Ring på telefon 2033 3227
Birgitte Feldborg

1:1

Rådgivningsforløb til dig, der vil have mere tid og overskrud til dig OG din business

Som selvstændig eller iværksætter har du mange opgaver og ideer, du gerne vil udføre. På 1:1 forløbet sætter vi fokus på din personlige effektivitet og planlægning og alt det, du gerne vil med din business. På den måde bevarer du overblikket og får skabt en plan og en struktur, som fungerer for dig og din business.

Rådgivningsforløbet er et intensivt forløb for dig, der gerne vil have al den viden, som jeg underviser i, men du vil hellere have mig på tomandshånd end deltage på et hold. På den måde får du også mulighed for at bestemme datoerne for, hvornår og hvor tit vi skal mødes.

Kender du det?

GODE INTENTIONER

Du er fuld af goden intentioner, når du starter din arbejdsdag. Men når dagen er slut, er du dybt frustreret over, at du igen ikke nåede de opgaver, du havde sat dig for?

OVERBLIK

Du har ikke helt overblikke over, hvad der er vigtigst lige nu i din forretning?

MANGLENDE FOKUS

Opgaverne bliver uoverskuelige, og du ved ikke, hvad du skal fokusere på hvornår, så derfor mister du overblikket?

1_1 Turbo – rådgivning til selvstændige og iværksættere, der er utålmodige og ønsker handling nu kopi

SPARRING

Du føler dig alene om alting, og kunne godt bruge en at diskutere tingene med - vel at mærke en, der har gået vejen selv og ved, hvad du taler om, og som kan sparre med dig om DINE udfordringer?

RETNING OG MÅL

Du mangler retning og mål, og ved egentlig ikke, hvor du er på vej hen med din business?

MANGE TIMER

Du arbejder rigtigt mange timer, men du synes ikke, at du kommer nogen vegne?

Så er rådgivningsforløbet noget for dig.

På 1:1 forløbet arbejder vi i dybden med dine visioner og værdier for din business. Du får defineret dine mål, som bliver til en klar handleplan for dig og din business. Når du har gennemført forløbet, står du med et solidt fundament for din business og en klar plan for, hvad du skal fokusere på i den kommende tid.

Udover et solidt fundament får du konkrete værktøjer, der sikrer, at du hver eneste dag arbejder effektivt med lige præcis de idéer og opgaver, der er allermest vigtige for dig og din business.

1:1 Rådgivningsforløbet er for dig, der:

Ved, at du mangler et solidt fundament for at lykkes med din business.

Mangler mål og retning i din business.

Ønsker konkrete værktøjer til din personlige effektivitet, sådan at du bruger din tid på det, der er vigtigst for dig.

Har brug for en klar plan for, hvad der er vigtigst for dig og din business og for, hvordan du kommer derhen.

Har brug for sparring og rådgivning fra en, der har gået vejen selv.

Hvilke emner kommer vi omkring?

Vi tilpasser emnerne efter DIN situation, DIT behov og DIN business, men vi kommer sikkert rundt om disse emner:

  • Hvordan og på hvad bruger du din tid?
  • Dit personlige fundament - dine drømme og dine værdier
  • Mål og handleplaner for de kommende 12 uger og måneder lige til at følge
  • Sådan får du styr på din arbejdsdag
  • Opskriften på, hvordan du også får plads og tid til alt det andet sjove i dit liv
  • Hvad kan og skal du uddelegere og hvordan?
  • Hvad er det vigtigste for dig lige nu?
  • Og hvad der måtte dukke op, som er vigtigt for dig at få styr på

Du kan vælge mellen to forskellige rådgivningsforløb:

1:1 TURBO

1:1 Turbo Rådgivningsforløbet er et intensivt og hurtigt forløb for dig, der er utålmodig og føler, at du har brug for at genvinde overblikket over din business og dine opgaver nu.

1:1 Turbo forløbet består af 2 gange rådgivning og coaching af 2 1/2 time

Det er et rådgivnings- og coachingforløb kun for dig, der ønsker forandring og overblik i en fart, og som ikke har tålmodighed til at følge et længere forløb.

