudsopgørelse. Vel at mærke sådan, at mine kunder skal betale mere B-skat resten af året, end de har gjort indtil nu. Og det har IKKE været populært.…

Sådan kommer du godt tilbage fra ferie

Noget af det, som jeg hører allermest fra min kunder og fra mine venner, lige når en ferie er slut, er, at de allerede er trætte og trænger til ferie igen. Rigtig tit er det fordi, der ikke har været nogen til at tage over, mens vi har været på ferie, og vi har ikke…

Det VÆRSTE ved ferie er…

Er du også på vej på ferie? Vi er på vej ud af døren – og jeg glæder mig som et lille barn til 14 dage i det sydfranske. Vi skal dase, nyde god mad og vin og ikke mindst bare være sammen alle sammen. Sammen med vores tre yngste børn og min mor kører…
Vil du leve godt af din virksomhed?

Vil du leve godt af din virksomhed?

I morgen skal jeg mødes med en af mine kunder – Jane. Vi skal kigge på, hvordan det er gået i hendes forretning det første halve år af 2017. Det glæder jeg mig rigtigt meget til. Jeg mødte Jane for første gang for 1 ½ år siden, hvor hun var vildt frustreret over, at hun…

Jo, det ER muligt både at have karriere OG familieliv

Kender du det, at du føler, at du hele tiden mangler tid? Tid til alt det, som du føler, er vigtigt i dit liv? Det kender jeg alt til! En af mine grunde til at blive selvstændig var nemlig, at jeg gerne selv ville kunne bestemme over min tid og mine arbejdsopgaver, fordi jeg gerne…

Holder du heller aldrig (rigtigt) fri?

  Så genkender du måske det, som Gitte fortalte mig i går: Gitte har været selvstændig i 3 år, og hun fortæller mig så – nærmest i en bisætning – at i de 3 år har hun aldrig holdt fri. Altså ikke sådan, at hun har arbejdet konstant i de 3 år uden friaftenener, weekender…

Tjener du nok til at kunne leve fornuftigt?

En af de store udfordringer, som de selvstændige jeg møder, har, er at tjene penge nok til at kunne leve fornuftigt af den virksomhed, som de nu har skabt. I fredags havde jeg fornøjelsen af at hjælpe Marianne, som er fysioterapeut. Hun har haft sin klinik i 8 år og har i den periode taget…

Overvejer du nogen gange at give op og finde et lønmodtagerjob igen?

Faktisk er der en del af mine kunder, der jævnligt går og overvejer at droppe livet som selvstændigt og finde et job som ansat igen. I går havde jeg en session med Hanne, som netop gjorde sig de overvejelser. Måske er du en af dem? Problemet for Hanne er, at hun synes, at hun arbejder…
Ugens vigtigste møde

Følg op på dine fremskridt

En ting er at have mål og klare planer. En anden ting er at du faktisk også udfører dine handlinger. Hvordan sikrer du dig, at du hver dag, hver uge og hver eneste måned udfører de aktiviteter, der skal til, for at du kan hen over tid kan fejre, at du har nået alt det…