Ring på telefon 2033 3227

Birgitte Feldborg

 

Birgitte Feldborg

Som iværksætter eller soloselvstændig kender du sikkert det, at du er alene om at få løst de fleste - hvis ikke alle dine opgaver.

Du arbejder måske mange timer, uden at du føler, at du får den gevinst ud af det, som du drømmer om, samtidig med at du har har dårlig samvittighed overfor din familie, fordi du ikke har den tid og det overskud til dem, som betyder allermest for dig.

Det vil jeg gerne hjælpe dig med at ændre på, sådan at du også lever det liv, du drømte om, da du startede din virksomhed.

Jeg tror på, at det er muligt, at du som selvstændig kan leve godt af dine drømme og idéer, samtidig med at du har tid, plads og overskud til din familie, dine venner og ikke mindst til dig selv.

Og jeg ved, at man godt kan have succes som selvstændig og samtidig have overskud til sin familie.

Jeg er selv selvstændig og ved lige præcis, hvordan du har det.

Med 5 børn og en mand, der også er selvstændig er der altid masser at se til både arbejdsmæssigt og privat.

Fordi jeg nu ved, hvad jeg drømmer om både for min virksomhed og mit privatliv, bruger jeg nu min tid på det, der er vigtigt, og har en virksomhed, som jeg lever godt af, samtidig med at jeg også har tid og overskud til alt det andet, der også er vigtigt for mig.

Jeg brænder for at arbejde med iværksættere og selvstændige som dig, hvor jeg har mulighed for at dele ud af al min erfaring og ekspertise.

Det foregår enten online, på workshops, ved 1:1 forløb, hvor du får din egen individuelle sparring med mig, eller i gruppeforløb, hvor du både får får sparring fra mig og fra de øvrige i gruppen.

ivp-bog-omslag-a4_1

Iværksætteri i praksis

Du kan få masser af gode råd på Google til, hvordan du starter din egen virksomhed, men det kan ofte være svært at finde hoved og hale i det. Derfor har jeg skrevet en bog  sammen med tre andre iværksættere, hvor vi har samlet ALT det, du skal vide om at blive en handlekraftig og succesfuld iværksætter. Det er med andre ord "Iværksætterens bibel".

Bogen hedder "Iværksætteri i praksis - DIN håndbog fra A-Z", og du kan læse meget mere om den her: Iværksætteri i praksis - DIN håndbog fra A-Z, hvor du også kan købe bogen. Du kan få bogen som e-bog, trykt bog eller som lydbog, og du få rmasser af praktiske værktøjer, du kan arbejde med i din egen virksomhed.

fra-dagdroem-til-fagbog-forside

Fra dagdrøm til fagbog

Min nyeste bog har jeg skrevet sammen med Dorthe Do Bejer, som jeg arbejder sammen med i Iværksætter.NU.

Drømmer du om at skrive en fagbog? Og vil du gerne snart i gang? Så er det en bog for dig. Den handler om, hvordan du nemt skriver, sælger og tiltrækker flere kunder til din business, når du skriver en fagbog.

Vi har gjort det nemt at skrive, sælge og tiltrække flere kunder til din business, når du skriver en fagbog.

Bogen hedder "Fra dagdrøm til fagbog", og du kan læse meget mere om den her: Fra dagdrøm til fagbog, hvor du også kan købe bogen. Denne bog findes som trykt bog og som e-bog.

Min baggrund

Jeg brænder for at undervise og rådgive dedikerede iværksættere og selvstændige som dig, sådan at du kan udvikle dit koncept og forretning til det næste niveau.

Det er vejen til en succesfuld virksomhed, penge nok og tid og overskud til alt det andet, der også er vigtigt i dit liv.

Jeg hedder Birgitte Feldborg, og jeg er forfatter, underviser og forretningsudvikler for iværksættere og soloselvstændige.

Inden jeg blev selvstændig i 2010 har jeg i mere end 20 år arbejdet som indkøbs- logistik- og HR-chef i forskellige produktions-virksomheder.

Jeg er oprindelig uddannet engelsk/tysk korrespondent, har en ED i engelsk og en masse uddannelser indenfor HR, jura, økonomi, iværksætteri, forretningsudvikling og personlig effektivitet.

Kontakt mig helt uforpligtende på telefon 2033 3227 eller på mail: Birgitte@birgittefeldborg.dk og lad os tage en snak om de udfordringer, du står overfor.

Du kan også vælge at følge mig på Facebook, hvor jeg giver dig endnu flere råd til at få styr på din hverdag som iværksætter/selvstændig.

Birgitte Feldborg