Vi mødes to gange med ca. 2 ugers mellemrum her på mit kontor i Gedved. Har du ikke mulighed for det, kan vi også mødes på Skype. Vi bruger tiden på at få dit fundament på plads. Jeg giver dig konkrete værktøjer til at bevare overblikket og styrke din struktur, samtidig med at du får nogle let-anvendelige værktøjer til brug i en arbejdsdag, hvor det vigtigste hele tiden får førsteprioritet.

Vi tilpasser emnerne efter DIN situation, DIT behov og DIN business.

1:1 TURBO koster kr. 5.500,- ekskl. moms

Du tilmelder dig lige her:

1:1 CLASSIC

1:1 Classic forløbet består af 8 gange rådgivning og coaching af 1 time.

Det er et rådgivnings- og coachingforløb kun for dig, så vi har tid og mulighed for at gå i dybden med netop DINE udfordringer i din arbejdsdag.

Vi mødes ca. hver 14. dag (eller oftere, som du foretrækker det) her på mit kontor i Gedved. Har du ikke mulighed for det, kan vi også mødes på Skype. Vi bruger tiden på, at jeg underviser dig i konkrete værktøjer, og du kan stille spørgsmål hertil. Vi diskuterer i fællesskab de forskellige emner og værktøjer i forhold til din situation og din business. Du vil få opgaver undervejs, som du også skal arbejde videre med derhjemme, indtil vi mødes igen.

På den måde sikrer du dig en viden, der sætter sig fast, og som du kan implementere i din hverdag. Dermed bliver dit liv som selvstændig også mere enkelt, og du bruger din tid mest effektivt og fornuftigt.

1:1 CLASSIC koster kr. 8.800,- ekskl. moms

Du tilmelder dig lige her:

Det praktiske:

Hvor:

1:1 Rådgivningsforløbet afholdes i Gedved Kultur- og Medborgerhus, Egebjergvej 1, 8751 Gedved.

Gedved ligger tæt ved Motorvejen og Horsens, så kommer du i bil, skal du dreje fra ved Horsens N, og følge skiltene mod Gedved. Det er let at finde en parkeringsplads.

Kommer du med tog, kan du vælge at stå af i Skanderborg eller Horsens. I begge tilfælde skal du med bus nr. 107 og stå af ved Brugsen i Gedved. Kultur- og Medborgerhuset ligger lige overfor Brugsen.

Har du ikke mulighed for at komme til Gedved, kan vi også mødes på Skype.

"Forløbet har fået mig til at tænke meget mere over, hvad der skal ske for mig i fremtiden. Hvad det egentlig er jeg vil, hvornår jeg vil det, hvor vigtigt det er for mig og hvorfor. Jeg har fået styr på mine drømme og prioriteret dem, og fået et overblik over, hvad jeg gerne vil være bedre til, og hvordan jeg kan kan planlægge min tid.

Birgitte Feldborg sørgede for, at jeg var med hele vejen, og jeg forstod alle øvelserne. Det var et rigtigt godt forløb, der fik mig til at tænke over, hvad der er vigtigt i mit liv."

Signe Sejer Jakobsen

”Med Birgittes uvurderlige indsats – og min egen, for hjemmearbejde er påkrævet og forløbet hviler i høj grad på egen villighed og parathed til at tage, også dybe og underliggende livstemaer op – er det lykkes mig at komme i mål med 4 ud af 6 (store!) professionelle og personlige mål (og masser af de små) – og året er ikke slut endnu!”

”Er man selvstændig, så vil jeg sige, at man som iværksætter skulle få forløbet sponseret af den danske stat, som sukkexr efter innovation og samtidig kræver/forlanger effektivitet på stort set alle områder: den svære life/work-balance”

”Jeg vil medgive mine varmeste anbefalinger af forløbet til alle – freelancere, fastansatte eller selvstændige. Rådgivningsforløbet med Birgitte Feldborg er en nutids- og fremtidsinvestering, som bliver ved med at give afkast.”

Iben Claes, ibenclaes.dk

LYDER DET SOM NOGET FOR DIG?

Så snup din plads lige her